Marco de Wit 7 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nationalismia on kahdenlaista:

 

 1. Etnonationalismi lähtee siitä, että suomalaiset rakensivat Suomen, joten se kuuluu heidän jälkeläisilleen eli syntyperäisille suomalaisille. Suomen kansa koostuu siis kantasuomalaisista. Ulkomaalaiset eivät voi vain julistautua suomalaisiksi, vaan heidän pitää sopeutua Suomeen, mennä naimisiin suomalaisen kanssa ja vasta ulkomaalaisen jälkeläisistä tulee täysin suomalaisia.

 

2. Liberaalinationalismi puolestaan lähtee siitä, että kuka tahansa – vaikka miljoona kiinalaista ja somalia – voi tulla suomalaiseksi vain muuttamalla Suomeen, oppimalla kielen ja asumalla täällä joitain vuosia.

 

Persunuoret ovat pitkään olleet käärmeissään siitä, ettei Halla-aho ole suostunut puhumaan Suomen kansanmurhasta tai edes suostunut sanomaan, että Suomi kuuluu syntyperäisille suomalaisille.

 

Lopulta tämä erimielisyys johti siihen, että Halla-aho potkaisi etnonationalistiset persunuoret ulos puolueesta. Asiasta järjestettiin lehdistötiedotustilaisuus.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Persujen työmies eli soinilainen ikidemari Matti Putkonen on ollut etnojen puhdistamisesta innoissaan. Ylpeyttä puhkuen hän tuli median eteen ilmoittamaan puolueen kiihtyvistä puhdistuksista.

 

 

 

 

Puhdistukset eivät ole tulleet yllätyksenä, koska viime kesän puoluekokouksessa puolueen vasen siipi vahvisti asemiaan. Yllättävää on vain se kuinka laajalle puhdistamismentaliteetti on levinnyt koko puoluejohtoon.

Putkonen aloittikin lehdistötilaisuuden siteeraamalla professori Markku Jokisipilää. Putkonen oli erityisen onnessaan siitä, että nyt suvakkiprofessori on antanut persuille osittaisen synninpäästön.

 

 

Poliittiset kilpailijat, media ja tutkijat ovat vuosikaudet kaivanneet perussuomalaisilta selkeää irtisanoutumista…

Posted by Markku Jokisipilä on Saturday, February 29, 2020

 

 

Jotkut ovat epäilleet, että Putkonen, Matias ”Myyrä” Turkkila ja muu vasemmalle kallellaan oleva puolue-eliitti yhdessä Sebastian ”etnonationalismi on ihmisvihaa” Tynkkysen taustajoukkojen kanssa on painostanut Halla-ahoa puhdistamaan etnot persuista.

 

Tämän vuoksi valtamedia oli kiinnostunut kuulemaan Halla-aholta itseltään mitä mieltä hän on nykyään etnonationalismista. Niinpä Uuden Suomen toimittaja Jenni Tamminen teki älykkään ytimekkään kysymyksen:

 

Kysyn Halla-aholta sitä, että kun puolue on puhunut väestönvaihdosta ja nyt olette vahvasti sanoutunut irti etnonationalismista, niin voisitteko selventää vielä suurelle yleisölle sen, että mikä näiden ero on, että se tulee selväksi.

 

Halla-aho vastaa: ”Minä en mielelläni käytä tätä nimitystä etnonationalismi, jonka eräät henkilöt ovat kaapanneet omaan käyttöönsä ja omiin tarkoitusperiinsä nuorisojärjestössä.

Minun mielestäni etnonationalismi on jokseenkin järjetön sana, koska nationalismi eli kansallismielisyys sisältää jo itsessään sen ajatuksen, että on olemassa kansa, kansakunta nimeltä suomalaiset ja perussuomalaiset pitävät Suomea suomalaisten kansallisvaltiona.

Tämä oli itse asiassa valtavirta-ajattelua vielä parikymmentä vuotta sitten. Nykypäivänä sitä pidetään radikaalina ajatteluna.

