Marco de Wit 19 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Halla-aho voitti perussuomalaisten puheenjohtajakisan lupaamalla taistella EU:ta ja euroa vastaan. Näin hän sai jäsenet liikkeelle ja pääsi puheenjohtajaksi.

 

 

Puheenjohtajaksi päästyään Halla-aho tyystin lopetti metelin pitämisen EU- tai edes euroerosta. Monet sanoivat sen johtuvan siitä, että persut pelkäsivät sinisiä.

 

Sinisten tuhouduttua vaaleissa moni ajatteli, että nyt persut alkavat kunnon kampanjan EU:ta ja euroa vastaan.

 

Monet yllättyivätkin, kun eroamisen sijasta persut alkoivatkin puhumaan siitä miten EU:ta ja euroa pitäisi muuttaa sisältäkäsin.

 

Miksi Halla-ahon persut eivät vieläkään kampanjoi Fixitin tai edes euroeron puolesta?

 

Ihmettelyä on myös herättänyt, että oppositioasemastaan huolimatta persut eivät tarjoa omia ratkaisujaan talous- ja muihin poliittisiin ongelmiin. Edes kunnon varjobudjettia ei ole näkynyt.

 

Tämä on kuitenkin kaikki Halla-ahon strategian tulosta.

 

 

 

Halla-aho lähtee siitä ajatuksesta, että Suomen kansa on yksinkertaista ja helposti loukkaantuvaa. Sille ei voi kertoa mitään kovia totuuksia, joten parempi olla tarjoamatta mitään muita ratkaisuehdotuksia kuin epämääräistä maahanmuuttokriittisyyttä.

Ideana on siis olla tekemättä mitään ja toivoa, että hallitus nolaa itsensä ja sitten kansa äänestää oppositiossa olevia persuja.

Halla-aho laskee siis perinteisten poliitikkojen tavoin oppositio-osingon varaan.

 

 

Sinänsä tämä strategia voi lyhyellä tähtäimellä toimia varsinkin, kun feministihallitus ei voi olla ampumatta itseään jalkaan.

Lisäksi kansallismieliset aktivistit toimivat ilmaiseksi persujen pussiin paljastamalla raiskausrinkejä ja muita matujen väärinkäytöksiä. Ja kansahan ei äänestä näitä aktivisteja, vaan persuja.

Suomessa ei pienpuolueita juuri äänestetä, joten persut voivat ottaa rennosti ja rauhassa odottaa seuraavia vaaleja.

 

 

Halla-ahon passiivistrategia ei ole mikään uusi idea. Päinvastoin. Täsmälleen samanlainen strategia oli aikoinaan Pekka Vennamolla, joka sitten saikin 80-luvulla suuren vaalivoiton.

Halla-ahon ja Pekka Vennamon strategiassa on kuitenkin kaksi suurta ongelmaa.

 

1. Nykyjärjestelmän tukeminen

Ensimmäinen ongelma on se, ettei passiivistrategia sisällä valtaeliitin ja sen nykyisen poliisivaltiojohtoisen kartellistisen korttitalotalouden vastustamista.

Tosin tämä ei ole mikään ongelma Halla-aholle. Hän on täysin USA:n, Israelin ja Saudi-Arabian eli US$raelin puolella sekä talous- että ulkopoliittisesti.

 

 

 

 

 

Tämän takia persut eivät tee mitään Suomen itsenäisyyden puolesta eli eivät vastusta EU:ta, Natoyhteistyötä, BIS:iä tai edes euroa.

Siis siitä huolimatta, että EU, Nato, euro ja varsinkin BIS (maailman keskuspankki) tuhoavat jatkuvasti Suomen itsenäisyyttä, kulttuuria ja taloutta sekä ajavat Suomea sotkeentumaan Itä-Euroopan ja Lähi-Idän konflikteihin eli kohti sotaa. Persut nimenomaan haluavat sekä kovempia pakotteita että pitää Suomen joukkoja sekä Afganistanissa että Lähi-Idässä.

