Marco de Wit 5 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ilta-Sanomien toimittaja Ina Kauppinen tunnetaan äärisuvakkina, joka toistuvasti vähättelee ja pimittää islamistien rikoksia pyrkien samalla tekemään heistä sankareita.

 

Kauppinen on niin äärisuvakki, että vuosi sitten fanitti jopa sharia-imaamia.

 

Toimittaja Ina Kauppinen fanittaa oululaista sharia-imaami Abdul Mannania!

 

 

Matuaallon käynnistyttyä uudestaan Ina Kauppinen lähti innoissaan Kreikkaan auttamaan uusimpia elintasosurffailijoita ja islamisteja.

 

Heti Kreikkaan saavuttuaan Kauppinen kirjoitti Ilta-Sanomiin jutun, jonka mukaan vihapuhetta syytävät väkivaltaiset kreikkalaiset eivät halua auttaa poloisia pakolaisia.

 

Ongelmana eivät ole niinkään islamistit ja muut maahantunkeutujat, vaan rasistiset kreikkalaiset, jotka eivät ole ottamassa heitä vastaan avosylin.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Nyt Ina Kauppinen on päässyt haastattelemaan puolen tunnin pituisen ”kauhujen merimatkan” kokeneita matuja. Kauppinen uskoo täysin, kun kolmikymppiseltä näyttävä matu valehtelee olevansa 16-vuotias.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun ja videoon

 

Mielenkiintoista yllä olevassa haastattelussa on myös se, että matu avoimesti kertoo olevansa elintasosurffailija!

 

Hussein ei edes väitä olevansa vainottu, vaan valittaa Afganistanin köyhyyttä ja kertoo etsivänsä lännestä parempaa elämää.

 

Tämä nähtävästi sai Kauppisen ryhtymään myös matukonsultiksi ja selittämään matulle, että hänen pitää selittää rajaviranomaisille olevansa vainottu.

 

Ilta-Sanomien jutussa Kauppinen sitten selittääkin, että ”osasyynä” Husseinin matkaan on se, että väitetysti Taleban on vainonnut Husseinin perhettä.

Kauppinen suoraan valehtelee väittämällä, että Husseinin englannintaito on liian heikko ”avaamaan asiaa enempää”. Jutun videosta kuitenkin kuulee Husseinin englannin kielitaidon olevan yllättävän hyvälaatuista.

 

Pojat sanovat myös talibanien olleen osasyy siihen, että he päättivät lähteä. Poikien mukaan heidän isänsä kuoli talibanien takia. Heidän englanninkielentaitonsa ei kuitenkaan riitä avaamaan asiaa enempää eikä IS ole voinut tarkistaa heidän väitteitään.

 

 

 

Kauppisen jutussa kysymyksiä herättää myös se, että mihin hävisi Husseinin 17-vuotias isoveli Iman Ali?

 

Miksei Kauppinen kerro kuka videossa esiintyvistä on se isoveli, johon kanssa Hussein kertoo tulleensa Kreikkaan. (Kolmas veli on jo aiemmin tullut laittomasti Kreikkaan.)

 

Onko Iman joku näistä Husseinin ympärillä olevista miehistä?

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Olisiko niin, että veli näyttää vieläkin paljon vanhemmalta kuin Hussein ja näin jopa fanaattisimmilla suvakeilla olisi vaikea uskoa hänen olevan 17-vuotias?

 

 

 

Lue lisää:

 

Kreikan rannikkovartiostolla kova linja

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Suomen sokein toimittaja Ina Kauppinen: Hussein on 16-vuotias

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*