Me vastustamme hallitsematonta maahanmuuttoa, joka muuttaa Suomen väestörakennetta ja aiheuttaa kaikenlaisia taloudellisia ja muunlaisia ongelmia. Tässä ei ole mitään epäselvää, mutta me emme näe mitään tarvetta emmekä halua tähän puolueeseen minkäänlaisia rotuoppeja tai kallonmittausoppeja. Me pidämme niitä vahingollisina ja ne eivät ole meidän poliittisten tavoitteiden kannalta millään tavalla relevantteja.”

 

Moni persu ei ymmärrä kuinka monella tavalla Halla-aho lausunnossaan hämää ja valehtelee. Paloitellaan Halla-ahon lausunto helpommin analysoitaviksi palasiksi ja painotetaan ydinsanoja. Halla-aho siis aloitti hätkähdyttävällä väitteellä:

 

Minun mielestäni etnonationalismi on jokseenkin järjetön sana,”.

 

Etnonationalismi on nimenomaan täysin virallinen yleisesti käytetty sana, jolla korostetaan syntyperää korostavaa nationalismia. Kertoo aika paljon Halla-ahon älyllisestä epärehellisyydestä, että hän osoittaa täydellistä välinpitämättömyyttä sanojen virallisille ja loogisille merkityksille.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Halla-aho toimii siis kuten suvakit eli jos ei pidä jostain asiasta, niin kylmästi vain vaihtaa tai kiistää sanojen vakiintuneen määritelmän. Tällaisella pulushakin kaltaisella kielipelillä on tietysti aina ”oikeassa”.

 

Se, että persuissakin määritelmät ja argumentatiivinen logiikka heitetään roskakoriin kuvastaa vain persujen kiihtyvää suvakoitumista. Toisaalta niin sitä helposti käy, jos kärsii musta- ja keltakuumeesta.

 

 

Onko persuilla musta- ja keltakuume? Puoliso kaukomailta?

 

Vieläkin hätkähdyttävämpää on kuitenkin Halla-ahon perustelu pulushakilleen:

 

etnonationalismi on jokseenkin järjetön sana, koska nationalismi eli kansallismielisyys sisältää jo itsessään sen ajatuksen, että on olemassa kansa, kansakunta nimeltä suomalaiset ja perussuomalaiset pitävät Suomea suomalaisten kansallisvaltiona.

 

Tässä vaiheessa 99 % persuista putosi kyydistä, mutta ei hätää. Kyllä mestari tietää. Nimittäin hämäyksen jalon taidon.

 

Ensinnäkin Halla-aho ei suostu kertomaan keitä ovat nämä ”nimeltään suomalaiset”, joihin hän viittaa.

 

Ei tarvitse kertoa, koska persulogiikka riittää: Syntyperää korostava etnonationalismi on järjetön sana, koska suomalaiseksi nimitetyt ovat suomalaisia.

 

Halla-aho siis kiertää ydinasiaa kuin kissa kuumaa puuroa. Hän sivuuttaa kysymyksen siitä ketkä tarkalleen ottaen ovat suomalaisia. Voiko suomalaiseksi tulla pelkällä ilmoituksella tai maahanmuutolla? Ovatko Suomessa asuvat somaliklaanien somalit suomalaisia? Entä Suomeen muuttavat ahkerat nigerialaiset ja kiinalaiset?

 

Puheenjohtajaksi päästyään tätä kysyttiin Halla-aholta usein. Hän vastasi kysymykseen selittäen uskovansa ”avoimeen suomalaisuuteen”. Halla-aho jopa selitti, että afrikkalainenkin muuttuu helposti suomalaiseksi, kunhan

 

”muuttaa Afrikasta ja asettuu tänne ja saa lapsia jotka kasvavat suomenkielisessä ympäristössä”.

 

Halla-ahon avoin suomalaisuus-teesi sai kuitenkin niin monet persut valtavaan hämmennykseen ja suorastaan raivoon, että Halla-aho tajusi puolueen syvien rivien olevan hänen kanssaan eri mieltä. Tämä valkeni Halla-aholle viimeistään sitten, kun moni alkoi kysymään häneltä seuraavaa ydinkysymystä:

 

Jos näitä ”hyödyllisiä” ulkomaalaisia päästetään Suomeen suuria määriä, niin eikö suomalaiset tule muutamassa sukupolvessa jäämään vähemmistöksi omassa maassaan? Eli eikö Suomelle käy samoin, kuten on käymässä ”hyötymaahanmuuton” mallimaille Kanadalle ja Australialle?