 

Halla-aho onkin kaikista puoluejohtajista ylivoimaisesti sotaisin.

 

Tämän takia hän ei halua puhua BIS:tä, joka rahoittaa lännen sotakonetta tekemällä rahaa tyhjästä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Halla-aho ja persut eivät edes suostuneet auttamaan Paavo Väyrystä euroeron vaatimisessa. Tämä siitä huolimatta, että euro yhdistettynä BIS:in vähimmäisvarantopankkijärjestelmään on todellinen aikapommi. Se tulee tuhoamaan maailman ja varsinkin Suomen talouden. Persut tulevat siis olemaan osasyyllisiä Suomen talouden romahtamiseen.

 

 

Tosin ovelana miehenä Halla-aho varmasti suunnittelee kääntävänsä (itse osittain aikaansaamansa) talousromahduksen omaksi ja persujen hyödyksi.

 

Eli pankki- ja talouskriisin puhjettua persut tulevat väittämään, että ovat koko ajan vastustaneet euroa. Näin he sitten yrittävät sekä välttää vastuun että kalastella ääniä.

 

Tämä strategia kuitenkaan tuskin onnistuu kunnolla, koska eurokriisi tulee todennäköisesti puhkeamaan niin nopeasti, että Suomen teollisuus tulee painostamaan hallitusta pikaiseen euroeroon.

Lisäksi euroero ei ratkaise pääongelmaa eli BIS:in ylläpitämää talouden rakenteellista korttitalo-ongelmaa.

 

Toisaalta vaikka persut ovat olleet synnyttämässä talouskriisiä, niin se tulee kuitenkin varmasti tuomaan persuille suuren vaalivoiton.

 

Persut tulevat siis pääsemään hallitukseen. Mutta mitä sitten?

 

2. Leikkauslinja

Tässä onkin Halla-ahon strategian toinen suuri ongelma. Persuilla ei ole mitään keinoja tervehdyttää Suomen taloutta. Ei varsinkaan, kun Halla-aho haluaa olla osa ”länttä” eli US$raelia.

 

Todennäköisesti Halla-aho tulee hidastelemaan EU-eroa. Missään nimessä hän ei ainakaan hyväksy eroa IMF:stä ja BIS:tä eli nykyisestä vähimmäisvarantojärjestelmään perustuvasta korttitalotaloudesta.

Halla-aho ei tule kaatamaan läntistä korttitaloa, vaikka sillä pelastaisi Suomen. Ei varsinkaan kun se tarkoittaisi läheisiä taloussuhteita Venäjän kanssa.

 

Sen sijaan Halla-ahon johdolla persut tulevat hallituksessa ajamaan leikkauslinjaa.

 

Tästä nähtiin jo esimakua Soinin aikaan, kun persut oli hallituksessa ja Halla-aho tuki leikkauslinjaa. Persut – Huhtasaari mukaanlukien – jopa äänestivät globalistien ajaman hallintarekisterilain puolesta, jonka tehtävänä on nimenomaan piilottaa globalistien suunnaton valta kansalta.

 

Leikkauslinja tulee kuitenkin olemaan myrkkyä persujen naiveille kannattajille.

 

Monen persun raivo tulee olemaan suunnaton, kun tajuavat tulleensa huijatuksi kolmannen kerran. Eli takinkääntäjien listaan lisätään Pekka Vennamon ja Timo Soinin lisäksi myös Jussi Halla-aho.

 

 

Halla-ahon leikkauslinja keskellä talouskriisiä tulee tuhoamaan persujen kannatuksen vielä pahemmin kuin mitä SMP:llä aikoinaan. Persujen kannattajia on nimittäin helppo huijata, mutta toisaalta he raivostuvat helpommin jättäen koko puolueen.

 

Tämä kaikki tulee varmasti johtamaan toisten aidompien kansallismielisten puolueiden, kuten SKE:n ja Tähtiliikkeen nousuun.

