Marco de Wit 29 helmikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Perussuomalaiset Nuoret perustettiin 1990-luvulla SMP:n raunioille itsenäiseksi nuorisojärjestöksi, jotta uusi Perussuomalaiset-puolue saisi uusia jäseniä.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Suunnitelma onnistui paremmin kuin hyvin. Vähitellen PS-Nuoret nousi Suomen tunnetuimmaksi nuorisojärjestöksi.

 

Tosin Timo Soinin mielestä PS-nuoret nousi vähän liiankin tunnetuksi ja kansallismieliseksi.

 

Soini teki kaikkensa alistaakseen PS-nuoret emopuolueen valtaan, mutta siinä onnistumatta. Itse asiassa kävikin päinvastoin eli PS-nuoret auttoivat Jussi Halla-ahoa syrjäyttämään Soinin ja nousemaan puheenjohtajaksi.

 

 

 

Ja miten Halla-aho kiitti PS-nuoria?

 

Yrittämällä alistaa PS-nuoria vielä enemmän kuin Soini aikanaan!

 

 

Halla-aho vaatii, että PS-Nuorten säännöt pitää uusia ja äänioikeus poistaa alla 18-vuotiailta.

 

Siis Halla-ahon mielestä nuorisojärjestöllä ei saisi olla todellisia nuorisojäseniä!

 

Vaatimus on todella omituinen. Nuorisojärjestöjen ideana on nimenomaan houkutella teini-ikäisiä. On täysin normaalia, että nuorisojärjestössä on jäseninä 15-18 vuotiaita nuoria. Näin on myös muillakin puolueilla, kuten esimerkiksi Vasemmistoliitolla.

 

 

Miksi Halla-aho haluaa tuhota persujen oman nuorisojärjestön nuorisoluonteen ja itsenäisyyden?

 

Koska Halla-ahon mielestä PS-Nuorissa on liikaa kansallismielisiä etnoja, jotka eivät ymmärrä suomalaisuuden olevan avoin ja muuttuva käsite. Ei Suomi kuulu suomalaisille, koska siirtolaisuutta on ollut aina!

 

Halla-aho korostaa, että avoin siirtolaisuuden muokkaama suomalaisuus on ”historiallinen todellisuus”.

 

Tekevätkö Halla-ahon persut Suomesta Afrikan?!

 

 

Persujen jäsenyys edellyttää 18-vuoden ikää, joten Halla-aho vaatii samaa PS-nuorille. Näin hän pystyisi puhdistamaan etnot PS-nuorista.

 

Tänään PS-nuoret äänesti Halla-ahon vaatimuksesta.

 

Useimmat uskoivat PS-nuorten alistuvan Halla-ahon tahtoon, koska PS-Nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunenkin oli jo kääntänyt takkiaan. Hän teki kaikkensa saadakseen sääntömuutoksen läpi.

 

Broileri Kinnunen kiitoradalla nousemassa kohti persukorkeuksia?

 

Kaiken lisäksi pari päivää sitten Halla-aho ja Kinnunen savustivat ulos PS-Nuorten kaksi varapuheenjohtajaa.

 

Jussi Halla-aho harjaa. Osa 16: Etnonationalisti Toni Jalonen

 

 

Etnojen kannalta näytti siis todella pahalta. Suuri pöyrä oli pyörimässä ja itsenäisistä PS-Nuorista oli jäämässä vain muisto.

 

Jotkut etnot olivat jopa valmistautuneet itsenäisen PS-Nuorten hautajaisiin.

 

 

 

 

 

 

Alla olevalla Mari Kososen kuvaamalla videolla äänestystuloksen ilmoittaa lehdistölle ensimmäinen varapuheenjohtaja Auri Saarelainen.

 

Äänestys oli tiukka: 56 äänesti Halla-ahon vaatiman sääntömuutoksen puolesta, kun taas 45 äänesti vastaan.

 

Eli sääntömuutos ei mennyt läpi, koska se edellyttää 2/3 enemmistöä!

 

Videolla näkyy kuinka järkyttynyt lehdistö ei meinaa uskoa tulosta todeksi.

 

 

 

 

Videon lopussa näkyy kuinka paikalla oli myös Tuukka Kuru, jonka Halla-aho vuosi sitten savusti ulos PS-nuorista liiallisesta kansanmurhan vastustamisesta.

