Marco de Wit 12 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia on kauhuissaan Trumpin aikeesta määrätä liittovaltiota lopettamaan modernin arkkitehtuurin tukeminen.

 

Moniarvoinen arkkitehtuuri vaarantuu!

 

 

Kuuluisa modernin arkkitehtuurin sankari Thom Mayne on luonut kampanjan, jolla pyritään pelastamaan modernin arkkitehtuurin valtionrahoitus.

 

Maynen ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan. Suurimmat modernin arkkitehtuurin rahoittajat ovat nimittäin globalistiset suuryritykset ja pankit. Esimerkiksi alla oleva Maynen suunnittelema rakennus on nimenomaan pankki.

 

 

 

Globalistiset yritykset ja pankit eivät ole tyhmiä. Ne ymmärtävät, että vähimmäisvarantoihin eli monopolistiseen rahakoneeseen perustuva pankkijärjestelmä meinaa romahtaa noin kymmenen vuoden välein. Joka kerta tarvitaan enemmän pankkitukea ja siksi tarvitaan valuuttaunioneita, joita ei puolestaan pysty pyörittämään ilman talous- ja valtiounioneita.

 

Pankkien suurin vihollinen on siis nationalismi, joka on tuhottava kääntämällä sekä tiede että varsinkin kulttuuri nurinkurin. Näin perinteiset arvot voidaan tuhota ja luoda suuryritysten armoilla olevia atomistisia kuluttaja-automaatteja.

 

 

Tästä videosta ei oikein pysty päättelemään onko se parodiaa vai ei:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*