Marco de Wit 31 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansainvälisestikin vertailtuna Suomen poliisi on pitkälle politisoitunut eli ura aukenee puoluekirjalla.

 

Parhaita tai siis pahimpia esimerkkejä tästä ovat tietysti kaikkien suvakkien sankarit, ylikomisario Jari Taponen ja komisario Johanna Sinivuori.

 

Vihreän sisäministerin tuella heidän uranousunsa on vain entisestään kiihtynyt.

 

Tekevätkö ylikomisario Jari Taponen ja komisario Johanna Sinivuori perättömiä lastensuojeluilmoituksia?

 

 

Pääongelma ei kuitenkaan ole viherpoliiseissa. Yksikään poliisipäällystöön kuuluva ei nimittäin vastusta poliisin politisoitumista.

 

Miksikö?

 

 

No, koska poliittinen poliisipäällystö saa huikeasti palkkaa.

 

Palkan määrä on naurettava verrattuna koulutukseen, joka itse asiassa on alempaa tasoa eli käytännössä ammattikoulun tasoa.

 

Poliisipäällystö päihittää jopa insinöörit mennen tullen, vaikka heidän koulutuksensa ei ole lähelläkään samaa tasoa älykkyysosamäärästä puhumattakaan. Poliisipäällystöhän ei tunnetusti osaa edes laskea.

 

Kuvassa Taloussanomien linkki juttuun

 

 

Tämä ylipalkkaus on niin naurettavan/kuvottavan läpinäkyvää, että poliisipäällystön oli pakko painostaa opetusministeriötä keinotekoisesti nostamaan oma alhaisen älykkyysosamäärän tutkintonsa alemmasta korkeakoulututkinnosta ylempään luokkaan.

 

Näin poliisipäällystö voi selittää, että kyllähän meillä on myös ylempi tutkinto. Tosin tämäkään ei selitä sitä miksi heillä on kaikista korkein palkka.

 

 

 

Tässä itsekkäässä loisimisinnossaan poliisipäällystö tietysti unohti tavalliset poliisit.

 

Itse asiassa harvassa suojatyöpaikassa eli virassa palkkaerot suorittavan tason ja päällystötason välillä ovat niin suuret.

 

 

 

Tavalliset poliisit ovat siis alipalkattuja ja ylityöllistettyjä samalla kun poliisipäällystö loisii veronmaksajien rahoilla ja pöyrittelee papereita totaalisessa suojatyöpaikassa.

 

Miten ihmeessä tämä voi ylipäätään olla mahdollista?

 

 

Selitys on yksinkertainen.

 

Poliisipäällystölle maksetaan siitä, että he eivät keikuta valtiojohdon korruptoitunutta venettä.

 

Tämän takia heillä on niin paljon korkeampi palkka kuin oikeaa työtä tekevillä tavallisilla poliiseilla.

 

 

 

 

Pahinta on, että tietysti kovinta palkkaa vetävät mielipidepoliisit, kuten Taponen ja Sinivuori.

 

 

 

Eli eniten veronmaksajia loisivat ne, jotka heitä vielä kaupan päälle eniten vainovat.

 

Yleensä tällaisia olentoja kutsutaan verenimijöiksi.

 

 

 

Lue myös:

 

Ylikomisario Jari Taposen rikossarja kiihtyy keskellä silakkasotaa!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Poliisipäällystössä loisia?

 1. Komisarion tarkoitus ei ole olla osaava poliisi, vaan valvoa, että Eurostoliiton politiikkaa toteutetaan käytännön tasolla. Tätähän Neuvostoliiton komissaarit tekivät ja nyt sitä tehdään Suomessa ja Eurostoliitossa. Valvotaan, että kaikki ovat hyviä eurostoliittolaisia.

 2. Poliisiylijohtaja Seppo ”Droopy dog” Kolehmainenhan pääsi virkaansa koska kontaktit ja verkosto. Hänet tunnettiin päätöksentekijöiden JA poliittisin perustein nimitettyjen virkamiesten joukossa.

  Mies on käynyt ahkerasti kaikenlaisia kursseja jotka ovat, Suomen yliopistoja, kursseja, ammattikoulutusta ja AMK:ta nähneenä – höttöä joka perustuu siihen että kunhan jaksaa kirjoittaa, lukea niin että kerää lähdeviitteitä kun kirjoitaa sisällöllisesti köyhää sanaripulia, niin ”tutkinto” hyväksytään. Opettajat ovat yleensä päteviä vain metodistisuudessa ja ovat kielellisesti kehittyneitä, mutta varsinainen osaaminen, hoksottimet ja opetuksen aiheen taidot puuttuvat.

  Kolehmainen katsokaas pääsi eri virkoihin Sisäministeriöön! Oli siellä miltei 10v.
  Tämän jälkeen hän pääsi näyttämään poliittis-ideologisia suuntautumisiaan Poliisiammattikorkeakouluun ja sitten Poliisihallitukseen jne.

  Näin se menee pyrkyreille joilla on draivia ja tavotteellisuutta. Suomessa ei ole korruptiota, koska käteistä ei siirry kädestä toiseen, mutta Suomessa on puoluevallan kekseliäät keinot.

  CV: https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/poliisiwwwstructure/37496_Kolehmainen_Seppo_CV_suomi.pdf?fad6ba77c65bd488

 3. Poliisi ohjataan myös eduksunnasta : EOA päätös 876/2/05 …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Eli poliisi Suomessa ei saa tutkia ylimpien rikoksia kansaa kohtaan.

  Edes suoraa varstamista; kuten lailla 444/2012 ei saa rikosilmoituksena kirajtuksi edes polisiin diaariin .

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhta aiotaan kaapata. ( suomeksi siis varastaa pienyritttäjiltä 1,3 – 3 miljardia euroa ”lailla 444/2012” ).

  Suomen ”perustuslaki” on mukautettu tähän eduksunnan varastamiseen … PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Minäkin olen tällainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; koska jätin syyteilmoituksen Valtakunannsyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 lainsäädäännöllisestä syrjinnästä. ( asiaa kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä ).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*