 

Luonnollisesti tähän kysymykseen Halla-aho ei suostunut vastaamaan. Itse asiassa hän ei enää edes suostu puhumaan asiasta. Siis ei sen takia, että hyväksyisi kriitiikin. Päinvastoin. Nyt Halla-ahon mielestä etnisyydestä ylipäätään puhuminen on ”järjetöntä”.

 

Tosin ei tässä mitään uutta ole. Halla-aho on aina ollut liberaalinationalisti, joka inhoaa etnonationalismia. Aiemmin hän ei vain voinut inhoaan avoimesti näyttää, koska tarvitsi etnojen tuen Soinin syrjäyttämiseen.

 

Nyt kun Halla-aho on viimein uskaltanut raiskata koko etnonationalismin käsitteen olemattomuuteen, niin tarvitaan seuraava hämäys. Niinpä Halla-aho jatkaa vaihtamalla aihetta:

 

”Tämä oli itse asiassa valtavirta-ajattelua vielä parikymmentä vuotta sitten. Nykypäivänä sitä pidetään radikaalina ajatteluna.”

 

Halla-aho siis viittaa kannattamaansa liberaalinationalismiin. Se todellakin oli valtavirtaa parikymmentä vuotta sitten. Eli ajallisesti nationalismin käsite on Suomessa edennyt näin:

 

1918-1995 etnonationalismi oli valtavirtaa ja sitä pidettiin itsestäänselvyytenä

1995-2012 liberaalinationalismiin siirryttiin Halla-ahon kannattaman EU:iin liittymisen myötä

2012-         täyteen globalismiin ollaan siirtymässä YK:n ja Obaman synnyttämän suvakkiherätyksen myötä

 

Halla-aho siis vaihtoi ovelasti puheenaihetta. Kun toimittaja kysyi etnonationalismista, niin Halla-aho kiisti koko sanan järkevyyden eli loogisen olemassaolon ja alkoi samantien puhumaan kannattamastaan liberaalinationalismista ja lopuksi uhriutui, kun nyt senkin järkevyys ja olemassaolo ollaan enenevissä määrin kiistämässä valtamedian toimesta.

 

Halla-aholle on aina tärkeää korostaa kuinka valtamedia vainoaa, koska se on helpoin tapa saada tyhmemmät persut uskomaan mitä tahansa. Tyhmä persu ei pysy kärryillä, kun Halla-aho lennossa vaihtaa puheenaiheen. Jos valtamedia vainoaa liberaalinationalismia, niin sen täytyy olla hyvää, tuumaa persu.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Tämän tuplahämäysliikkeen jälkeen Halla-aholle tuli kuitenkin hätä käteen: Nyt yleisönä ei ole pelkkiä persuja. Mitä jos joku huomaa hänen vastauksensa loogiset ristiriidat? Niinpä Halla-aho näyttää tekevän korjausliikkeen:

 

Me vastustamme hallitsematonta maahanmuuttoa, joka muuttaa Suomen väestörakennetta ja aiheuttaa kaikenlaisia taloudellisia ja muunlaisia ongelmia.

 

Halla-aho ei siis malttanut olla tekemättä kolmatta hämäysliikettä. Hän nimittäin sekoittaa soppaa heittämällä yksinkertaisemmille etnonationalismiin kallistuville persuille kaksi luuta: hallittu maahanmuutto ja muuttumaton väestörakenne.

 

Tyhmimmät persut kuvittelevat Halla-ahon puolustaneen syntyperäisiä suomalaisia lupaamalla vastustaa ”hallitsematonta maahanmuuttoa, joka muuttaa Suomen väestörakennetta”. Mutta mitä hän oikeasti tarkoittaa?

