Marco de Wit 22 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kulttuuri on aina muuttunut, mutta hitaasti. Edes sodat ja valloitukset eivät ole kovin nopeasti voineet muuttaa kansan kulttuuria.

 

Vain kaksi kertaa maailmanhistoriassa jonkun kansan kulttuuri on muuttunut hyvin nopeasti muutamassa vuodessa: 1920- ja 60-luvulla.

 

1920-luvun kulttuurivallankumous oli pitkälle seurausta Saksan häviöstä ensimmäisessä maailmansodassa ja juutalaisten dominoiman Weimarin Saksan synystä. 1929 alkanut pörssiromahdus, lamakausi ja kansallismielisten puolueiden valtaannousu kuitenkin pisti jarrut päälle ja lopulta konservatiivit voittivat kulttuurisodan.

 

1960-luvun kulttuurivallankumous oli puolestaan seurausta Saksan häviöstä toisessa maailmansodassa ja juutalaisten vallan noususta. Tämä kulttuurivallankumous oli siitä erikoinen, että se käänsi kulttuurin päälaelleen vain kymmenessä vuodessa eli vuosina 1965-75.

 

Yksi esimerkki tästä nopeasti kulttuurivallankumouksesta on tietysti miesten hiusten piteneminen.

 

 

 

 

Linkki Independent.com

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “1960-luvun kulttuurivallankumous: Hiusten pituus-tutkimus

  1. Sionisteja ei saa enää koskaan, ikinä päästää valtaan! Pitää aloittaa laajat tutkimukset ja langettaa monille sionisteille erittäin ankaria tuomioita heidän rikoksistaan. Tulevia sukupolvia pitää muistuttaa tapahtuneesta ja kuinka kuvottavia sionistit ovat olleet. Heidän synnyttämä tuho ja rappio on ollut valtavaa.

    Hitler oli oikeassa.
    [Sensuroitu]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*