Marco de Wit 24 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tänä vuonna heinäsirkkojen parvet ovat suurempia kuin kymmeniin vuosiin.

 

Philippe Rushtonin teorian mukaan yksi syy miksi mustien keskimääräinen älykkyysosamäärä on niin paljon alhaisempi kuin valkoisten ja mongolidien johtuu siitä, että Afrikassa ihmisten ei tarvinnut olla selviytyäkseen kovin älykkäitä, ahkeria ja pitkäjänteisiä.

 

Näin luonnonvalinta ei niin tehokkaasti karsinut älykkyyteen, ahkeruuteen ja yleensäkin pitkäjännitteisyyteen liittyviä geenejä.

 

Laajamittaista maataloutta myös vaikeutti Afrikan arvaamaton luonto. Minä päivänä hyvänsä saattoivat elefantit tai heinäsirkat syödä sadon. Parempi siis vaan ottaa rennosti ja pistää naiset keräilemään villisti kasvanutta ruokaa.

 

 

 

 

 

Lue lisää roduista:

 

Kohta 1500 miljoonaa neekeriä. Mikä meni pieleen?

 

 

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Heinäsirkkamyrskyt taas iskeneet Afrikkaan

  1. Afrikassa on valtavia määriä ruokaa joka puolella. Heinäsirkatkin ovat proteiinin lähde, joten afrikkalaisten on ollut parempi vain poimia ruokaa joka puolelta. Pohjoisen kansoilla taas on ollut nälkä ja kylmä, joten älykkyyden ja luonteen lisäksi lisääntymis ja elämistapa on muovautunut ”hitaaksi”, kun taas afrikkalaiset elävät vastaavasti ”nopeasti”, lisääntyen mahdollisimman monen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*