Marco de Wit 1 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Matias Turkkilan päätoimittama perussuomalaisten lehti Suomen Uutiset on jatkuvasti vähätellyt ja pimittänyt U$Sraelin antamaa tukea jihadisteille.

 

Persujen Matias Turkkila kääntymässä jihadisteja vastaan?

 

Turkkila on niin USA:n ja Israelin lumoissa, että valehtelee jopa perusfaktoista. Yllä olevassa Laittoman Lehden jutussa analysoidaan Suomen Uutisten uutista seuraavasti:

 

Suomen Uutiset väittää heti juttunsa alussa seuraavaa:

 

Syyrian hallituksen joukkojen hyökkäys kapinallisia vastaan Idlibin maakunnassa on ajanut 700 000 ihmistä maanpakoon kohti Turkkia.

Venäjän tukemat Syyrian ilmavoimat ovat pommittaneet viikon aikana kymmeniä kohteita Syyrian luoteisosassa. YK varoittaa jälleen kerran pakolaiskriisin kärjistymisestä.

YK:n erikoislähettiläs James Jeffrey totesi online-tiedotustilaisuudessaan, että hallituksen masinoimat pommitukset ovat kohdistuneet pääosin siviilejä vastaan.

 

Ensinnäkin Suomen Uutiset kutsuu päivänselviä jihadisteja (joista monet ISIS-sotilaita) ”kapinallisiksi”. Jutussa ei missään välissä edes vihjata ”kapinallisten” taustaan ja suunnattomaan islamistiseen raakuuteen.

Toiseksi, ”Venäjän tukemat Syyrian ilmavoimat” tehdään pahiksiksi, jotka muka synnyttävät pakolaiskriisin kehtaamalla taistella jihadisteja vastaan.

Kolmanneksi, James Jeffreytä kutsutaan ”YK:n erikoislähettilääksi”, vaikka hän on USA/U$Sraelin edustaja. Itse asiassa tämä käy myös ilmi Suomen Uutisten tarjoamasta linkistä, jossa sanotaan seuraavaa: ”U.S. Special Envoy for Syria James Jeffrey

James Jeffrey. Kuvassa inkki Wikipediaan

 

Jeffrey on kuuluisa kovan linjan amerikkalainen diplomaatti, joka edustaa nimenomaan Amerikan ja CIA:n intressejä. Jostain syystä Suomen Uutiset ei ole suostunut korjaamaan virhettään, vaan väkisin haluaa kutua häntä ”YK:n erikoislähettilääksi.”

 

 

Monet Suomen Uutisten lukijatkin vaativat jihadisteja ja Jeffreytä käsittelevän valejutun korjaamista. Turkkila ei ole kuitenkaan ole tehnyt mitään korjausta.

 

Miksi? Koska sionistien narratiivi on pyhä. Ja rahakas.

 

Lisäksi Jeffreys omaa eräänlaisen tuplaroolin. Toisaalta hän toimii USA:n ja toisaalta YK:n alla taistelussa jihadisteja vastaan.

 

Tämän pitäisi kuitenkin pistää hälytyskellot soimaan jopa sionistipersujen päässä. Jeffreys on nimittäin jihadistien liittolainen. Ideana on käyttää sunnijihadisteja tuhoamaan Iranin tukemat shiat.

 

NATO: From Covert Sponsor to Artillery for Terrorists in Syria

 

Miksi USA:n diplomaatti tukisi jihadisteja? Koska hän on monien persujen tavoin äärisionisti. Philip Giraldi selittää:

 

He is, generally speaking, a hardliner politically, closely aligned with Israel and regarding Iran as a hostile destabilizing force in the Middle East region. He was between 2013 and 2018 Philip Solondz distinguished fellow at the Washington Institute for Near East Policy (WINEP), a think tank that is a spin-off of the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC). He is currently a WINEP “Outside Author” and go-to “expert.”

Professor John Mearsheimer of the University of Chicago and Stephen Walt, academic dean at Harvard University ‘s Kennedy School of Government, describe WINEP as “part of the core” of the Israel Lobby in the U.S. They examined the group on pages 175-6 in their groundbreaking book The Israel Lobby and US Foreign Policy

 

 

 

Tässä päästäänkin asian ytimeen. Israel ja sen läheinen liittolainen Saudi Arabia käyttävät jihadisteja vihollistensa tuhoamiseen. Tästä asiasta Israelin ja sionistien tukemat uuskonservatiiviset liikkeet ja puolueet – kuten persut – eivät saa puhua. Siispä myös Suomen Uutiset on asiasta hiljaa.

 

Pitää siis olla hiljaa kuka jihadisteja synnyttää, tukee ja ajaa sodillaan myös Suomeen.

 

Erityisen hiljaa pitää olla nyt, kun uusi sionistien synnyttämä jättimäinen matuaalto uhkaa taas Eurooppaa ja Suomea.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Natomaa Turkki avaa jihadisteille portit Eurooppaan

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päätoimittaja Matias Turkkila pitää kiinni jihadisteja puolustavasta valeuutisestaan

 1. Sionistit eivät tule koskaan voittamaan valkoisia kristittyjä muuten kuin käyttämällä erittäin rikollisis ja erittäin likaisia keinoja. Ne ovatkin olleet äärimmäisen tehokkaita ********* hävittämisessä, varsinkin sen jälkeen kun he saivat oman rahakoneen FED:n ja levittivät joka maahan yksityisten pankkiirien omistaman keskuspankin.
  [Sensuroitu]

 2. Laiton Lehti ei olekaan pelkästään ”pikkupurtavia”.

  Kirjoitus oli tarpeellinen, hyvä ja oikeellinen.
  Se osuu täsmällisesti kohteisiinsa koska pitää paikkaansa.
  Kirjoitan myös tämän aihepiirin asioista, mutta epäsäännöllisesti. Muutenkin kirjoitan enemmän muille kielille. Siksi onkin aina ilo nähdä kun suomeksikin löytyy artikkeleita, lyhyitä tai pidempiä, jotka avaavat asetelmien todellista luonnetta niille ketkä ovat suomalaiselle tyypillisen median/informaatiokanavien varassa (mikä tarkoittaa heikkoa ymmärrystä kokonaisuudesta ja sen osasista). Tässä yhteydessä hyvin valitettavasti persut sokea joka kuljettaa sokeita. Heilläkin on, ja todellakin on omakin ideologinen sokeus joka valitettavasti liittyy kaikkein keskeisimpiin asioihin ja itsepäisyys sekä vastustus oppia jotain joka olisi ristiriidassa omien ehdollistumien kanssa – on suuri.

 3. feikkikansallismielinen Turkkila taas vaudissa….onhan se suvakin kanssa naimisissa, ammattimädättäjä oikein Sanna Ukkola

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*