3 thoughts on “Talkradio: Etsivä löytää ….. hengityssuojaimen

 1. ”nuorten juhlimiskulttuuriin levisi ekstaasin ja gamman (GHB) kaltaisia uusia aineita ja amfetamiinin ja opiaattien ongelmakäyttäjien lukumäärä moninkertaistui aikaisempaan verrattuna.”
  💊🌿💉
  ”Kannabiksen poltolla on samoja oireita ja sairauksia hengitysteissä aiheuttava vaikutus kuin tupakoinnilla”
  💊🌿💉
  ”Amfetamiinin käyttäjän käytös voi olla hyvin väkivaltaista ja arvaamatonta itseä tai muita kohtaan. Pitkäaikaisvaikutuksista yleisin on masennus. Amfetamiinin käytön aiheuttamat verenpaineen kohoaminen ja pulssin ja hengityksen tiheneminen voivat johtaa sydämen rytmihäiriöihin tai pysyviin keskushermostovaurioihin aivoissa tapahtuvien verenpurkaumien vuoksi. Pitkäaikaiskäyttäjillä esiintyy ruokahalun katoamista, laihtumista ja erilaisia puutostiloja. Suonensisäiseen käyttöön liittyy myös infektiotautien (HIV, hepatiitti, verisuonitulehdukset) riski. Amfetamiinin käyttöön liittyvät kuolemantapaukset johtuvat usein mielenhäiriössä tapahtuneista onnettomuuksista ja itsemurhista.”
  💊🌿💉
  https://www.nasuomi.org/
  💊🌿💉
  ”NA – Nimettömät Narkomaanit®”
  💊🌿💉
  https://www.rauma.fi/wp-content/uploads/2020/03/Nuoret-paihdekasvatus-2019.pdf
  💊🌿💉
  ”Selvin päin Satakunnassa”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*