Marco de Wit 4 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Etnonationalismia voi ylläpitää kolmella tavalla:

 

 1. Natsien äärieugenistisella rotupolitiikalla.
 2. Fasistien apartheid-politiikalla
 3. Demokraattisella massamaahanmuuton estämisellä.

 

Etnonationalismi ei siis edellytä diktatoorista yksilönvapauksia rajoittavaa valtakoneistoa. Riittää, että estetään massamaahanmuutto. Tällöin ei tarvitse rajoittaa yksilöiden vapauksia, kuten oikeutta mennä naimisiin kenen kanssa haluaa.

 

Lisäksi avioliiton kautta tapahtuva maahanmuutto on kaikista riskittömintä. Avioliiton kautta maahanmuuttaja pystytään parhaiten sopeuttamaan Suomeen. Yhteisten lasten kautta tapahtuu myös geneettinen sulautuminen suomalaiseen geenistöön. Muutaman sukupolven jälkeen perhe on sitten jo täysin suomalainen.

 

Avioliitot ulkomaalaisten kanssa eivät kuitenkaan ole täysin riskittömiä. Tämän takia etnonationalistit usein varoittavat fanittamasta avioliittoja ulkomaalaisten kanssa.

 

Lähtökohtanahan pitäisi olla se, että suomalaiset menevät naimisiin suomalaisten kanssa. Missään nimessä ei saa syntyä tilannetta, jossa valtiovalta ja kulttuuri suorastaan fanittaa ulkomaalaisia puolisoita. Silloin nimittäin helposti käy niin, että nämä puolisot eivät sopeudukaan, vaan päinvastoin alkavat kiittämättömästi kritisoimaan suomalaisia ja valittamaan suomalaisten rasismista, yms.

 

Erityisen vaarallinen on keltakuume, jossa suomalaisiin feministeihin kyllästyneet miehet sokeasti ihailevat aasialaisia naisia uskoen heidän olevan parempia vaimoja kuin suomalaiset naiset.

 

Keltakuume saa myös miehet helposti kääntymään etnonationalismia vastaan.

 

 

Tämän takia Timo Soinin aikaan persuissa nimenomaan kannustettiin keltakuumetta.

 

Eli suhtauduttiin hyvin positiivisesti vaimon hankintaan Aasiasta tai yleensäkin kehitysmaista. Periaatteena oli, että mitä kauempaa, niin sitä parempi.

 

 

Soini ovelasti laskeskeli, että ulkomaisten vaimojen hankkiminen heikentäisi persuissa leviävää etnonationalismia.

 

Soinin suunnitelma onnistui. Hyvänä esimerkkinä Mika Raatikaisen libanonilainen vaimo.

 

Myös Yle fanitti Raatikaista.

 

 

 

 

Halla-ahon noustua etnonationalistien tuella persujen johtajaksi monet olettivat, että nyt keltakuumeelle pistettäisiin persuissa stoppi.

 

Kävi kuitenkin päinvastoin.

 

Halla-aho hyökkäsi etnonationalismin kimppuun vielä voimakkaammin kuin Soini aikanaan. Halla-ahon mielestä suomalaista kansaa ei ole edes olemassa geneettisenä yksikkönä. Tai vaikka olisikin rasistisesti olemassa, niin sitä ei pidä suojella. Suomalaisuus on aina muuttunut.

 

Tekevätkö Halla-ahon persut Suomesta Afrikan?!

 

Halla-ahon aikana tilanne onkin täysin riistäytynyt käsistä. Keltakuumeen lisäksi on myös iskenyt mustakuume eli suorastaan fanitetaan naimisiin menoa neekerien kanssa.

 

Eikä siinä kaikki. Ulkomaalaisilla puolisoilla yritetään hankkia valtamedian hyväksyntää. Ollaan suorastaan ylpeitä siitä, että puoliso ei sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan, vaan syyttää sitä syrjiväksi ja rasistiseksi. Pahimpia esimerkkejä ovat Sebastian Tynkkynen ja Veikko Vallin.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Persujen Veikko Vallin taas etnonationalistien kimpussa. Tässäkö syy?

