3 thoughts on “Päivän kuva

  1. USA:n patenttitoimistossa on vireillä patentti geneettisesti modifioidulle sikainfluenssa virukselle ja sen eri käyttötavoille (patent #8124101). Patenttihakemus jätettiin vuonna 2005. Tämän viruksen ihmiseen tarttuvan variaation valmistajat odottivat siihen asti, kunnes patenttihakemus oli hyväksytty tammikuussa 2009. Sitten he päästivät viruksen leviämään.

    Rokotteen valmistaja kärsivällisesti odotti patentin myöntämistä rokotteelle, joka tehosi sairauteen, jota ei edes tiedetty olevan olemassa. Epidemian puhkeaminen ei siis ollut mikään sattuma eikä virus ole luonnollista alkuperää. – Sitä paitsi patenttia ei edes voida myöntää valmisteelle, jonka alkuperä on luonnossa.

    Virus lähti leviämään kätevästi heti sen jälkeen, kun patentti oli myönnetty pitkällisen kolme vuotta kestäneen odotuksen jälkeen.

    Pandemia julistettiin virallisesti alkaneeksi vain 5 kuukautta patentin myöntämisen jälkeen heinäkuussa 2009. Pandemia-hysterian leviämistä edistivät ne samat tahot, jotka olivat itse keksineet tämän viruksen, juuri tämä sanamuoto on patenttihakemuksessa.

    https://blog.nomorefakenews.com/2020/02/13/people-dying-equals-coronavirus/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*