Marco de Wit 31 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Lukija lähetti Laittomaan Lehteen vinkin uudesta videosta, jossa käsitellään SKE:n sabotäärien tekosia.

 

 

Normaalisti Laiton Lehti ei halua liikaa sotkeentua SKE:n kovaan sisäiseen vääntöön.

Nyt kun päivänselvät rikokset ovat astuneet kuvaan, niin on pakko tehdä poikkeus. Alla siis Ulvovan Myllärin kanavalta lyhytelokuva, jossa hyvin tiivistetään pari tärkeää pointtia.

 

 

Elokuvan tähtenä loistaa tietysti pääväärentäjä Matti Loimupalo. Monimutkaisten väärennysoperaatioiden kehittely käy kirjaimellisesti päivätyöstä. Palavatko hermot? Loppuvatko hätävalheet?

 

Matti Loimupalo

 

 

 

Muissa pääosissa esiintyvät apuväärentäjät Ari Lindström ja Riikka Salmi.

 

Ari Lindströmillä on suuri rooli varsinkin, kun hän työllistää muita omalla hikipäisellä kompuroinnillaan. Jännitys nousee huippuunsa, kun katsoja arpoo milloin tulee seuraava moka ja kaataako se kaiken.

 

Ari Lindström

 

 

 

 

Mika Aitokankaan rooli on erikoinen. Häntä ei näy missään. Hän ei ole edes valehallituksessa. Virallisesti hänellä ei ole mitään valtaa – eikä vastuuta.

 

Onko Aitokangas väärentäjien capo di tutti? Piteleekö hän naruja käsissään? [LISÄYS: 16.6.2020 Pirkanmaan käräjäoikeudessa Aitokangas kielsi ottaneensa osaa Matti Loimupalon tekemään 23.11.2019 Kajaanin Salmen/Aitokankaan kokouksen pöytäkirjanotteen väärentämiseen. Aitokangas ei kuitenkaan pysty selittämään miksi antoi jäävien muokata hänen itsensä johtaman kokouksen pöytäkirjaa.]

 

Mika Aitokangas

 

 

 

Väärennysrinki ei kuitenkaan pystyisi mihinkään ilman ringin johtajaa, islam-kokemusasiantuntijaa, Riikka Salmea.

 

Pystyykö äitimäiseen naamariin pukeutunut Salmi pitämään väärennysringin kasassa?

 

Putoaako naamari? Hajoaako rinki?

 

Selviääkö nimi?

 

Moniniminen Riikka Salmi – Riikka Yildiz

 

 

 

 

 

 

 

Miniaivoisen väärennysringin maine on jo kasvanut niin suureksi, että luvassa on lisää elokuvia ja TV-sarjoja.

 

Laiton Lehti voi jo tässä vaiheessa paljastaa, että tulossa on uusi ja jännittävä kansainvälisille markkinoille tähtäävä Die Fälscher TV-sarja.

 

 

 

Sarjan jännittävyyttä lisää vielä se, että vasta sarjan edetessä selviävät kaikkien roolit. Missä väärennysringin rooleissa ovat esimerkiksi valehallituksen jäsenet Jussi Kallioniemi ja Keijo Juntunen? Katsoja yrittää arvata ovatko he mukana tyhmyyttään vai täysiverisinä väärentäjinä.

 

Jussi Kallioniemi

 

Keijo Juntunen

 

 

Huhujen mukaan sarjan edetessä saattaa vähitellen selvitä kuka on peräkammarin homo tai peräti kaappimuslimi. Kutkuttavaa draamaa saattavat tuoda myös vieroitushoidossa olevat narkkarit, viikonloppualkoholistit ja mielenterveydestään taisteleva psyykelääkkeiden sekakäyttäjä.

 

Nyt voidaan kuitenkin jo paljastaa, että ainoa väärennysringin varmasti puolisivullinen ”hang-around” eli hängäri on Mikko Mäntymäki.

 

Hänellä ei ole hajuakaan mitä ympärillä tapahtuu. Tulevissa sarjoissa katsojat jännittävät saadaanko Mikolle sysättyä kaikki vastuu.

 

Mikko Mäntymäki. Virallinen kuva valehallituksen sivulta.

