Marco de Wit 14 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Globalistista maailmanjärjestystä rahoittaa monopolistinen Wasp- ja sionistipankkiirien pöyrittämä rahakone FED.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Rahakonetta tukee petrodollari, jota puolestaan pönkittää valtaeliitin käsikassara U$Srael eli pahuuden kolmio: USA/Nato, Israel ja Saudi Arabia.

 

Ketkä tulevat hallitsemaan maailmaa? Muslimit, juutalaiset vai kiinalaiset?

 

 

 

 

U$Srael tuhoaa vastustajansa käyttämällä nyrkkinään islamisteja ja jihadisteja, kuten ISIS:iä. Näin tuhottiin mm. Irak ja Libya.

 

Sama juoni melkein onnistui Syyriassa, mutta sen pelasti viime hetkellä Iran, Venäjä ja Kiina.

 

 

 

Länsimaat ovat kuitenkin tehneet kaikkensa puolustaakseen Syyrian jihadisteja.

 

Aina kun Syyria valtaa jonkun jihadistien tukikohdan, niin valtamedia vaatii Syyriaa pysäyttämään hyökkäyksensä ”siviilien takia”.

 

 

 

Kuvioon tietysti kuuluu, että jihadisteja kutsutaan ”kapinallisiksi”, joita Syyrian hallitus ja julma Venäjä pommittavat raakalaismaisesti.

 

Ilta-Sanomat puolustaa taas jihadisteja

 

 

Luonnollisesti Natoa ja sionisteja fanittavat persut ovat olleet täysillä mukana tässä pimitys- ja valehteluoperaatiossa.

 

Persujen lehti Suomen Uutiset on päätoimittaja Matias Turkkilan johdolla vuosien ajan puolustanut jihadisteja ilman, että rivipersut tajuavat mitään.

 

Burkapersu Matias Turkkila myyräilee jälleen!

 

Viimeisin esimerkki tästä jihadistien puolustamisesta on Suomen Uutisten juttu Syyrian Idlibin tilanteesta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Juttua on likettänyt lähes 800 persua, vaikka kyse on selvästä jihadisteja puolustavasta valeuutisesta. Suomen Uutiset väittää heti juttunsa alussa seuraavaa:

 

Syyrian hallituksen joukkojen hyökkäys kapinallisia vastaan Idlibin maakunnassa on ajanut 700 000 ihmistä maanpakoon kohti Turkkia.

Venäjän tukemat Syyrian ilmavoimat ovat pommittaneet viikon aikana kymmeniä kohteita Syyrian luoteisosassa. YK varoittaa jälleen kerran pakolaiskriisin kärjistymisestä.

YK:n erikoislähettiläs James Jeffrey totesi online-tiedotustilaisuudessaan, että hallituksen masinoimat pommitukset ovat kohdistuneet pääosin siviilejä vastaan.

 

Ensinnäkin Suomen Uutiset kutsuu päivänselviä jihadisteja (joista monet ISIS-sotilaita) ”kapinallisiksi”. Jutussa ei missään välissä edes vihjata ”kapinallisten” taustaan ja suunnattomaan islamistiseen raakuuteen.

 

Toiseksi, ”Venäjän tukemat Syyrian ilmavoimat” tehdään pahiksiksi, jotka muka synnyttävät pakolaiskriisin kehtaamalla taistella jihadisteja vastaan.

 

Kolmanneksi, James Jeffreytä kutsutaan ”YK:n erikoislähettilääksi”, vaikka hän on USA/U$Sraelin edustaja. Itse asiassa tämä käy myös ilmi Suomen Uutisten tarjoamasta linkistä, jossa sanotaan seuraavaa: ”U.S. Special Envoy for Syria James Jeffrey

 

James Jeffrey. Kuvassa inkki Wikipediaan

 

Jeffrey on kuuluisa kovan linjan amerikkalainen diplomaatti, joka edustaa nimenomaan Amerikan ja CIA:n intressejä. Jostain syystä Suomen Uutiset ei ole suostunut korjaamaan virhettään, vaan väkisin haluaa kutua häntä ”YK:n erikoislähettilääksi.”

 

Tämä kaikki siitä huolimatta, että muutama lukijakin huomasi Suomen Uutisten jutun olevan USA:ta ja jihadisteja puolustava valeuutinen.

 

 

 

 

 

 

Moni muukin on ollut viime aikoina raivoissaan persuille ja varsinkin Suomen Uutisille jihadistien puolustamisesta.

 

Eilen Suomen Uutiset kirjoitti jälleen Idilibin taisteluista.

 

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun

 

Tässäkin jutussa kutsutaan jihadisteja ”kapinallisiksi”. Tosin jutun puolessa välissä yhtäkkiä yhdessä lausessa paljastetaan asian oikea laita:

 

Tarkkailijat kuvaavat tilannetta Idlibissä ”humanitääriseksi katastrofiksi” ja ”helvetiksi maan päällä”. Kolme miljoonaa siviiliä on juuttunut vielä maakunnassa majailevien jihadistien ja venäläisten tukeman Syyrian armeijan ristituleen. YK:n mukaan joulukuusta lähtien 700 000 ihmistä on paennut taisteluiden keskeltä. Heistä puolet on lapsia.

No, tulihan se sieltä. Jihadistit mainittu!

 

Tosin jutun loppupuoliskossa jihadistit muuttuvat jälleen venäläisten kiusaamiksi kapinallisiksi.

 

Idlibin taistelut ovat johtaneet hakaukseen myös Turkin ja Venäjän välillä. Turkki on valtapoliittisista syistä tukenut Syyrian kapinallisia, joita taasen pommittavat venäläisten tukemat Syyrian ilmavoimat. 

 

Onko persujen viha Venäjää kohtaan niin suurta, että jihadistitkin ovat persujen mielestä pienempi paha? Persuthan ovat kaikista fanaattisemmin Venäjä-pakotteiden puolella. Halla-aho haluaa jopa lisätä pakotteita.

 

Selittääkö Venäjä-viha myös sen, ettei Suomen Uutiset suostu kertomaan Naton tukevan jihadisteja? Persuthan ovat kaikista puolueista fanaattisimmin kannattaneet myös Suomen Nato-kumppanuutta, isäntämaasopimusta, Naton lupa tappaa-hybridikeskusta ja USA:n sotaharjoituksia Suomessa.

 

Rivipersut puolestaan ovat niin sekaisin, etteivät edes tiedä Turkin olevan natomaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Persujen Matias Turkkila kääntymässä jihadisteja vastaan?

  1. USA liittolaisineen on jo vuosikymmenet tukenut erilaisia islamistiporukoita lähi-idässä taisteluissa vihollistansa vastaan. Yksi tunnettuja on mm. Afganistanin sota 80-luvulla, jossa USA:n sotajoukkoina eli heidän sanoin vapaustaistelijoina oli mujahideenit.

  2. Vasta vähän aikaa sitten Yhdysvaltojen YK-lähettiläs Nikky Haley oli jatkuvasti vastimassa Yhdysvaltoja sotimaan Israelin puolesta k puolustamassa Israelin sekä pankkien geopoliittisia etuja.

  3. Perussuomalaiset ovat kirjaimellisesti hyvin yksinkertaisten ihmisten puolue, jotka palvovat aivokuollutta Mestari-jumalaa ja uskovat sokeasti kaiken mitä tämä valehtelee seuraajilleen.

  4. Miten länsirahoitteiset ulkomailta tulleet islamistit, jihadistit ja terroristit voivat olla ”kapinallisia”?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*