Marco de Wit 1 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Oulun kaupunki on pitkään kärsinyt nuoria tyttöjä seksuaalisesti hyväksikäyttävistä matujengeistä.

 

Ei kuitenkaan hätää: Tämä oululaisen demarinaisen johtama yksikkö opettaa miten pysäytetään matujengit.

 

 

 

 

Tiina Wiik on levittänyt videota englanniksi twitterin kautta ja näin saanut sille yli miljoona katselukertaa:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Älä raiskaa-opetusvideo

  1. https://www.youtube.com/watch?v=98oK6zZXmQw ”Black Dada Nihilismus” https://en.wikipedia.org/wiki/Nihilism
   Nihilism
   ”life is without objective meaning, purpose, or intrinsic value” ”And, indeed, some blacks have raped white women for reasons of pure, political hatred” ” Female victims were often raped before they were executed” ” I got pleasure from them fighting, screaming and scratching me.” Das Gracas did not rape his victims; he masturbated after killing them.” ”tens of thousands of men are raped every year in the United States — almost all of them white prisoners raped by blacks. Some blacks make whites their sex slaves, whom they buy, sell, and rent out to other blacks.”
   ”Whatever the exact numbers, there is no doubt that blacks rape whites far more often than whites rape blacks. It is clear that at least some blacks rapists hate whites, and rape is a particularly satisfying way for them to express their hatred.”

 1. Sairas Suomen hallinto pitää kansalaispidättää ja pitää jakaa erittäin ankaria tuomioita Suomen valkoisen kansan tuhoamisesta. Kommunistit leireille. Hitler oli oikeassa. 1945 jälkeen liittoutuneet ja kommunistit alkoivat välittömästi tuhoamaan Suomen kansallismielisyyttä ja valkoista kansaa mm. Operaatio Gladiolla, avaamalla rajat ja tuhoamalla suomalaiset mädättämällä kulttuuri ja uskonto. Kommunistit ja sionistit leireille!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*