 

Tosin juuri tästä syystä niitä sabotoidaankin ja yritetään tuhota jo etukäteen ennen talouskriisiä.

 

Pankkimafian ja sionistien vastustaminen on usein myös hengenvaarallista.

 

Jörg Haider kertoi totuuden pankeista. Kuoli pian sen jälkeen

 

 

Persuilla tulee kuitenkin olemaan varasuunnitelma totaalisen vaaliromahduksen estämiseksi: Halla-aho eroaa puheenjohtajan paikalta ja Laura Huhtasaari tulee hänen tilalleen.

 

Koska Huhtasaari tulee suoraan europarlamentista, niin hän ei ole ehtinyt liata käsiään leikkauksilla.

 

Uusien vaalien lähestyessä Huhtasaari vaatii EU-eroa ja alkaa ainakin nimellisesti vastustamaan leikkauslinjaa.

 

Tämä tulee kuitenkin olemaan vaikeaa, koska tässä vaiheessa Suomen on vaikea saada lainaa ja suorittaa velkaelvytystä. Huhtasaarenkin on pakko lähteä leikkauslinjalle.

 

 

Lisäksi maailmantalouden syöksykierteen kiihtyessä Sveitsissä alkaa pankkikapina, joka saapuu myös Suomeen. Yhä useammat vaativat Suomen eroa BIS:in johtamasta vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä. Raivokkaita vaatimuksia tulisi ainakin SKE:stä ja Vasemmistoliitosta.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

Huhtasaaren sionistitukijat eivät kuitenkaan BIS-eroa hyväksyisi, koska yhdenkin länsimaan irtaantuminen vähimmäisvarantojärjestelmästä voisi johtaa dominoefektiin. Sadan vuoden ajan huolella rakennettu länsimainen vähimmäisvaranto- ja sitä tukeva petrodollarijärjestelmä voisivat lopullisesti romahtaa. Eniten tästä kärsisivät reservivaluuttaa tuottava USA ja sen läheinen liittolainen Israel.

 

Israel ei voi missään nimessä hyväksyä nykyistä globalismia rahoittavan korttitalotalouden kaatumista, koska se itse hyötyy siitä eniten. Ilman nykyistä korttitalotaloutta USA ei voisi tuottaa rahaa tyhjästä ja rahoittaa valtavaa sotakonettaan, joka tuhoaa Israelin vihollisia.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

Sionistit tulevat siis tekemään kaikkensa pitääkseen Huhtasaaren kurissa.

 

 

Huhtasaari tuskin nousee sionisteja vastaan, mutta vaikka nousisikin, niin hän ei silti voisi mitään. Tässä vaiheessa persujen johtoporras olisi Halla-ahon toimesta miehitetty myös natottajilla ja muilla USA-faneilla, jotka eivät myöskään hyväksyisi korttitalotalouden lopettamista.

 

 

Estääkseen korttitalonsa lopullisen romahduksen USA ja Israel tulevat ehdottamaan sen laajentamista eli maailmanvaluutan synnyttämistä. USA ja Israel tulevat voimakkaasti painostamaan myös Suomea liittymään uuteen euroon, joka tällä kertaa kuitenkin sisältää ainakin myös dollarin ja jenin.

 

Tällaisen de facto maailmanvaluutan nimeksi tulisi esimerkiksi bancor, global tai feenix, joka nousee kansallisten valuuttojen tuhkasta.

 

The Economist ennusti maailmanvaluuttaa vuodelle 2018

 

 

Maailmanvaluutan luvataan tervehdyttävän koko maailmantalouden. Sen tukena pitää tietysti olla EU:takin suurempi globalistinen federaatio.

 

Voi hyvinkin olla, että tässä vaiheessa persut tulevat hyväksymään maailmanvaluutan ja globalistisen federaation. Halla-aho olisi onnessaan, kun Suomi saataisiin vihdoinkin osaksi USA:ta. Tosin hän selittäisi federaation olevan vain väliaikainen, kunnes talouslama saadaan selätettyä.

