4 thoughts on “Miksi vain suomalaiset pitävät salmiakista?

  1. Ulos globalistikommunistisesta Eurostoliitosta! Sinne ei olisi koskaan pitänyt mennä. Suomalaiset ajettiinkin sinne petoksilla, valheilla ja rikoksilla. Yhä edelleen rikollinen Sauli Niinistö väittää edelleen, että Suomi liittyi Euroon laillisesti, vaikka Euroon liittyttiin vakavan rikoksen avulla. Komisario Lintilä yrittikin alkaa tutkimaan Sauli Niinistön rikoksia, mutta hänen uransa tuhottiin välittömästi kun asia paljastui rikolliselle Sauli Niinistölle.

    1. Niinistö on kovin huolissaan ”rasismin” ja ”antisemitismin” muka noususta, mutta ei ilmaise huolta kristittyjen vastaisista rajuista vainoista Suomessa eikä näytä olevan huolissaan esimerkiksi juutalaisten talmudin lakikirjan julmasta, rasistisesta, supremasistisesta ja k************** ei – juutalaisia ja erityisesti kristittyjä vastaan kiihottavasta vihapuheesta. Eikä Niinistö näytä olevan huolissaan kyseistä k************** talmudin lakia noudattavien vihayhteisöjen toiminnasta Suomessa. Miksi?
      [Sensuroitu]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*