Free speech 16 helmikuun, 2020

 

Laiton Lehti kiittää monia lukijoita mielenkiintoisista lähteistä ja vinkeistä, mutta ei vieläkään ole halunnut ottaa suoraan kantaa mahdollisen Korona-epidemian laatuun ja alkuperään.

 

Tämä johtuu siitä, että on lähes mahdoton saada luotettavaa tietoa. Mikään tieteen ala ei ole niin täynnä ahneutta, raakuutta ja valheita kuin lääketiede.

 

 

Mutta miksi lääketiede on tieteen mätäpaise?

 

Ensinnäkin ongelmana on raha tai siis käänteinen markkinamekanismi. Normaalistihan markkinoilla myyjä palvelee kuluttajaa täyttämällä tämän tarpeita.

 

 

Mutta mitä jos myyjä voisi suoraan luoda kuluttajassa erilaisia suuria tarpeita ja sitten vielä pakottaa hänet ostamaan monopolistisia tuotteita?

 

Eli tehdä ihmisistä yhä sairaampia väärillä diagnooseilla ja sitten vielä myrkyttää heidät pakkosyöttämällä valtavan kalliita patentoituja eli monopolistisia ”lääkkeitä”?

 

Näin tehtiin AIDS-”epidemian” aikaan.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Kansan sairastuttamisesta tulee suuri hyöty sekä lääketeollisuudelle että tiedustelupalveluille, jotka molemmat haluavat tehdä kansasta helposti manipuloitavaa alistunutta karjaa.

 

Epidemiat ovat erityisen hyödyllisiä valtiolle. Jos kansa aikoo nousta kapinaan, niin sitten vain synnytetään epidemia ja kansalta voidaan poistaa kaikki oikeudet. Luonnollisesti diagnoosit ovat aina hieman epäselviä, mutta sattumalta toisinajattelijat diagnosoidaan riskialttiimmiksi.

 

Epidemia on kaikista helpoin tapa julistaa sotatilaakin kovempi poliisivaltio, jossa kansalaisilla ei ole enää mitään oikeuksia. Jos lääkäri ei pidä sinusta ja perheestäsi, niin alta aikayksikön löydätte itsenne leiriltä.

 

 

 

 

 

Lääketieteen kaappaaminen on ollut helppo toteuttaa sääntelykaappauksella (regulatory capture) eli kaappaamalla valtion yliopistot ja säätelyvirastot globalistisen lääketeollisuuden käsiin. Käytännössä kaikki lääketieteen tutkijat, opettajat ja säätelijät ovat lääketeollisuuden palkkalistoilla.

 

Mikään ammatti ei ole niin kartellisoitunut kuin lisensoidut lääkärit ja mikään teollisuus ei ole niin monopolisoitunut kuin patenttien ja vastuuvapauden suojelema lääketeollisuus. (Big Pharma)

 

 

Lääketeollisuuden sisällä puolestaan mikään osa-alue ei ole niin armeijan ja tiedustelupalvelujen hallussa kuin rokoteteollisuus.

 

Luotettavan tiedon saaminen on siis lähes mahdotonta.

 

 

 

Yhdestä asiasta on kuitenkin mahdollista saada suhteellisen luotettavaa tietoa: Kuolleiden rodusta.

 

On aika vaikea pimittää sairastuneiden ja varsinkin kuolleiden rotua. Viimeistään hautajaisissa pystyy päättelemään kuolleen rodun katsomalla kuolleen sukulaisia.

 

 

 

Viikkojen ajan on levinnyt salaliittoteoria, jonka mukaan USA olisi valmistanut kiinalaisiin helposti tarttuvan Korona-viruksen (tai mikä hybridi se sitten loppujen lopuksi onkaan) ja tahallaan levittänyt sitä Kiinaan.

 

 

Kuvassa linkki Unz.com juttuun

 

 

Salaliittoteoria olisi helppo kumota ainakin osittain, jos löytyisi useita Koronaan kuolleita ei-mongolideja. Valtamediasta saatujen tietojen mukaan näyttikin siltä, että kuolleita olisi viimeisten viikkojen aikana löytynyt ympäri maailmaa.