 

 

Nyt mamukuume on iskenyt myös Teuvo Hakkaraiseen kelta- ja mustakuumeen hybridissä muodossa.

 

Hakkarainen on nimittäin mennyt kihloihin negridin ja mongolidin risteytyksen kanssa.

 

 

Kuvassa linkki Facebookiin

 

 

 

Luonnollisesti valtamedia on innoissaan. Iltasanomien päätoimittajan mukaan Hakkarainen ”haistattaa pitkät” etnonationalisteille.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Näemmekö seuraavaksi kuinka naistenlehdet alkavat haastattelemaan Teuvon vaimoa ja korostamaan Hakkaraisen ihanan monikulttuurista perhettä?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Onko persuilla musta- ja keltakuume? Puoliso kaukomailta?

 1. Mikä hemmetin fiksaatio varsinkin nykysillä persukansaedustajilla on näihin kehitysmaalaisiin tuontivaimoihin? Ei edes pahimmilla suvakkipuolueiden kansanedustajilla ole tommosella prosentilla mitään kehitysmaalaisia miehiä tai naisia vaan ne on suomalaisia. Miksei nämä ei halua suomalaisia, naapurimaalaisia tai edes eurooppalaisia puolisoita? Toi on ihan pelkkää vittuilua meille juurista ja perheestään ylpeille suomalaisille ja jopa valtamedian toimittaja sen ymmärtää.

 2. Näyttää etelän hetelmä maistuvan persuille.Mitä mustempi persikka tai banaani (Tynkkynen) ,sitä paremmin näyttää maistuvan.

 3. Veikko Vallin vielä jotenkin meni, Teuvosta ei olisi uskonut. Persujen laarista sataa pois tuollainen. Nyt olisi entistä enemmän tilausta toiselle kansallismieliselle puolueelle.

 4. Ulkomaalainen vaimo/naisystävä vakauttaa maata, kautta historian ovat voittajat ottaneet hävinneiden naisia vaimoikseen. Me suomalaiset olemme jo kymmeniä vuosia olleet se häviäjäkansa tässä suhteessa. 60-luvulta 80-luvulle kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia lähti ulkomaille vaimoksi. Mies oli löytynyt lomalta tai todennäköisesti oli ollut Suomessa työkeikalla. Samaan aikaan alkoi etelänmatkailu. Etenkin Kreikassa ja Italiassa suomalaiset naiset kunnostautuivat erityisen löyhäperäisinä. Sellaista noin vuosien 1950-1970 välillä syntynyttä suomalaista naista ei ole joka ei olisi etelänmatkoillaan hanuriaan jakanut. Tuon ilmiön hieman laannuttua alkoivat Erasmus-vaihdot ja Suomeenkin alkoi tulla tummapintaisia miehiä eikä heidän aina edes tarvinnut olla mitenkään eksoottisia, hörökorvainen britti tai lihava jenkkikin kelpasi, pääasia että oli ulkomaalainen.

  Joten jos suomalainen mies viimeinkin saa ulkomaalaisia naisia (muitakin kuin venäläisiä tai thaikkuja) niin ollaan vaan tyytyväisiä.

  1. Venäläiset olisivat kutakuinkin ok, rodullisesti ajateltuna. Sulautuisivat suomalaiseen valkoiseen väestöön suht hyvin toisin kuin puolithaikut ja muut. Sekarotuisten jälkeläistebn teko on ******* **** ihmien voi thedä. Siinä rikkoo tuhansien vuosien sukulinjan ja identiteetin ikuisiksi ajoiksi. Ehkä pelastus löytyy geeniteknologiasta, Kiinassa sitä käytetään jo aika estottomasti. [Sensuroitu]

