Marco de Wit 9 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Youtuben venäläinen Russian Television eli RT-kanava on hyvin suosittu, koska se on paljon vähemmän poliittisesti korrekti kuin länsimaisen valtamedian kanavat. Paitsi tietysti, kun on Putinista puhe. Häntä ei saa kritisoida.

 

 

RT:llä on myös paljon videoita eläinten pelastamisesta. Tällaisia on helppo venäjällä tehdä, koska vaikka keskimmärin venäläiset eivät ole yhtä julmia eläimille kuin kiinalaiset, niin julmuutta silti löytyy.

 

 

Alla olevassa videossa kerrotaan roskiksesta pelastetusta koiranpennusta niin, että pelastus on lavastettu videon aikaansaamiseksi.

 

Eli videon tekemiseksi koiranpentu on laitettu uudestaan roskapussiin!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Venäjän televisio traumatisoi koiraa tahallaan?

  1. RT:llä on kaksi asiaa mistä uutisoidaan puolueellisesti: Putin ja toisen maailmansodan aikainen historia. RT, kuten Venäjällä yleensäkin, erään rikkaan ja vaikutusvaltaisen etnisen ryhmän massamurhat, kidutukset ja muut hirmuteot esitetään sankaritekoina ja muut esitetään ”pahoina fasisteina”, jotka bolsevikkikommunistit voittivat. Miksi Venäjällä ei voida olla ylpeitä muusta kuin tämän hyvin röyhkeän, kuvottavan ja rikkaan etnisen ryhmän luomasta valheellisesta historiasta? Koska he ovat edelleen vallalla Venäjällä!

  2. Putinhan on ratsastanut ainakin mm;ssa karhulla, kolibrilla ja suolakeksillä…onneksi ei Vladimir sentään hypännyt lopussa pelastetun koiran selkään !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*