Free speech 6 helmikuun, 2020

 

Perussuomalaisten Nuorten pitkä marssi kohti patriarkaalisen rasismin syövereitä on vain kiihtynyt.

 

Pari vuotta sitten etnoterroristit alkoivat päästä PS-nuorissa niskan päälle kaikista Halla-ahon vastaoperaatioista huolimatta.

 

Kaiken kukkuraksi PS-nuoret julistautuivat myös antifeministiseksi järjestöksi.

 

 

 

 

Kosto on kuitenkin tulossa.

 

 

Halla-aho ei tule ikinä hyväksymään itsenäisiä persunuoria.

 

Eikä varsinkaan nuorten etnonationalismia.

 

Mitä siitäkin tulee, jos nuorten tavoitteena on säilyttää Suomen kansa?!

 

 

 

Halla-aho on johdonmukaisesti kymmeniä vuosia ollut sitä mieltä, että etnonationalismi on rasismia.

 

Suomi ei kuulu suomalaisille, vaan maahanmuuttajille.

 

 

Itse asiassa Halla-aho on usein korostanut, että Suomikin on siirtolaisten maa. Hänen mukaansa Suomeen on aina tullut siirtolaisia, jotka ovat vähitellen muokanneet kansaa modernimmaksi.

 

Todellisuudessa siirtolaismäärät ovat olleet hyvin pieniä eivätkä mitenkään merkittävästi muuttaneet suomalaisten geneettistä perimää.

 

Ainoa mikä suomalaisten geneettistä perimää on muuttanut ovat olleet väkivaltaiset hyökkäykset ja pakkovoiman avulla tapahtuneet massamaahanmuutot:

 

  1. Ruotsalaisten johtama Suomen valtaus keskiajan lopulla.
  2. Venäläisten hyökkäykset Suomeen (mm. Isoviha) ja lopulta maan valloittaminen.
  3. 90-luvulla alkanut sionistien ja suvakkien synnyttämä avoimien rajojen politiikka.

 

Laiton Lehti on jo pitkään muistuttanut, että Halla-aho ja persujen nuivat EIVÄT vastusta massamaahanmuuttoa, jos se on työperäistä. Eli muiden uuskonservatiivien tavoin Halla-aho ja nuivat nimenomaan kannattavat kansanmurhaavaa Kanadan ja Australian mallia.

 

Tekevätkö Halla-ahon persut Suomesta Afrikan?!

 

 

Aatehistoriaa tunteville Halla-ahon mielipiteet ja toiminta on täysin loogista. Kaikista Suomen poliitikoista Halla-aho on puhdasverisin uuskonservatiivi.

 

Nykyinen globalistinen maailmanjärjestys on nimenomaan sionistien johtamaa. Sionistien perustama uuskonservatismi nimenomaan perustuu siihen, että kansallisvaltioajattelu on vanhentunutta.(Tosin vain lännessä. Israelin pitää tietysti saada olla äärinationalistinen Apartheid-valtio, koska Jumala lupasi Palestiinan juutalaisille.)

 

 

Uuskonservatiivit korostavat, ettei massamaahanmuutto ole LÄNNESSÄ ongelma, kunhan se on ”korkealaatuista”. Heitä ei kiinnosta, että ns. korkealaatuinenkin massamaahanmuutto vääjäämättä tuhoaa Suomen geneettisen perinnön.

 

Vaikka Suomi olisi täynnä Buddhia, niin silti Suomi olisi kansanmurhattu. (Tosin jo ennen sitä Buddhat ja ”korkealaatuiset” Muhammedit olisivat toistensa kurkussa ja Suomi taistelutantereena.)

 

 

Aiemmin uuskonservatiivit yrittivät pimittää sionistiset juurensa ja taustavoimansa. Jokainen joka kehtasi vihjata uuskonservatismin olevan juutalaisintellektuellien perustama liike leimattiin anti-semiitiksi.

 

Nyt kuitenkin juutalaisten asema on niin voimakas länsimaissa, että monet uuskonservatiivit ylpeilevät aatteensa juutalaisilla juurilla ja taustavoimilla.

 

 

Uuskonservatiiveja ei nykyään edes hävetä tunnustaa, että länsimaiden rajat avattiin nimenomaan monien juutalaisten järjestöjen, kuten ADL:n vuosikymmeniä kestäneen systemaattisen työn tuloksena.