 

Huhtasaaren ovelammat sionistineuvonantajat puoluestaan yllyttäisivät persut ehdottamaan ”kompromissia”: Suomi kiinnittäisi markan maailmanvaluuttaan samalla kun jatkaisi osana vähimmäisvarantopankkijärjestelmää. Eli käytännössä Suomi kuitenkin olisi edelleen osa länsimaista korttitalotaloutta.

 

Näin Suomi käytännössä hirttäisi itsensä korttitalomaiseen maailmanvaluuttaan. Seuraavan globaalin laman tullessa Suomella ei sitten olisi muuta mahdollisuutta kuin liittyä maailmanfederaatioon.

 

Tässä vaiheessa Huhtasaari sitten vie persut oppositioon, jossa he taas esiintyvät pienen ihmisen ja Suomen itsenäisyyden puolustajina, vaikka käytännössä jälleen vain antavat globalisteille taustatukea kieltäytymällä vaatimasta Suomelle todellista poliittista ja taloudellista itsenäisyyttä.

 

Persuille todellisen itsenäisyyden ja vapauden vaatiminen ei ole koskaan tarpeeksi realistista.

 

 

 

Kuinka todennäköinen on yllä oleva skenario?

 

Ainakin 80-90% varma.

 

 

Todennäköisyys on nykytilanteessa helppo laskea, koska taloustieteen lait luovat politiikalle ehdottomat raamit. Tarvitaan vain neljä oletusta:

 

1. Historian suurin talousromahdus on tulossa muutaman vuoden sisällä. Todennäköisesti romahdus alkaa USA:n presidentinvaalien jälkeen eli vuonna 2021.

(Periaatteessa lamaa voitaisiin ehkä viivyttää sitä seuraavien presidentinvaalien yli eli 2025 alkavaksi, mutta se on hyvin epätodennäköistä ja muutenkin lähes mahdotonta, koska korkojen pitäisi silloin kaikkialla laskeutua lähes nollaan.)

 

2. Lama tulee todennäköisesti iskemään siis jo tällä eduskuntakaudella tai viimeistään seuraavalla. Se tarkoittaa sitä, että Perussuomalaiset tulevat saamaan erityisen suuren oppositio-osingon ja lähes varmasti pääsevät hallitukseen.

 

3. Halla-aho on tunnetusti puolensa valinnut ja tuskin tulee ikinä kääntämään selkäänsä US$raelille. Hän on aina ollut leikkauslinjan kannattaja. Mitään muuta tuskin edes tulee hänen mieleensä. Omien sanojensa mukaan hän ei edes tiedä, että länsimainen maailmanjärjestys perustuu rahaa tyhjästä luovalle vähimmäisvarantopankkijärjestelmälle. Ja vaikka vihdoin asian ymmärtäisikin, niin samalla tajuaisi sen olevan rakastamiensa USA:n, Israelin ja Naton rahakone.

 

4. Huhtasaari puolestaan on alusta asti ollut niin voimakkaasti sionistien kanssa liitossa, että tuskin voi pettää Israelia.

 

 

Toisaalta voi tietysti olla mahdollista, että Halla-aho ja Huhtasaari vihdoin laittaisivat Suomen kansan edun kaiken muun edelle. Se tarkottaisi täyttä sotaa myös heidän omia tukijoukkojaan vastaan.

 

Toivotaan, että Halla-aho ja Huhtasaari tai joku muu persu lukisi alla olevan kirjan. Se ennusti kaikki talouskriisit ja tulevan maailmanvaluutan jo yli 50 vuotta sitten.

 

 

Murray Rothbard. Mitä Valtio On Tehnyt Rahallemme

– pankkien pyramidihuijauksesta ja tulevasta maailmanvaltiosta

 

 

Lue kirja netissä

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook