Marco de Wit 24 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen valtamedialla on tähtäimessään uusi pääpahis: Etnonationalistit.

 

Näiden kauheiden rasistien mielestä Suomi kuuluu suomalaisille!

 

Kaiken lisäksi he vaativat, että kantasuomalaiset pysyvät selvänä valtaenemmistönä!

 

 

Nämä kaameat etnonationalistit ovat pesiytyneet persunuoriin.

 

Tämä ei tietysti käy Halla-aholle, joka on vihdoin päättänyt päästä eroon sekä puolueen että persunuorten etnonationalisteista.

 

Ihmisvihaajista pitää päästä eroon!

 

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

Nyt Halla-aho on erottamassa yhtä kaikkein kuuluisinta persunuorten etnonationalistia, Toni Jalosta.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kutsuiko Jalonen itseään fasistiksi?

 

Kyllä, joskaan ei selittänyt mitä sillä tarkoitti. Jalonen mainitsi samalla myös olevansa etnonationalisti ja traditionalisti.

 

Jalonen sanoi: ”Tänään olen etnonationalisti, traditionalisti ja fasisti”.

 

 

 

Katso myös leikkaamaton versio puheesta.

 

 

Jalonen on nuori mies, jonka aate on vasta kehittymässä. Puheessaan hän käy läpi henkilökohtaista kehitystään – kolmessa vuodessa suvakista kansallismieliseksi – eikä mitenkään selittänyt mitä tarkoitti ”fasismilla”.

 

Sen sijaan, että Halla-aho ja persujen puoluesihteeri olisi kysynyt mitä Jalonen tarkoittaa, niin hänet erotettiin välittömästi.

 

Jopa suvakkitoimittaja on hieman yllättynyt päätöksen nopeudesta:

 

Tämä ei ole määräaikainen ja väliaikainen päätös vaan kyse on potkuista puolueesta?

”Tämä on puolueen vastaista toimintaa, joka tulee johtamaan erottamiseen kyllä”, puoluesihteeri Grönroos sanoo.

 

Tämä Halla-ahon ja Grönroosin ehdottomuus on sitäkin yllättävämpää, että he ovat nimenomaan opettaneet etnonationalismia Jaloselle ja muille persunuorille!

 

Grönroos tunnettiin pitkään kovana etnonationalistina. Siksi hän myös viime kesän puoluekokouksessa sai niin paljon ääniä, että hänet valittiin puoluesihteeriksi.

 

Myös Halla-aho on viime aikoihin asti puhunut positiivisesti etnonationalismista.

 

 

 

 

Eli Halla-aho on suoraan sanonut haluavansa Suomeen etnonationalismia!

 

Eli ihmisvihaa. Tai siis nationalismia. Tai siis…

 

 

On persunuorten oma vika, etteivät he käy joka kuukausi tarkistamassa puoluetoimistosta puoluejohtajan ja puoluesihteerin sen hetkistä linjaa!

 

 

 

Persunuoret ovat muutenkin toivottoman naiveja. He eivät ymmärrä, että heidän mestarinsa on poliitikko!

 

Halla-aho nimittäin vaihtaa takkia vielä tiuhempaan kuin Soini. Halla-aho tekee sen vain älykkäämmin muutamilla ovelilla sanankäänteillä, joiden vauhdissa heikkoälyinen persukenttä ei pysy mukana. Tämän takia Halla-aho näyttää välillä vastustavan etnonationalismia ja välillä kannattavan sitä.

 

Luonnollisesti Halla-aho kannatti etnonationalismia silloin kun tarvitsi etnonationalistien ääniä päästäkseen puheenjohtajaksi. Myös ennen vaaleja Halla-aho ei uskaltanut suoraan hyökätä etnonationalismia vastaan.

 

Etnonationalistien järjestämän vaalivoiton jälkeen Halla-aho kuitenkin käänsi lopullisesti takkia yhdessä Grönroosin kanssa ja laajat puhdistukset ovat jatkuneet kohta vuoden ajan. Varsinkin persunuoret pistetetään kuriin ja ojennukseen.

 

Broileri Kinnunen kiitoradalla nousemassa kohti persukorkeuksia?

 

Aivan kuten Pekka Vennamoon ja Timo Soiniin aikanaan, niin myös Halla-ahoon on iskenyt hallituskiima. Niinpä nyt on harjattava jäsenistöä eli rankaistava niitä, jotka ovat ottaneet kansallismielisyyden liian tosissaan.

