Marco de Wit 1 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismieliset ovat kauhuissaan, että 2015 tapahtumat toistuvat eli Turkki päästää pakolaiset Eurooppaan.

 

Samalla kansallismieliset eivät halua huomata miksi Natomaa Turkki näin toimii.

 

 

Siis vaikka Turkki nimenomaan korostaa kostavansa länsimaille, jos ne eivät ENEMMÄN auta Natomaa Turkkia sotimaan Syyriaa ja Venäjää vastaan.

 

Syyria ja Venäjä ovat nimittäin tehneet sen kauhean synnin, että kehtaavat hyökätä Naton ja Turkin suojelemien Idlibin jihadistien kimppuun.

 

 

 

Toisin sanoen Turkki ei edes yritä pimittää sitä tosiasiaa, että Nato on jihadistien puolella.

 

Jihadistit ovat USA:n/Naton, Israelin ja Saudi-Arabian eli U$Sraelin nyrkki, jolla ne pyrkivät balkanisoimaan Lähi-Itää. Tätä tosiasiaa kansallismieliset eivät kuitenkaan haluaa kuulla. Eikä heidän tarvitsekaan, koska valtamedia ei suostu asiasta puhumaan.

 

Nytkin valtamedia jatkuvasti yrittää demonisoida Syyriaa ja Venäjää jihadistien kimppuun hyökkäämisestä samalla kun jättää kertomatta miksi Turkki avaa Euroopan rajat jihadisteille.

 

 

 

Suurin ongelma ei ole susi, vaan se joka päästää suden kanatarhaan.

 

Suurin ongelma on U$Srael ja mädätetyt (sionistiset/uuskonservatiiviset) kansallismieliset, jotka käytännössä tukevat U$Sraelia eli jihadisteja.

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Persujen Matias Turkkila kääntymässä jihadisteja vastaan?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Natomaa Turkki avaa jihadisteille portit Eurooppaan

 1. Miksi ihmeessä Israel tukisi jihadisteja? Pähkähullu väite. Tai Amerikan sionistit. Venäjä tukee Syyrian yksinvaltias presidenttiä joka taistelee kansallismielisiä, omia kansalaisiaan vastaan. Jihadistit ja Syyrian presidentti ovat samalla puolella. Pakolaisaallossa lienee kurkunkatkojien joukossa myös kaikkia vainottuja Syyriasta, kuten kristityt ja kurdit. Suurvallat Amerikka ja Venäjä ovat viittä vaille sodassa .Raamatun ennustama Turkin, Iranin, Venäjän, Libyan ja Sudanin hyökkäyssota Israelia vastaan lähestyy. Hesekiel 38.
  .

 2. Tässä juurikin mietin että pitäiskös tilata nelj-kuusi kelaa piikkilankaan. Kun kelassa on 500m niin sillä jo blockkaa melkoisen alueen. Ja aikaansaa hidasteen joka pidättelee isoakin kansanjoukkoa. Raer Sportista saa ostaa natolankaa 150m keloissa. Sitä piikkilangan lisäksi ja 220V perään niin jo saa olla hetken aikaa rauhassa.

  Kun yhteiskunta ei varaudu niin kansalaisten on varauduttava. Sitäpaitsi, nuo langat eivät mene pilalle jos ne nyt vähän ruostuvat räystään alla. Päinvastoin, ruosteisina toimivat paremmin.

  Muutama jalkajousi ja nuolia nippu, korkeapaine ilmakko ja parituhatta kutia. Pääsee tarkkuuttamaan pidemmällekkin matkalle.

 3. Onneks Kreikklaiset on ampuneet jo ainakin yhden. Sen jälkeen se on helpompaa. Ja ehkä tarina kiirii että sieltä tule tulta silmille. Se rauhottaa kummasti agressiivista rajanylitystä.

  Se on myös sellainen tosiasia että nyt on sitten aika alkaa varustautumaan oikein kansakunnan taholta. Kaikki kättäpidempi on varastoitava. Jopa viikatteet ja talikot teroitettava. Keihäitä ja miekoja tehtävä. Ampuma-aseet hankittava sekä lihaskunto ja ruokavarratot korjattava mikäli tarve on. Sillä kun syksy tulee, niin meillä alkaa sota Suomessa elintilasta ja asunnoista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*