Marco de Wit 22 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Videossa valkoinen etuoikeuksissaan piehtaroiva tyttö selvästi provosoi haavoittuvaan vähemmistöön kuuluvaa nuorta poikaa.

 

Tyttö ei luovu haastavasta asenteestaan, joten muut haavoittuvat nuoret ovat pakotettuja tulemaan auttamaan valkoisen ylivallan ahdistamaa poikaa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Valkoista tyttöä rikastetaan

  1. Miksi Laiton Lehti on täynnä videoita, joissa mustat hakkaavat valkoisia tyttöjä tajuttomiksi ja potkivat maassa? Kyllä varmasti valkoinenkin mies löisi naisia ja alkaisi potkimaan maassa! Valkoinen ylivalta on syy miksi Afrikkaan ei ole miljoonien vuosien aikana syntynyt korkeakulttuureja, kyllä muuten olisi aivan varmasti, mutta valkoinen mies on pilannut kaiken, vaikka muilla mantereilla on kyllä syntynyt kehittyneitä korkeakulttuureita. Kaikki on valkoisen miehen syytä. Aivan kaikki. Vaikka ei olisikaan, niin silti on aivan varmasti.

    1. Miksi ei saisi olla täynnä videoita jossa mustat hakkaavat valkoisia tyttöjä tajuttomiksi ja potkivat maassa?

    2. Tämä on tarvittava vastine kehitysmaalaisia, muslimeja, islamia yms yksipuolisesti puolustaville kiiltokuvapropagandisteille, jotka vaikenevat kaikista epäkohdista, mutta muistavat joka käänteessä jankuttaa valkoisesta ylivallasta, sekä uhriuttaa ei-valkoiset.

      Eli väität, että kehitysmaalaisten alkukantaisuus, sekä alhaisempi älykkyys on valkoisen ylivallan syytä? Mikään ei ole koskaan estänyt ei-valkoisen kehittymistä, ellei ei-valkoinen itse.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*