 

Samat järjestöt myös tekevät parhaansa pitääkseen länsimaiden rajat edelleen avoimena ”hyvälle massamaahanmuutolle”.

 

Tämän vuoksi USA:ssakin puhutaan vain laittomista siirtolaisista samalla kun laillinen siirtolaisuus säilyy noin miljoonassa joka vuosi.

 

Samasta syystä länsimaissakin puhutaan vain pakolaisista, vaikka laillinen maahanmuutto on suurempaa.

 

Tämän diskurssin ovat nimenomaan luoneet uuskonservatiivit, jotka ovat Israelin tuella teurastaneet kaikki aidot vanhakonservatiivit alkaen USA:n paleokonservatiiveista Euroopan kansalliskonservatiiveihin. Aatteellinen puhdistus on ollut niin totaalinen, että monet eivät enää tiedä mitä edes on oikea konservatismi.

 

 

 

Persut eivät kuitenkaan ole vielä kehdanneet sionistien roolista ylpeillä, joten he vaikenevat tämänkin faktan kuoliaaksi.

 

Niinpä myös persunuoret on saatava Halla-ahon hallintaan.

 

 

Jos Halla-aho ei hallitse persunuoria, niin mitä totuuksia he vielä saattavat nuorista suistaan päästää?

 

PS-nuorethan eivät ole uskoneet edes Veikko Vallinin sanaa.

 

Persujen Veikko Vallin taas etnonationalistien kimpussa. Tässäkö syy?

 

 

 

Persunuorten haltuunotto on kuitenkin erittäin vaikeaa. Edes Soini ei aikanaan siihen pystynyt. Persunuorten säännöt ovat nimittäin rakennettu niin, että kyseessä on aidosti itsenäinen nuorisojärjestö.

 

Alunperin Soinin ideana oli luoda järjestö, joka toimisi eräänlaisena porttina persuihin. Tässä Soini onnistuikin erinomaisesti. Persunuorten kautta on tullut paljon julkisuutta ja uusia jäseniä.

 

 

 

Halla-aholle PS-nuorten itsenäisyys ei kuitenkaan käy, koska hänellä on vielä kovempi hallituskiima kuin Soinilla aikanaan. Lisäksi Halla-aho on aatteellisestikin puhdasverisempi uuskonservatiivi.

 

Jos Soini ei saanut alistettua PS-nuoria, niin ei saa Halla-ahokaan. Tämä on kuitenkin Halla-aholle sietämätöntä varsinkin, kun nuoret luisuvat koko ajan kohti etnonationalismia  ja vihatotuuksia.

 

 

Mutta sitten tuli pelastaja. Nimittäin PS-nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen.

 

Kinnunen on pitkään tunnettu ideologisesta puhdasverisyydestään, joka tinkimättömästi taistelee Suomen kansan ja sen itsenäisyyden puolesta.

 

 

Niinpä hänen hintansakin on korkea.

 

 

KUVA

 

 

 

Huhujen mukaan diili on tehty. Kinnuselle on luvattu loistava tulevaisuus persujen johdossa.

 

 

Onko nuoresta Kinnusesta kuoriutunut broileri?

 

Onko broileri päättänyt lähteä kiitoradalle kohti urakorkeuksia?

 

 

 

Halla-aho nimittäin tietää, että PS-nuoret voi valloittaa vain sisältä käsin. Ei kuitenkaan hätää. Kinnunen on luvannut avata portit.

 

 

Etnonationalistit tullaan lahtaamaan, teineiltä otetaan pois äänioikeus ja Halla-ahon joukot ottavat koko nuorisojärjestön haltuunsa.

 

 

Tämä on lähes varmaa, koska broilerit aina myyvät itsensä korkeimmalle tarjoajalle.

 

Ja Halla-ahollahan veronmaksajien rahaa riittää.

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Broileri Kinnunen kiitoradalla nousemassa kohti persukorkeuksia?

  1. Halla-aho on poliittinen sionistien prostotuoitu, ja totta, Kinnunen tuskin pysyy vastustamaan.

  2. Tietääkö kukaan mistä Asseri poika on persujen tähtitaivaalle syttynyt…
    Vinkki: ei Karjalasta. A wink wink.
    Jäljet johtavat Herttoniemeen… a wink wink

Comments are closed.