   1. Mitäs mieltä olette italialaisesta? Kuitenkin kyse on vielä eurooppalaisesta miehestä. Ei ole minun mies, vaan siskoni on avioitunut tuon miehen kanssa. Ovat olleet pitkään kihloissa ja naimisissa 6,5 vuotta. Siskon miehen äiti on suomalainen ja isä oli italilainen, on siis kahden eurooppalaisen risteytys. Veljeksiä löytyy tältä mieheltä. Kukaan heistä ei ole saanut hyysäystä Suomelta eikä suvakit sitä tarjoaisi, koska ovat kykeneväisiä huolehtimaan itsestään ja lapsistaan ja ovat tietysti eurooppalaisia, kristittyjä (siskon mies tosin eronnut katolisesta kirkosta, en tiedä muista perheenjäsenistä) miehiä. Olen sitten yhdelle sekarotuiselle (jos vielä kutsutte suomalais-italilaista sellaiseksi, itselleni tulee yleensä neekeri tai arabi mieleen tuosta sanasta) lapselle täti.

    Sanottakoon, että siskon mies on hyvä tyyppi. Itse on kertonut inhoavansa arabi- ja neekeriasiakkaita yrityksellään (ei ole pizzan paistaja) johtuen heidän käytöksestä, etenkin lasten käytöksestä: kiipeillään ison pelialustan päällä, vaikka se on tarkoitettu juurikin pelaamista eikä tuollaista apinointia varten.

    1. Myöhäinen vastaus. Kyllä italialaisilla miehillä on positiivista annettavaa suomalaisille, ainakin jos on kuin minun tuntemat italomiehet jotka eivät pelkää nahinaa, koska Italiassa on ollut ihan normia että jos ei pidä puoliaan ja on valmis tappelemaan niin jää jalkoihin. En tiedä miten pojille on juuri nyt 20v erolla. Yksikin makaroniystävä on muuten suvakki kuten normi lanttumies, mutta hän ei sentään pelkää naisia eikä miesten mittelöitä. Luulen myös että yleinen ulospäinsuuntautuneisuus vaikuttaa tällaisiin asioihin.

     Perheen sisällä italo on toki mammaa kunnioittava. Pääasia on miten suhtautuu naisiin ja kuinka käyttäytyy maailmassa.
     Kun kerran italolla on roomalainen tausta, niin on siinä mistä ammentaa.

     Aatelkaa, eihän italot välitä juuri pätkääkään verojen välttelystä, liikennesäännöistä jne. jne. Suomalainen orjapaska taas noudattaa kaikkea orjallisesti silloinkin kun tietää ettei orjaherra ole edes valvomassa, saatana mitä touhua.

     Voishan sitä ottaa italialaisen naisenkin jos nykyinen unohtaisi arvostaa mitä meillä on. On sellainenkin tarjonnut tilaisuutta, mutta todennäköisyyksissä, mitenköhän suomalainen kulttuuri vaikuttaisi italonaiseen, pos. vai neg.?
     Ainakin thaikkujen paikalliskulttuuri pitää heidät ennaltaarvattavina, mutta Suomen kulttuuriin tullessa voivat alkaa pomottaa liikaa.

     Unkarilainen on näyttäytynyt minulle henk.koht. lähimpänä luonnetta, suomalaisen, ruotsinkielisen ja norjalaisen lisäksi.

 5. Kommenttisi odottaa sensuuria. Tämä on vasta esikatselu, kommenttisi tulee julkiseksi hyväksynnän jälkeen.

 6. Satuin tänne ensimmäistä kertaa. Vaikka vahva MV lehden (rauha Iljan muistolle) tukija olenkin, niin nämä MVn halvat kopiosivut ovat aika säälittävää luettavaa. Jos joku haluaa puolison vaikka perseenreiästä, se hänelle suotakoot. Ihan ählytasoa nämä kommentit, joissa valitetaan vaimosta/kumppanista joka on muualta. Islamistisissa maissa muut sanelevat aviopuolison, ei meillä.

 7. Ihan vapaasti ovat puolisonsa saaneet ************ hakea ,eikö sitä heille ole suotu? Itse ovat saaneet aviopuolison valita ,eikä sitä ole kukaan ollut heille sanelemassa.Toisin kuin Islamistisissa maissa.

 8. Vai MV – viimeksi UMV:n sivuilla käydessäni ,siellä oli jotain Tynkkysen joululaulu videoita? UMV ehkä kermapersuille sopivampaa luettavaa ja Halla-ahokin tykkää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*