Free speech 17 helmikuun, 2020

 

Kansallismielisissä piireissä on pitkään mietitty onko Laura Huhtasaari lopulta Suomi ensin kansallismielinen vai Israel ensin kansallismielinen eli äärisionisti.

 

Nyt vastaus on vihdoin saatu.

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun

 

 

Ensinnäkin Trumpin rauhansuunnitelma on oikeasti Israelin voittosuunnitelma, jonka sionistit ovat luoneet. Se on jatkoa sata vuotta kestäneelle projektille vallata yhä enemmän palestiinalaisten alueita.

 

 

 

Trump saatiin tukemaan ”rauhansuunnitelmaa” uhkaamalla häntä monien juutalaisten organisoimalla virkarikossyytteellä.

 

Samasta syystä Trump on myös toistuvasti joutunut rikkomaan vaalilupauksensa amerikkalaisten joukkojen vetämisestä Lähi-Idästä. Aina kun Trump haluaa edes vähentää joukkoja Lähi-Idässä, niin välittömästi sionistit käyvät hänen kimppuunsa ja Trump joutuu pyörtämään puheensa.

 

 

Toiseksi, rauhansuunnitelmassa ei luvata edes juutalaisten siirtokuntien purkamista. Päinvastoin. Ne saavat jäädä palestiinalaisten maalle.

 

Suunnitelman mukaan näin syntyneen palestiinalaisen reikäjuusto”valtion” maat yhdistetään toisiinsa israelilaisten hallitsemilla silloilla ja tunneleilla.

 

 

 

 

Ainoa mitä Israel suostuu lupaamaan on, ettei se rakenna uusia siirtokuntia neljään vuoteen!

 

Modernin historian aikana kenelläkään ei ole koskaan aiemmin ollut otsaa kutsua näin törkeää suunnitelmaa ”rauhansuunnitelmaksi”.

 

 

Huhtasaari on kuitenkin haltioissaan:

 

Huhtasaari näkee rauhansuunnitelman realistisena ehdotuksena, joka takaa Israelin turvallisuuden ja avaa palestiinalaisille tien parempaan elämään.

 

 

Huhtasaarta ei ollenkaan hävetä tukea palestiinan raiskaamista eli siirtokuntien säilyttämistä:

 

Huhtasaari muistutti, että Yhdysvallat on sitoutunut investoimaan 50 miljardia dollaria Palestiinan alueelle, mikäli rauhansuunnitelma pannaan täytäntöön. Israel puolestaan pidättäytyy rakentamasta uusia siirtokuntia seuraavan neljän vuoden aikana.

 

 

Huhtasaari Israelissa. (Kuva kadonneesta Magneettimedian jutusta.)

 

 

Huhtasaaren mukaan suunnitelma on viimeinen mahdollisuus rauhaan. Kaiken kukkuraksi hän vaati EU:ta tukemaan Palestiinan raiskaamista!

 

– EU:n on tuettava Trumpin suunnitelmaa, sillä se voi olla viimeinen kestävän rauhan mahdollisuus, vaati Huhtasaari.

 

 

Luonnollisesti persut ovat ihan haltioissaan Huhtasaaren äärisionismista. Eniten peukutuksia on saanut rakastamme Lauraa -kommentti.

 

Tosin jotkut lukijoista ihmettelevät miten toisen maan valtaaminen voi olla osa rauhanprosessia.

 

 

 

 

Sionistit eivät kuitenkaan jää sanattomiksi. He vastaavat, ettei palestiinalaisia ole edes olemassa!

 

Sitten kun muistutetaan palestiinlaisten olevan olemassa ja Israelin valloittaneet heidän maitaan pala palalta yli sadan vuoden ajan, niin sionistit iskevät pöytään lopullisen valttikorttinsa:

 

Jumala lupasi koko Palestiinan juutalaisille!

 

 

 

 

Jotkut lukijat myös ihmettelevät miksei Laura ja yleensäkin persut kritisoi ja vaadi pakotteita islamistien päämajaa Saudi-Arabiaa vastaan?

 

Sen sijaan, että Halla-aho ja Huhtasaari olisivat taistelleet Saudi-Arabiaa vastaan, niin he ovat jopa kannattaneet aseiden myymistä Saudi-Arabialle. Ja tämä siitä huolimatta, että kaikki tietävät aseiden lopulta päätyvän Saudi-Arabian rahoittamalle ISIS:lle ja muille jihadisteille.

 

 

Miksi persuilla on niin kova linja kristittyjä suojelevia palestiinalaisia vastaan, mutta niin pehmo linja kristittyjä kaikista eniten vainoavia saudeja vastaan?

 

Tietysti siksi, että Israel ja Saudi-Arabia ovat kuin paita ja peppu. Niillä on ollut sadan vuoden ajan läheinen liittolaissuhde, koska molemmat pelkäävät maallistuneita ja sotilaallisesti voimakkaita naapurivaltioitaan.

 

 

Yhdessä sionistien pitkälle hallitseman USA:n kanssa ne ovat balkanisoineet sekä Eurooppaa että varsinkin Lähi-Itää islamisaatiolla ja jihadismilla. Samalla ne ovat yhdessä USA:n kanssa heikentäneet öljyntuotantoa ja näin pitäneet sekä öljyn hinnan pilvissä amerikkalaista Rockefellerien öljyteollisuutta tukeakseen että pitääkseen petrodollarin pilvissä waspeista ja juutalaisista koostuvan valtaeliitin FED-rahakonetta tukeakseen.

 

Nämä taloustieteen ja geopolitiikan aakkoset ovat kuitenkin liian monimutkaisia persuille. Sitä paitsi Jumalahan lupasi Palestiinan juutalaisille.

 

Kaikkihan tietää, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa!

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Persujen Matias Turkkila kääntymässä jihadisteja vastaan?

 

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Laura Huhtasaari tukee Palestiinan raiskaamista

  1. Sionisteja ei ole edes olemassa! Israelille kovat pakotteet, eikä yhtäkään sionistia saa päästää Israelin ulkopuolelle. Israel pitää sulkea täysin muista maailmasta yhdessä Saudi-Arabian kanssa. Sionisteille pitää myös saada hyvin ankarat tuomiot kaikista kuvottavista rikoksistaan.

  2. Huhtasaari on todellakin globalisti,

    Rehellisesti, samanlainen kuuzettaja se on kuin Eiran runopoika

Comments are closed.