 

Suomalaisuus ei ole mikään tunkkainen ja rajattu käsite. Suomalaisuus muuttuu. Se on aina muuttunut!

 

Onneksi persunuoret ovat nyt oppineet läksynsä!

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Vennamo, Soini ja Halla-aho äärisionistisia triplakansanmurhajia?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Jussi Halla-aho harjaa. Osa 16: Etnonationalisti Toni Jalonen

 1. https://ls24.fi/lannen-media/toni-jalonen-sanoo-kokevansa-fasismin-kansallistunteena-en-kuitenkaan-tarkoittanut-etta-ajaisin-suomeen-fasismia
  24.2.2020
  ”fasismi on aina ollut teoreettisesti ja käytännöltään hajanainen ja muuttuva ilmiö. Se ei pohjaudu esimerkiksi mihinkään ideologiseen perusteokseen”
  yle.fi
  ”fascist and national socialist policies have no place in the Finns Party. Neither do we approve of even independent youth groups making such statements” in the name of the Finns Party, Halla-aho said.”

 2. sentään harjasi ensin , ja jos se ei auttanut niin ulos ! mutta Halla-aho antaa suoraan fudut , eli potkut persuun. Tiedä vaikka olisi sovittu media juttu ..koska kyse persuista. .Ehkä tällä jutulla nyt sitten kitketään epätoivottu materiaali persunuorista lopullisesti pois ja suvakki ,sateenkaari ,persunuoret tilalle.

 3. Valeopposition johtajana Halla-Aho saa valtavasti tilaa valtamediassa, ei mikään ihme, miten joku on niin retardi että äänestää persuja?

 4. Samassa tilaisuudessa Jalosen kanssa oli puhumassa myös Viron valtiovarainministeri ja yksi hallituspuolueen kansanedustaja. Samainen hallituspuolue järjesti myös sunnuntaina niinkun jo useita vuosia aiemminkin oman kansallismielisen soihtukulkueensa johon ottaa aina osaa lähemmäs 10 000 ihmistä. Virossa on pikkusen eri meininki kun täällä ruotsittuneessa ja kuohitussa Suomessa.

 5. ”Sen sijaan, että Halla-aho ja persujen puoluesihteeri olisi kysynyt mitä Jalonen tarkoittaa, niin hänet erotettiin välittömästi.”

  Tämä on puhdas vale. Jaloselta on ennen erottamista pyydetty selvitys, kuten laki vaatii.

 6. Jos haluat saada sanomaasi puolueena läpi, niin et voi tuoda asiaasi julki fasistisilla etnonationalistisilla puolueohjelmilla. Turha haukkua persuja, he ovat ainoita, jotka voivat saada tarpeeksi kannatusta ja ajaa suomalaisten etuja. Te muut idiootit, jotka haluatte tuoda näitä etnonationalistisia ajatuksia puolueena esille, voitte kirjoitella lopun ikäänne täällä laittoman lehden puolella, sillä suurin osa kansasta ei seisoisi aatteenne takana. Teitä pidetään vaan ainoastaan yleisesti hörhöinä ja sahaatte vain omaa jalkaanne.

  1. Persut ei aja suomalaisten asioita
   Persut ovat globalisteja, ainakin puolueen johto
   Rivimiehet ovat yksinkertaisesti liian Ei-osaa via saadakseen mitään aikaan.

   Persujen aika tuli ja meni, heippa

 7. Taas Persu idiotismi huipussaan! Haukut kuitenkin omia ”persunuoria” idiooteiksi. Ilman nuoria ,ei persuilla ,eikä millään puolueella ole mitään tulevaisuutta. Persunuoret ainoa toivo paremmasta PerusSuomalaisista.Nykyinen takinkääntö jatkunut jo liian kauan.Takinkääntäjät ajavat EU:n etuja ei Suomalaisten !

  1. Pahoittelu toimituksen puolesta. Kommentteja floodataan ja lisäksi monet ovat sellaisia, jotka antaisivat poliisille tekosyyn sulkea koko lehti. Joinakin päivinä moderaattorit ehtivät hyväksyä kommenttaja melkein heti, mutta välillä saattaa mennä vuorokausikin. Pahoittelut!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*