 

 

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että vaikka kuolleilla on ollut esim. Ranskan tai Amerikan kansallisuus, niin rodullisesti he ovat usein olleet mongolideja.

 

Valtamedia ei tietysti halua asiasta mitään puhua, koska rotujahan ei ole olemassa.

 

 

Tosin eihän tämä vielä Amerikan syyllisyyttä todista. Lisäksi voi olla, että mongolidit ovat vain hieman alttiimpia sairastumaan Koronaan.

 

Asiaan voi myös vaikuttaa se, että usein mongolidit yrittävät kulttuurisista syistä välttää aurinkoa (haluavat olla mahdollisimman valkoisia). Näin varsinkin talvella he kärsivät D-vitamiinin puutoksesta, joka jo itsessään saattaa altistaa kaikenlaisille vakaville sairauksille.

 

 

Kuvassa linkki Vdare-juttuun

 

 

12 thoughts on “Onko koronavirus rasistinen? Iskee kovimmin mongolideihin?

 1. Jos mm. Yhdysvallat on levittänyt muokatun bioaseen Kiinaan, joka hyökkää tietyn rodun siviilejä vastaan, niin miten on edelleen mahdollista, että amerikkalaiset eivät ole rivissä saamassa ankaria tuomioita? Heidän annetaan rikkoa kaikkia mahdollisia lakeja ja sääntöjä yhdessä Israelin kanssa. Tietysti on myös mahdollista, että tapahtuman takana on myös Kiina itse, mutta nämä epidemiat pitää tutkia perusteellisesti. Ankarien tuomioiden pitää koskea myös amerikkalaisia, sionisteja ja israelilaisia rikollisia. Amerikka-Israel-imperiumin kaatuessa nämä rikolliset voidaan saada tuomituiksi, kuten amerikkalaiset ovat itse tehneet heitä vastustaneille. Amerikkalaiset ovat juuri sen takia niin ylimielisiä ja rikkovat kaikkia lakeja, koska tietävät, että he kirjoittavat vielä pari vuotta maailman historian, mutta heidän imperiumi on jo kaatumassa.

 2. https://www.bitchute.com/video/2JhkHkV6WvSL/
  🇨🇳 ⚰️
  ”Coronavirus quarantine camps are really just ”death camps.” It’s true in China, and it will likely be true in the USA, too.” 🇺🇸 ⚰️
  🇨🇳 🇺🇸
  https://www.naturalnews.com/2020-02-16-chinas-power-consumption-plunges-coronavirus-pandemic-factories.html
  🇨🇳 🇺🇸
  https://www.naturalnews.com/2020-02-16-director-of-cdc-warns-americans-wuhan-coronavirus-coming.html

 3. Ei ole edelleenkään kerrottu, mihin Kiinan etnisistä ryhmistä corona – HIV on iskenyt. Wuhanissa asuu kommunistien vainoamia ja mm. talmudistiomisteisen elinkaupan uhreiksi sortama uiguureja, joilla on suomalaisia geneettisiä juuria tuhansien vuosien takaa, mutta geneettisessä mielessä lähimenneisyydestä.
  Olisi siksi suomalaisten kannalta tärkeää tietää, kuinka suuri osa sairastuneista uiguureista on kuollut, ja onko se isompi osa kuin muiden Kiinan etnisten ryhmien kohdalla. Esimerkiksi Han-kiinalaisia ei ole kuulemma kuollut corona-HIViin juuri lainkaan.
  Wuhanin Corona-HIV muokattiin Bostonin Harvardin yliopiston kommunistien Beth Israel – bioaselabrassa, josta sen trokasi Wuhanin kommunistiyliopiston Global Universityn bioaselabraan eräs usraelilainen saatanan synagogan Lieber vai olikohan Lieberman.

  Beth Israel tunnetaan myös mm. siitä, että ”hoitivat” aikoinaan Bostonin maratonin pommitusten ”uhrit” sen jälkeen, kun Kavkaz Centerin Heidi Hautala, Arhinmäki ja Pekka Haavisto olivat trokanneet sinne Suomen kautta tsetseeniterroristeja.
  Toivottavasti ei nyt corona – HIViä levitettäisi Suomeenkin. Liekö vieläkään lopetettu lentoja Kiinasta Suomen kautta maailmalle?

Comments are closed.