Marco de Wit 26 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Moni sanoo SKE:n tilanteen olevan niin solmussa, ettei siitä ota selvää Erkkikään.

 

He ovat kuitenkin väärässä.

 

 

SKE:n tilanne on helposti ymmärrettävissä, kun tajuaa punaisen langan: SKE:n hallituksena esiintyvät sabotäärit muokkailevat salaa kokouksien pöytäkirjoja. Näin Riikka Salmen, Matti Loimupalon ja Ari Lindströmin johtamat sabotäärit ovat helpommin pystyneet valheellisesti esiintymään SKE:n ”oikeana hallituksena”.

 

 

Mutta miten sitten nämä salamuokkaukset on tehty? Siihen antaa vastauksen SKE:n aino ja oikea johto, jota ovat alla olevassa videossa edustamassa Marco de Wit, Olli Juntunen, Mari Kosonen ja Tuukka Pensala.

 

Video on pitkä, joten tässä videon ydinkysymys: Näyttääkö sinusta siltä, että alla oleva Riikka Salmen johtamien sabotäärien Kajaanin kokouspöytäkirja on salaa muokkailtu monin kohdin?

 

Tässä sabotäärien 23.11.2019 Kajaanin valtuustosalissa pitämän kokouksen virallinen pöytäkirja:

 

 

 

Tässä puolestaan samasta kokouksesta pöytäkirja, jota sabotäärit nyt levittelevät.

 

 

 

Sabotäärien juonena on muuttaa virallinen pöytäkirja, koska Kajaanissa he yrittivät erottaa puolueen oikean johdon täysin laittomasti.

 

Jälkeenpäin he ovat tajunneet tehneensä puoluekokouksessa vakavia virheitä, jotka kiistämättömästi mitätöivät koko heidän kokouksensa ja valehallituksensa. Tämän takia he muokkasivat myös pöytäkirjaa niin, ettei muka kokouksessa olisikaan ketään erotettu.

 

Alla olevassa videossa pyritään selvittämään sabotäärien juonet askel askeleelta.

 

Jos ei historia kiinnosta, niin hyppää videon loppuun, jossa tutkitaan muokattu pöytäkirjaa.  Teksti muuttuu, muttei allekirjoitukset. Ei kuitenkaan hätää: Salmi ja Loimupalo korostavat, ettei tämä ole väärentämistä!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Todiste väärennöksestä!? SKE:n sabotäärit muokkailleet salaa puolueen pöytäkirjoja?

  1. Tarkempi taustojen syynäys tulevaisuudessa ,ettei ainakaan näitä ex-matu muijia puolueeseen. Loppuu tämä maltillisten persu pelleily .UMV on jäänyt vähemmälle kuin alkuperäinen. uutisoi persuista vain positiivisia asioita ,eikä niitä negatiivisia ollenkaan.Taitaa olla persu rahoitteinen nykyinen MV kun ennen Halla-aho syytti rupla rahoitteiseksi.

  2. Mikä tässä on niin helvetin vaikeaa. He eivät ole rekisterissä merkittyinä henkilöinä joilla on oikeuksia tehdä tuollaisia päätöksiä tai mitään niin eikö tämä ole ihan samantien oikeudessa todettava ja rangaistava asia.

    Miksi sorrutte pelaamaan näiden hullujen peliä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*