Marco de Wit 6 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ovat pitkään epäilleet Marco de Witiä sarjarikolliseksi.

 

Nyt epäilyt ovat vahvistumassa!

 

Tässä todiste:

 

 

 

 

Poliisin rekisterissä on siis 138 sivua tietoa Marco de Witistä. Näistä lähes kaikki kohdistuvat viimeiseen viiteen vuoteen. Pelkästään sisällysluettelo on 13 sivun pituinen.

 

 

Käytännössä yhdelle sivulle mahtuu selostus yhdestä jutusta eli juttuja on reilusti yli 100 kappaletta.

 

Jutuista parikymmentä koskee Marcon itse poliittista poliisia vastaan nostamia juttuja. Päinvastoin kuin muualla maailmassa, niin Suomessa poliisi tutkii itseensä kohdistuvat rikosepäilyt. Poliisi onkin aina todennut, ettei se koskaan tee mitään rikollista. Ei edes kiduttaessaan Marcoa erikoissellissä.

 

 

Lopuista noin sadasta jutusta hyvin suuri osa on tietysti kiihottamiseen tai kunnianloukkauksiin liittyviä rikosilmoituksia, jotka koskevat joko Marcon Youtube-lähetyksiä tai Laittoman Lehden juttuja.

 

Tähän mennessä ei kuitenkaan ole tullut vielä YHTÄKÄÄN esitutkintaa kiihottamiseen tai kunnianloukkausjuttuihin liittyen, tuomioista nyt puhumattakaan.

 

Tämän takia poliisi ei ole edes ilmoittanut jutuista Marcolle, joka onkin pitkään ihmetellyt miksei kukaan pidä häntä kiihottavana.

 

 

Tosin suuri osa näistä jutuista on edelleen avoimia, joten poliisia varmasti painostetaan kovasti. Osan rikosilmoituksista on nimittäin tehnyt valtakunnansyyttäjä ja tasa-arvovaltuutettu.

 

Poliisi on pahassa raossa, koska Marcon puhetyyli välttää kansanryhmiä koskevia yleistyksiä. Muslimien sijasta Marco esimerkiksi puhuu islamisteista ja juutalaisten sijaan äärisionisteista.

 

 

Marco myös puhuu miekkaripuheissaan eksaktisti eli esim. sanoen: ”monilla juutalaisilla on aika pitkälle Hollywood hyppysissään” tai ”aika monilla alueilla Afganistanissa pikkupoikien raiskaaminen on suorastaan kansanhuvi”.

 

Varsinkin Afganistania koskevista pedofiilikommenteista on satanut rikosilmoituksia jo Itis-miekkareista eli vuodesta 2016 alkaen. Alussa jopa Iltalehti syytti Marcoa vihapuhujaksi, kunnes sille lähetettiin monia todisteita ja viitteitä.

 

Tosin ehkä poliisi on valtakunnansyyttäjän painostuksesta muuttamassa linjaansa ja entisestään laajentaa kiihottamisen käsitettä. Ehkäpä poliittinen poliisi kerää juttuja varastoon esittääkseen ne ”kokonaisuutena” saadakseen Marcon vihdoin telkien taakse.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Marco de Witin poliisirekisteri paljastettu: 138 sivua!

 1. 🦹‍♂️ ”rikolliset saavat oikeudelta paljousalennuksen”
  🤴
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
  🤴19.12.1889
  ”Me Aleksander Kolmas, Jumalan Armosta, koko Venäjänmaan Keisari ja Itsevaltias, Puolanmaan Zsaari, Suomen Suuriruhtinas, y.m., y.m., y.m. Teemme tiettäväksi: Suomenmaan Valtiosäätyjen alamaisesta esityksestä tahdomme Me täten armosta vahvistaa seuraavan rikoslain Suomen Suuriruhtinaanmaalle, jonka voimaanpanemisesta, niinkuin myöskin rangaistusten täytäntöönpanosta erityinen asetus annetaan:”

 2. Järjestelmän tarkoitus on vaientaa ”väärät” mielipiteet. Tosin vankilaan ei voida laittaa, koska se olisi silloin poliittista vainoa. Eihän Suomi mikään Turkki ole!

  Koomisinta näissä epäillyissä ”kiihoitusrikoksissa” on se, että nämä ovat uhrittomia ”rikoksia”, joissa uhrina, tutkijana ja syyttäjänä toimii virkamies!

 3. ”nationalismin nousu Euroopassa”
  🏟️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_nationalism
  🏟️
  ”Another political aspect of religion is the support of a national identity, similar to a shared ethnicity, language, or culture. The influence of religion on politics is more ideological, where current interpretations of religious ideas inspire political activism and action; for example, laws are passed to foster stricter religious adherence”
  🕌
  https://www.history.com/topics/religion/islam
  🕌
  ”The word “Islam” means “submission to the will of God.””
  🕌
  ”Muslims are monotheistic and worship one, all-knowing God, who in Arabic is known as Allah.”

 4. Nykysen kansanmurhahallituksen pitää ensin säätää uudet vihapuhelait, jotta kaikki jutut on tuomiokelposia ja sitten yhdessä isossa istunnossa nuojia toisinajattelijat vankilaan asti yhteistuomiona. Silloin poliisivaltio on korkattu.

 5. Buahhahhahhah! Eli ansioluettelo on nykyään paksu.
  Ovathan lauseet Suomesta oikeusvaltiona yhtä vakavasti otettavia kuin Ankkalinnan puoluevaltuuston vuosiohjelma.

 6. mielipide Poliisi – räjähtää vielä jossain vaiheessa omiin käsiin .Ei ole suurempaa kansan vihollista ,kuin puhe,ajatus poliisi.Sillä ,kun vastarinta nousee ja kyllä se nousee, ilmiantajat ovat itse syytetyn penkillä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*