Marco de Wit 18 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Poliisi sai hyvin lievät sakot käytettyään täysin harmittomaan juopuneeseen naiseen kaksi kertaa sähköetälamautinta. Toinen poliiseista oli jopa itse myöntänyt sähköetälamauttimen käyttämisen pelkästään juopuneeseen olleen tarpeetonta.

 

Poliisi sai kaksi kertaa naista ilman syytä sähköetälamauttamisesta lähes puolet siitä sakkomäärästä minkä poliisivaltio Suomi antaa nykyisin poliittisesti epäkorrektista nettikommentista.

 

Poliisi tai lastensuojeluviranomainen eivät koskaan joudu Suomessa vastuuseen rikoksistaan ja silloin harvoin kun saa hyvin harvinaisen huomautuksen tai sakon, annettu sakko on hyvin pieni, kuten tässä tapauksessa.

 

Jos ei-poliisi olisi herätellyt juopunutta ilman syytä vastaavalla väkivallalla, tuomio olisi ollut paljon kovempi.

 

Tästä huolimatta vain Suomessa suomalaiset luottavat täysin sokeasti auktoriteetteihin, vaikka nämä tekisivät jatkuvasti selviä rikoksia ja ovat pettäneet oman maansa ja sen etnisen kansan!

 

 

Kuvassa linkki Vantaan Sanomiin

 

 

Lue lisää:

 

Poliisi hälytystilassa: Tarramies saatava kiinni. Katso tuntomerkit!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Avuliaat poliisit saivat sakkoja naisen herättelemisestä!

  1. Suomessa on liipaisinsormi herkkä poliisi. Ainakin Suomessa ihmisiä kuollut poliisin sähkölamauttimiin, eikä yhtäkään oikeaa tuomiota . Ihmistä saa vahingoittaa ja vaikka tappaa .Kovemmat tuomiot Suomessa saa omaisuuden vahingoittamisesta ..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*