 

 

 

 

Toisena dramaattisena hängärinä tullaan näkemään Hannu Suomela. Herkkänä ja kilttinä miehenä esiintyvän Suomelan todellinen luonne paljastuu vähitellen.

Jännitys muuttuu kauhuksi, kun väärennysringin usuttamana Suomela sadistisesti kiusaa nuorta tyttöä.

 

Hannu Suomela

 

 

 

Sarjan edetessä muodostuu profiili jokaisesta väärentäjästä erikseen unohtamatta kuitenkaan hängäreitä.

 

Eniten osia on kuitenkin tulossa pääväärentäjä Matti Loimupalosta.

 

Aivan oma ohjelma tulee siitä mitä valehallitus tekee, kun Loimupalo taas selittää, ettei hyvyyttään halua itselleen virallista valtaa – eikä vastuuta.

 

Ketkä valehallituksen jäsenet uskovat kaiken mitä Loimupalo sanoo? Mitä tekevät varsinkin hängärit? Ketkä ovat tyhmiä, ketkä pelkureita ja ketkä lojaaleja loppuun eli vankilaan asti?

 

 

 

Hängäriliiga: Jussi Kallioniemi, Mikko Mäntymäki, Juha Holma ja Aapo Piitulainen. Kaikki ovat valehallituksessa Holmaa lukuunottamatta.

 

 

 

Sarja sisältää myös vierailevia tähtiä, kuten Jaakko ja Sinikka Pasasen.

 

Itse asiassa huhujen mukaan heiltä on tulossa myös aivan oma jännityselokuva.

 

Se saattaa jopa synnyttää oman spin-off sarjan, jossa seurataan taustalla pysytelleiden sabotäärien edesottamuksia.

 

Nopeiden käänteiden sijasta tämä sarja keskittyy mystisten taustojen ja vuosia kestäneiden juonien paljastamiseen.

 

Sinikka Pasanen, Seija Leppäjärvi ja Jukka Laitinen.

 

 

 

Sarjan edetessä paljastuu väärennysringin olevan yllättävän laaja. Jokaisella ringin jäsenellä on omat moniulotteiset roolinsa.

 

Eikä siinä kaikki. Väärennysrinki on vain pieni osa laajaa operaatiota, jossa kansallismielisen kentän tunnetut hahmot järjestävät taustatukea SKE:tä tuhoaville väärennys- ja sabotaasiringeille.

 

Tiedustelupalveluiden mahdollisiin operaatioihinkin viitataan. Samalla pohditaan varsinkin Supon, CIA:n ja FSB:n roolia.

 

Kansallismielistä kenttäähän ovat yhdessä hallinneet natomieliset hallo-aholaiset ja venäjämieliset väyrysläiset. Ne eivät ole olleet yksimielisiä pelkästään poliisivaltion kannattamisessa ja edistämisessä, vaan myös siinä, ettei vapauden ja Sveitsin malliin vannovaa SKE:tä saa päästää kasvamaan.

 

Ei varsinkaan, kun Marco de Witin johdolla SKE tuomitsisi toistuvasti U$Sraelin ja voisi toteuttaa jopa maailmanmaineeseen nousevan viranomaiskorruption, suurpankkien ja islamismin vastaisen vaalikampanjan.

 

Jännittävää nähdä uskaltavatko TV-sarjan tuottajat tarjota katsojille muutakin kuin vihjeitä viranomaisten ja tiedustelupalveluiden yhteenlinkittyvistä vastaoperaatioista ja korruptiosta.

 

 

Muutamissa osissa käsitellään myös tiettyjen poliisien ja Demla-tuomarien roolia. Huhujen mukaan jopa nimiä mainiten!

 

Tuomarien rooli on erityisen tärkeä, koska väärentäjien viimeisenä oljenkortena on saada mitättömyysoikeudenkäyntiinsä demlalainen tuomari.

 

Joukkoraiskauksen uhriakin herjanneet pääväärentäjät Loimupalo ja Lindström yrittävät esiintyä ”maltillisina”, jotta Marco de Witiä vihaava Demla-tuomari katsoisi sormien läpi kaikkia sabotöörien rötöksiä.