 

”Avoin suomalaisuus” = kansanmurha? Kuru vs. Halla-aho

 

 

Tänään nähtiin monia masentuneita Halla-ahon broilereita. Videolla näkyvä PS-nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen on maansa syöneen näköinen.

 

Entä mitä tekee Halla-aho? Toteuttaako hän uhkauksensa eli ajaa kostoksi PS-nuoret konkurssiin ja erottaa sen kokonaan puolueen yhteydestä?

 

Nähdäänkö seuraavaksi niinkin erikoinen näytelmä, että Kinnunen johtaa kokousväen enemmistön ulos PS-Nuorista anelemaan armoa Halla-aholta?

 

Perustavatko Halla-aho ja Kinnunen uuden moniarvoisemman nuorisojärjestön? Tätä on PS-Nuorten aiempi puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen jo pitkään vaatinut.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Näemmekö kohta uuden ja värikkäämmän PS-nuorisojärjestön synnyn?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Jussi Halla-aho ei pystynyt kaappaamaan PS-Nuoria. Tynkkynen raivoissaan!

 1. Hyvä kirjoitus mutta tämä ei ole totta. Jussi Halla-aho tuli Soinin tilalle, jatkamaan globalistisella polulla

  ”PS-nuoret auttoivat Jussi Halla-ahoa syrjäyttämään Soinin ja nousemaan puheenjohtajaksi.”

  ”Nähdäänkö seuraavaksi niinkin erikoinen näytelmä, että Kinnunen johtaa kokousväen enemmistön ulos PS-Nuorista anelemaan armoa Halla-aholta?”

  Katsotaan, mutta Mestari leikkaa itse nauhan nuorisojengiin

 2. Naurettavinta paskaa mitä oon hetkeen lukenut:D jos nuorisojärjestön retuilut ei edusta persujen järkeviä arvoja niin miksi ne täytyis pitää siinä roikkumassa ja pilaamassa koko puolueen mainetta?

 3. ”Vieraslajit ovat lajeja, jotka ovat levinneet luontaiselta levinneisyysalueeltaan uudelle alueelle ihmisen mukana joko tahattomasti tai tarkoituksella. Vieraslaji on ihmisen myötävaikutuksella ylittänyt luontaiset leviämisesteet, kuten mantereen, meren tai vuoriston. Yleensä vieraslajit sopeutuvat huonosti uuteen elinympäristöönsä ja tuhoutuvat nopeasti. Joissakin tapauksissa vieraslajit kuitenkin menestyvät, muodostavat lisääntyvän kannan ja vakiintuvat osaksi uutta elinympäristöään. Jotkin vieraslajeista menestyvät erityisen hyvin ja ovat huomattava uhka aiheuttaessaan vakavaa vahinkoa alkuperäislajeille, ekosysteemeille, viljelykasveille, metsätaloudelle tai muille elinkeinoille. Ne voivat myös aiheuttaa huomattavaa taloudellista haittaa vaikuttamalla ihmisten, eläinten tai kasvien terveyteen tai kiinteistöjen arvoon. Haitat voivat myös olla sosiaalisia tai esteettisiä. Tällaisia selkeitä haittoja aiheuttavia vierasperäi-siä lajeja kutsutaan haitallisiksi vieraslajeiksi.”

 4. https://mmm.fi/documents/1410837/1516663/Vieraslajit_valtioneuvoston_periaatepaatos_15032012.pdf/fe8d8924-2484-484f-a896-ea9abdee1b09/Vieraslajit_valtioneuvoston_periaatepaatos_15032012.pdf
  ⚠️
  ”linjauksia, joiden mukaisesti ryhdytään haitallisten vieraslajien aiheuttaman uhkan pienentämiseen sekä lajien aiheuttaman haitan poistamiseen tai vähentämiseen. Periaatepäätös osoittaa myös viranomaisvastuut”

 5. Edustaisivat edes Tynkkysen ja hänen miespuolisonsa ”järkeviä arvoja” eli neekeriukko kainaloon joka persuakalle ja ukolle myös! EU:sta kauppaliitto,ilmastonmuutoshihhulointi , Poliisilakipaketti, jossa murrettiin jopa pyhä Perustuslakimme…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*