Marco de Wit 7 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakkien mielestä saa ja pitää tuomita Tiibetin kansanmurha, mutta Suomen kansanmurhasta ei saa puhua sanaakaan.

 

Suurempi ongelma ovat kuitenkin kansallismieliset, jotka myös yrittävät estää Suomen kansanmurhasta puhumisen. Monet heistä ajattelevat kansanmurhasta puhumisen olevan liiottelua, koska Suomessa ulkomaalaistaustaisten määrä on vielä prosentuaalisesti aika pieni.

 

On kuitenkin suuri virhe katsoa osuutta koko väestöstä. Pitää katsoa osuutta syntyneistä.

 

 

Parhaiten kokonaiskuvan saa, kun katsoo mikä on vuosittainen uusien maahanmuuttajien ja syntyneiden maahanmuuttotaustaisten yhteismäärä.

 

Lopuksi tätä pitää verrata syntyneisiin kantasuomalaisiin.

 

 

Siis jos uskaltaa. Luvut ovat nimittäin järkyttäviä:

 

Tilastokeskuksen väestörakennetilaston mukaan Suomen virallinen väkiluku oli vuoden 2017 lopussa 5 513 130.

Väkiluku kasvoi vuoden 2017 aikana 9 833 henkilöllä. Väkiluvun kasvu oli pienin vuoden 2000 jälkeen.

 

Ja sitten ensimmäinen kuolinisku:

 

Suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien määrä väheni 9 499 henkilöllä. Vieraskielisten määrä kasvoi 19 332 henkilöllä.

 

Kaiken kukkuraksi monet maahanmuuttajataustaiset lasketaan suomenkielisiksi eli todelliset luvut ovat vielä karmeampia.

 

 

Saako tämä suomalaisen miehen nousemaan sohvaltaan?

 

Koita arvata.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Suomalainen sankari

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Suomen kansanmurha kaaviona

 1. ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta.”
  🧟‍♂️
  ”Euraasialais-negroidinen tulevaisuusrotu korvaa ”kansojen moninaisuuden persoonallisuuksien moninaisuudella”
  🇫🇮
  https://vastavalkea.fi/2018/10/27/suomessa-kaynnissa-hiljainen-ja-vereton-varivallankumous/
  🇫🇮
  Vastavalkea: Suomessa käynnissä hiljainen ja veretön…
  🧟‍♂️
  ”oikeuslaitos tekee valtiollisen ja sotilaseliitin toivomaa vaientamistyötä vaihtoehtomedioiden ja toisinajattelijoiden suuntaan. Kansalaisten NATO-kriittiselle enemmistölle on varattu vaikenijan osa, valtamedian tukahduttama toisinajatteluus. Varsinainen paradoksi demokratiassa siis; kansalaisten enemmistö on toisinajattelijoita”
  🧟‍♂️
  https://refugeesmigrants.un.org/migration-compact
  🧟‍♂️
  ”over 258 million migrants around the world living outside their country of birth”
  🧟‍♂️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Global_Compact_for_Migration

  http://www.der-stuermer.org/finnisch/Suomen_tuhoamisohjelma.htm

  ””KOULU ja LEHDISTÖ (nyk. tietenkin myös TV ja muut sähköiset välineet) ovat ne kaksi instanssia, joiden avulla maailma on mahdollista uudistaa ja jalostaa verettömästi, ilman väkivaltaa. Koulu ravitsee tai myrkyttää lapsen sielun, lehdistö ravitsee tai myrkyttää aikuisen sielun. Koulu ja lehdistö ovat kummatkin nykyisin (v. 1925) henkeä vailla olevan älymystön hallussa: niiden takaisinsaaminen on jokaisen aatteellisen poliitikon, jokaisen aatteellisen vallankumouksen korkein tehtävä” (”Praktischer Idealismus”, s. 37). Juutalaiset hallitsevatkin Suomen yliopistoja, koululaitosta ja mediaa nykyisin suvereenisti.”

  https://dagobertobellucci.wordpress.com/2012/03/11/suomen-tuhoamisohjelma/

  ”Siirtolaisuuden on laskettu olevan (Saksassa) kymmenen kertaa kalliimpaa kuin yhteiskunnan panostus lapsiin (Honsik: Rassismus legal, s. 36). Pääosa siirtolaisuudesta suuntautuu suoraan sosiaaliturvajärjestelmään ja tuhoaa sen. Siirtolaisuuden vastaanottaminen, johon Euroopan kansat on pakotettu niiden tuhoamiseksi, tapahtuu lasten, eläkkeiden, talouden ja koulutustason kustannuksella. Siirtolaisuudella pyritään myös kylvämään epäsopua Euroopan maihin, kun eri kulttuurit “törmäävät” toisiinsa. Tämäkin ajaa kansojen ja rotujen heikentämistä. Euroopan projekteista tärkein on kansojen etnisen tuhoamisen rahoittaminen.”

 2. Lisäksi on huomioitava näiden muutosten olevan eksponentiaalisia.

  – Kun väestö lisääntyy tietyllä prosentilla, seuraavan vuoden lisäys onkin jo laskettava tuosta lisääntyneestä populaatiosta.
  – Sama koskee tietenkin vähenevää populaatiota. Pitkän aikavälin vähennys lähentää väestön määrää kohti nollaa, mutta ei koskaan saavuta sitä.

 3. ”Ilja Janitskin luki Raamattua ja toi esille motivaationsa suomalaista journalismia uudistavalle toiminnalleen. Hän luki sitaatin Matteuksen evankeliumista: Matt. 10:27”
  🇫🇮
  ”Minkä minä sanon teille pimeässä, se julistakaa päivänvalossa, ja mitä kuulette korvaanne kuiskattavan, se kuuluttakaa julki katoilta.”
  🇫🇮
  https://juhamolari.blogspot.com/2020/02/ilja-janitskin-rip.html

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*