 

Ensinnäkin hallittu maahanmuutto voi tarkoittaa mitä tahansa. Esimerkiksi miljoonaa ahkeraa kiinalaista. Lisäksi kantasuomalaisten asema on romahtamassa ilman lisämaahanmuuttoakin. Halla-aho ei kuitenkaan suostu puhumaan massapalautuksista. Ei vaikka kantasuomalaisten maahanmuuttajia alhaisempi syntyvyys johtaa kirjaimellisesti kansanmurhaan. Itse asiassa tämä kiihtyvä väestöromahdus on Halla-aholle ihan ok!

 

Vennamo, Soini ja Halla-aho äärisionistisia triplakansanmurhajia?

 

Käsite hallitsematon maahanmuutto ja sen sisarkäsite haittamaahanmuutto ovat siis täysin suhteellisia käsitteitä, joilla voi pelailla ja hämätä mihin suuntaan tahansa sen jälkeen, kun on luopunut etnonationalismista.

 

Vielä epämääräisempi käsite on väestörakenne. Se voi tarkoittaa mitä tahansa ikä-, sukupuoli-, koulutus-, yms. rakennetta. Haittamaahanmuuttokäsitteen yhteydessä sillä tarkoitetaan yleensä sinänsä järkevää pyrkimystä estää esim. ikä- ja sukupuolirakenteeltaan yksipuolinen maahanmuutto.

 

Tosin tässäkään Halla-aho ei suostu kertomaan miten hän aikoo pelastaa kantasuomalaisten väestörakenteen. Ai niin. Eihän sitä tarvitsekaan pelastaa, koska kantasuomalaisten väestöromahduskin on ihan OK. Päästetään vaan ulkomailta sitä hyötymaahanmuuttoa, kuten ahkeria nigerialaisia, kiinalaisia ja intialaisia. Kaikki hyötyvät!

 

Tässä vaiheessa Halla-aho on siis triplahämäysliikkeellään prostitutioinut itsensä suvakkitoimittajille. Samalla Halla-aho kuitenkin tietää, ettei sekään riitä. Pitää vielä selvemmin sanoin osoittaa halveksuntansa Suomen kansaa kohtaan. Niinpä Halla-aho vihdoin sanoo suorat sanat:

 

 Tässä ei ole mitään epäselvää, mutta me emme näe mitään tarvetta emmekä halua tähän puolueeseen minkäänlaisia rotuoppeja tai kallonmittausoppeja. Me pidämme niitä vahingollisina ja ne eivät ole meidän poliittisten tavoitteiden kannalta millään tavalla relevantteja.”

 

Tällä loppukaneetillaan Halla-aho viestitti toimittajalle persujen alistuneen valtamedialle ja suvakeille. Tämän takia hän käytti sanoja ”rotuoppi” ja ”kallonmittausoppi” pyrkien pilkkaamaan etnonationalismia ja puhetta syntyperäisistä suomalaisista.

 

Jos vaadit syntyperäisten suomalaisten pelastamista kansanmurhalta, niin olet kalloja mittaileva rotutohtori!

 

Jos et usko, niin kuuntele itse.

 

 

 

 

Lue lisää.

Varoitus! Sisältää persujen kieltämiä rotuoppeja ja kallonmittailua.

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Jussi Halla-ahon takinkääntö. Osa 18: ”Etnonationalismi on jokseenkin järjetön sana”

 1. Nyt oli taas niin viiltävän terävää analyysiä että niistä perusaivoista jotka eivät loppuun asti mukana kestäneet, leikkaantui omia millifileitä.

  Kahdesta asiasta persu ei luovu. Toinen on ylpeys ja toinen on naiivius.
  Kahdesta asiasta persu ei eroon pääse. Toinen on Dunning ja toinen on Kruger.
  Ei pysy perässä, siitä ei eroon pääse.

 2. Halla-ahon johdolla kohti monikulttuuria….

  Hommalaiset ja muut perussuvakit rakastavat Mestaria, Runopojan runot ovat kuin gospelia korville

 3. Hajoita ja hallitse -tuntuu olevan persujen metodi.Soini teki tätä aikansa ,kunnes suosio romahti.ja nyt Halla-aho tekee täysin samaa!Persut ei päästä syntymään mitään kansallismielistä ”nuorisojärjestöä” tai mitään muutakaan ,vaan aina hajoittaa ,harjaa,ja erottaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*