Marco de Wit 12 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tampereen käräjäoikeudessa syytettiin kolmea anarkistia väkivaltaisen mellakoinnin johtamisesta. Huvittavimpia hetkiä oli, kun anarkistin piti selittää miksi hän kantaa kiuaskiviä repussaan.

 

Selitys oli yksinkertainen: Hän oli löytänyt ne puistosta.

 

 

Erityisen mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että näitä kolmea syytettyä on kansallismielisissä piireissä jo pitkään epäilty poliisin vasikoiksi.

 

Kolmikko on nimittäin jo vuosien ajan järjestänyt väkivaltaisia hyökkäyksiä kansallismielisten kimppuun ilman, että poliisi olisi tehnyt yhtään mitään.

 

Poliisi on suostunut tekemään työnsä vasta sitten, kun kansallismieliset saivat videoitua joitain hyökkäyksiä. Tällöin poliisi ei enää kehdannut katsoa hyökkäyksiä sormiensa läpi.

 

 

 

Esimerkiksi Teemu Kukka hyökkäsi toistuvasti Marco de Witin kimppuun ja sai siitä tuomion. Tosin lievimmän mahdollisen. Sen enempää poliisi kuin syyttäjäkään eivät myöntäneet Kukan pyrkineen suunnitelmallisesti rajoittamaan kansallismielisten toimintaa väkivallalla ja sen uhalla.

 

 

Jos kansallismieliset harjoittaisivat samanlaista terroria kuin vasemmistolaiset, niin koko poliisi ja valtamedia olisivat hälytystilassa ja terrorismilait otettaisiin välittömästi käyttöön.

 

 

Kuvassa linkki Vastarinnan sivuille

 

 

 

Myös Dimitri Ollikaista monet epäilevät poliisin vasikaksi, koska hän on vuosien varrella toistuvasti hyökkäillyt kansallismielisten kimppuun poliisin vain katsoessa vieressä.

 

Ollikainen esimerkiksi hyökkäsi 2018 Marco de Witin kimppuun ja todennäköisesti myös varasti hänen puhelimensa. Poliisi ei kuitenkaan suostunut edes epäilemään Ollikaista, vaikka de Witillä oli videotodiste hänen hyökkäyksestään.

 

Poliisi ja syyttäjä eivät myöskään halunneet epäillä Ollikaista suunnitelmallisesta kansallismielisten poliittisten toimintavapauksien rajoittamisesta. Tämä siitä huolimatta, että de Witillä on lukuisia videoita, joissa Ollikainen pyrkii väkivaltaisesti uhkailemaan ja estämään kansallismielisiä mielenosoituksia ja muuta toimintaa.

 

 

Kuvassa linkki Vastarintaan

 

Milloin kansallismieliset vihdoin uskovat, että anarkistit ovat polpon nyrkki?

 

Onneksi se nyrkki ei ole tähän asti ollut kovin tehokas, mutta viherpoliisien ja vihreän sisäministeriön johdossa se vähitellen muuttuu yhä kovemmaksi.

 

Se ei ole sattumaa, vaan vasemmiston ja polpon nimenomainen päämäärä.

 

 

 

Lue lisää:

Poliisipäällystössä loisia?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Poliisin vasikat tuomiolla Tampereen käräjäoikeudessa

 1. > Milloin kansallismieliset vihdoin uskovat,
  > että anarkistit ovat polpon nyrkki?

  Follow the money …

  Ministeriö ja korkea poliisijohto myös tilaavat iskuja näiltä anarkisteilta. Kannattaisi kysyä oikeudessa myös sitä, kuka maksoi matkan mielenosoituspaikalle ja vastaavia “kustannusten korvauksiin” liittyviä seikkoja (matkat, ruoka, juoma, huvielämä, …). Ovathan nämä “poliisin nyrkit” useinkin sosiaalituella eläviä henkilöitä, joiden “pitää saada voittoa”. Maksu tietenkin puhtaana käteen.

  Mitä isot edellä …

  Poliisin ja anarkistien yhteistyö on rakenteellisesti samanlaista kuin ISIS:in ja DeepStaten.

 2. Ei nykyajan suvakeista ole enää nyrkeiksi. Ovat mielisairaita, mutta onneksi myös fyysisesti heikkoja ja pelokkaita raukkoja. Tämän takia hyökkäävät korkeintaan takaa päin ja suurella porukalla, koska pelkäävät ja heistä ei ole muuhun kuin raukkamaiseen toimintaa. Miksi Suomen Poliisi on sanonut alkavansa terroristijärjestö CIA:ksi? Tämän jälkeen Suomen Poliisiin ei ainakaan voi enää luottaa, sillä ovat itsekin sanoneet avoimesti huijaavansa ja terrorisoivansa ihmisiä, sekä varastavansa. Älä koskaan luota Poliisiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*