Marco de Wit 13 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia on tehnyt parhaansa pimittääkseen 2008 alkaneen 10-vuoden lamakauden, jotta ihmiset eivät vain alkaisi vastustamaan euroa.

 

Luonnollisesti tässä globalistien aivopesuoperaatiossa ovat mukana myös persut, jotka eivät ole suostuneet tekemään ensimmäistäkään euron vastaista mainoskampanjaa.

 

Ei vaikka eurokansanäänestys olisi helppo voittaa.

 

Toisaalta euroa tarvitaan länsimaisen vähimmäisvarantopankkijärjestelmän tueksi. Kyllähän suomalaisten pitää olla pönkittämässä U$Sraelin rahakonetta.

 

Sitä paitsi ollaanhan me juuri päästy 10-vuoden lamakaudesta. Hyvällä tuurilla saadaan nauttia parin vuoden nousukaudesta ennen seuraavaa lamakautta.

 

 

Lue lisää:

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Todiste: Euro synnytti 10-vuoden lamakauden

 1. Tuskin ehditään nauttia ”noususta”, mutta 2021 tai hieman sen jälkeen iskee ennennäkemätön talouskriisi ja romahdus, jollaista ei ole koskaan historiassa nähty. Globalistit tietävät, että rysähdys on jo aivan kulman takana, jolloin on kiire saada voimaan poliisivaltio ja kansalaisten massavalvonta, sillä ihmiset lähtevät pian kaduille. Hitler oli oikeassa.

  1. https://www.taivaannaula.org/perinne/hiisi/
   🐻🦌
   ”Taivaannaula käynnisti keväällä 2013 Hiisi-hankkeen pyhien luonnonpaikkojen suojelemiseksi ja tietojen luetteloimiseksi. Innoitus hankkeelle on saatu Virosta, jossa työtä kansanuskon pyhien luonnonpaikkojen eteen on tehty jo vuosikymmeniä. Hankkeen tarkoituksena on lisätä yhteiskunnallista tietoisuutta paikoista ja pitää niihin liittyvä kulttuuriperintö elävänä.”
   🐻🦌
   https://www.taivaannaula.org/2015/03/21/hiisien-paivana-kunnioitetaan-pyhia-luonnonpaikkoja/
   🐻🦌
   ”on tuotu esimerkiksi uutisviljaa, ruokaa ja viinaa haltijoille ja suvun vainajille vuosisatoja aikaisemminkin. Tuntuu hyvältä olla osa sukupolvien jatkumoa, kuulua johonkin. Käsi koskettaa puun runkoa ja täyttää sen edustan tuomisilla. Tuuli humisee. Mielessä kytevä pyyntö pääsee huulilta: suojelkaa minua ja kotini onnea.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*