Marco de Wit 28 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Yllä olevassa taulukossa ensin ovat ennustetut tartuntamäärät kuolinuhrit ja sen jälkeen toteutuneet tartunnat ja kuolinuhrit.

 

Monet ovat epäilleet, että koronavirus ilmestyi turhan kätevästi rauhoittamaan Hong Kongin mielenosoitukset ja yleensäkin sopivaan aikaan Kiinan hallitukselle.

 

Onko kyseessä mikään oikea virus vai laboratoriossa valmistettu hybridi? Tai onko laboratoriossa kasvatettu jonkinlainen virus, joka sitten on päästetty vapaaksi Kiinan hallitukselle sopivaan aikaan?

 

Vai tartunnan syntyminen ja leviämisen tahti kaikki vain sattumaa?

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Lue lisää:

Kiina luisumassa kaaokseen coronaviruksen pelossa

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Koronavirus etenee suunnitelmallisesti?

 1. Länsiliittoumankin tiedetään yleisesti tehneen ihmiskokeita siviileillä kehittääkseen bioaseita, kuulustelu ja mielenhallintateknologioita. Venäjä on myös epäillyt Naton kehittäneen edelleen bioaseita siviileille tehdyillä ihmiskokeilla.

 2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Etninen_bioase
  ☣️
  ”etninen bioase olisi sotilaalliselta kannalta potentiaalinen, mikäli se tartuttaisi kohteena olevasta etnisestä ryhmästä yli 20% ja asetta käyttävästä ryhmästä vain muutamia prosentteja. Etnisellä bioaseella voidaan myös pyrkiä kohteiden tappamisen lisäksi aiheuttamaan esimerkiksi pitkäaikaista sairautta, pysyvää toimintakyvyn alenemista tai hedelmättömyyttä”
  🇺🇸
  https://bioase.blogspot.com/#!
  🇺🇸
  ”Yhdysvaltalainen Northwestern-yliopisto kehittää dna:han perustuvaa biosirua. Siinä esimerkiksi laboratoriossa viljellyn taudinaiheuttajan dna-rihma puolitetaan, ja siru tunnistaa”
  🇺🇸
  https://yle.fi/uutiset/3-10881984
  🇺🇸
  ”Yhdysvaltain edustajainhuone vaatii Pentagonia selvittämään, tekikö asevoimat hyönteisistä bioaseita”
  🇮🇱
  http://www.ihr.org/jhr/v17/v17n6p24_Weber.html
  🇮🇱
  ”Israel is working on an ”ethnically targeted” biological weapon that would kill or harm Arabs but not Jews”
  🇮🇱
  https://www.wired.com/1998/11/israels-ethnic-weapon/
  🇮🇱
  ””Morally, based on our history, and our tradition and our experience, such a weapon is monstrous and should be denied.””

 3. Suunnitelmallisuus on aivan ilmeinen.

  Erityisessä tartuntavaarassa ovat, valtiosta riippumatta, ne, jotka osallistuvat hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen. – Sellaisessa väkijoukossa jos missä on suuri vaara saada tappava corona-virus tartunta.

  1. 2019-nCoV genomista on löydetty tarkalleen tiettyjä tarttuvuutta ja immuniteettiä koskevia tarkasti rajattuja ja eheitä palasia jotka on yhtäläisiä HIV-1 viruksen kanssa. Tämä on käytännössä vahva aiheviite viruksen keinotekoiselle alkuperälle, eli virus on ihmisen valmistama. Ollakseen luonnollinen yhteenliittymä HIV-1 viruksen kanssa olisi tällainen lainaaminen lähes mahdotonta.
   Noin puolet tartunnan saaneista jotka eivät enää oireile, ovat kuolleet. Eli jos oireilet, (ja olet kiinalainen) on tällä hetkellä suunnilleen yhtä todennäköistä kuolla kuin toipua. Kukaan etnisesti länsimaalainen ei ole tähän mennessä saanut vakavia oireita.
   On kuitenkin epätodennäköistä, että virus olisi laskettu liikkeelle tahallaan, todennäköisesti se on karannut jommasta kummasta Wuhanin biologisten aseiden tehtaasta vahingossa.

 4. Jotta ylipäätään voisi saada koronavirus-flunssan, henkilön pitää olla rodulliselta taustaltaan “orientaalinen”. Siis esimerkiksi kiinalainen.

  Sanotaan viruksen levinneen eri puolille maapalloa, mutta KAIKKI tunnetut tapaukset koskevat kiinalaista geeniperimää olevia henkilöitä.

  https://www.unz.com/article/do-you-know-all-coronavirus-victims-appear-to-be-chinese-thought-not/

  Se, että virus ei vahingoita valkoista rotua, ei tietenkään estä valkoisia hallituksia käyttämästä hyväkseen tilaisuutta ja aiheuttaa pelkoa oman väestönsä keskuudessa.

  Pelokasta laumaa on helppo johtaa.

 5. Kommentista 33724 ei tullut normaalia hash-linkkiä. Siis kommentti estettiin deep-sensuurin toimesta. Johtuiko se siitä, että oli kielletty sana tekstissä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*