2 thoughts on “Sensuroimaton Media: Karmaisevan monikulttuurisen Helsingin rikoslukuja

 1. https://www.paivirasanen.fi/2020/02/nuorten-kasvavaan-huumeongelmaan-puututtava-paattavaisesti/
  ✝️
  ”Huumeiden, etenkin kokaiinin, käyttö on yleistynyt kaupunkien ohella myös pienillä paikkakunnilla. Yhä nuoremmat ostavat ja myyvät koulujen liepeillä erilaisia huumaus- ja lääkeaineita. Valtaosa käyttäjistä mutta myös katumyyjistä saa poliisin vähäisten resurssien vuoksi toimia hyvin rauhassa.”
  ✝️
  https://www.kd.fi/2020/01/30/kd-eduskuntaryhma-nuorten-kasvavaan-huumeongelmaan-puututtava-paattavaisesti/
  💉🌿💊
  30.1.2020
  ”nuorten kasvavaan huumeongelmaan puututtava päättäväisesti.”
  ”huumevalistusta on lisättävä jo 5-6 luokkalaisille”
  ”Kouluterveys- ja opiskelijahuollon resursseja on vahvistettava vastaamaan tarvetta. Huumepoliiseja tarvitaan lisää. Huumeiden käytön, hallussapidon ja kasvattamisen rangaistavuudesta ei tule luopua. Pääasiallisena ongelmana hoitoon pääsylle ovat resurssien puute ja pitkät jonot. Tekojen rangaistavuus ei ole este hoitoon hakeutumiselle, sillä terveydenhoitohenkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus ja myös poliisi ohjaa huumeiden käyttäjiä hoitoon.”
  ”on pystyttävä tarjoamaan myös lääkkeetöntä vieroitushoitoa”
  🔔👶
  23.1.2020
  ”Nyt hälytyskellot soimaan hallitus!”
  ”Suomessa syntyneiden lasten määrä sukelsi vuonna 2019 pohjalukemiin. Suomessa syntyi 45 597 lasta. Edellisen kerran näin vähän vauvoja syntyi meillä nälkävuosien aikaan vuonna 1868 ja 1830-luvun lopulla. Vauvamäärä on pudonnut jyrkästi koko 2010-luvun aikana.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*