 

 

 

 

 

Alla olevassa Ulvovan Myllärin videossa sabotöörit vastaavat väärennyspaljastuksiin kieltämällä suorilta käsiltä kaiken. He eivät tietystikään perustele vastauksiaan ja lopettavat nopeasti asiasta puhumisen.

 

 

Tällöin joku kysyy heiltä, että miksi eivät nosta Marco de Witiä vastaan kunnianloukkauskannetta yhä äänekkäimmiksi käyvistä väärentäjäsyytöksistä.

 

Tähän Matti Loimupalo vastaa, ettei maksa vaivaa.

 

No, ei varmaan, kun samalla paljastuisi vielä enemmän väärennöksiä ja muita rötöksiä!

 

 

 

Näyttääkin siltä, että TV-sarja tulee jatkumaan pitkään. Sabotöörien rötöksiä ja niiden peittelyitä on niin paljon, että niitä on pakko käsitellä yksityiskohtaisesti askel askeleelta edeten. Varsinkin, kun suuri osa kansallismielisistä katsojista on joko liian naiveja tai tyhmiä.

 

Vanha totuus pätee varsinkin Suomessa: Olisi helpompi huijata kansallismielisiä kuin todistaa heille, että he ovat tulleet huijatuksi.

 

 

Kenellä on suurin vastuu, jos miniaivoiset huijarit kerta toisensa jälkeen huijaavat kansallismielisiä?

 

Ensimmäinen kerta on täysin huijaajan vika, mutta jos jotkut suorastaan kerjäävät tulla huijatuksi, niin huijaajia löytyy aina. Varsinkin jos miniaivoisetkin huijarit riittävät.

 

 

 

Onneksi muutakin komiikkaa on luvassa. Erityisen hauskoja tulevat olemaan osat, joissa seurataan miten Loimupalo yrittää epätoivoissaan korjata apuväärentäjänä koheltavan Ari Lindströmin täysin epäpäteviä väärennöksiä.

 

 

Väärennysringissäkään kaikki eivät ole tasa-arvoisia.

 

Eivät myöskään vankeustuomiot.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Todiste väärennöksestä!? SKE:n sabotäärien pöytäkirjaväärennös paljastettu?

 

Olli Juntunen vs. väärentäjä Matti Loimupalo. Erä 2

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Matti Loimupalo esittää: Uusi Die Fälscher TV-sarja Miniaivoinen väärentäjä

  1. Näiden sabotöörien tarkoituksena on vain hajottaa puoluetta ja estää sitä toimimasta. Sitoa puolueen resurssit kaikkeen muuhun mahdolliseen toimintaan, kunhan ei poliittiseen.

    He toimivat ****** vastaan annettujen määräysten mukaisesti. Tulenjohto, eli maalituskeskus, antaa määräykset.

  2. Sanoin jo aikoinaan, että yksi Supon agentti on soluttautunut, nämä muut nynnyt ei tiedä tajua, se vetelee naruista. Saa hardcore neuvoja johtavilta tyypeiltä miten sotkea puoluetta (juristit / yhdistysasiantuntijat).

    Nyt jos nynnyt voittaa, tuomaritkin on ostettu, hyvin mahdollista, ja se on ongelma akuutisti, mutta yksi plussa siinäkin on. x

    Se todistaisi, että hallitseville ei ole vain paskat housuissa, vaan ne ui paskassa, peläten oikeaa sketä ja Marcon aiempaa vaalikampanjaa, joka sai Sken suonen tunnetuimmaksi puolueeksi hetkellisesti.

  3. Jos Suojelupoliisi itse on mukana sabotoimassa kilpailevia puolueita ja liikkeitä, Suomen Poliisi ja tuomarit eivät lähde epäilemään ja tuomitsemaan sabotaasin päätekijöitä. Suomessa pitääkin käynnistää laajat ja kattavat tutkimukset viranomaisista ja, poliitikoista, sekä jakaa ankaria rangaistuksia hyvin vakavista rikoksista Suomen kansaa vastaan.

  4. Marco,oletko päätoimittajana tarkistanut faktat tiedoista mitä olet kirjoittanut ja otatko vastuun väitteet väärennyksistä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*