Marco de Wit 12 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikkalaiset eivät ole tunnettuja älykkyydestään. Monikaan ei ihmetellyt, kun amerikkalaiset äänestivät presidentikseen puoliseniilin näyttelijän Ronald Reaganin tai kommunistisen transumulatin Barack Obaman.

 

Niinpä ei ole ihme, että demokraatit uskaltavat yrittää saada presidentiksi seniilin sekopään.

 

Seniili presidenttiehdokas Joe Biden sekosi lopullisesti. Kampanjoi nyt Trumpin puolesta!

 

Mutta ovatko amerikkalaiset niin tyhmiä, että valitsisivat täysin seniilin Bidenin presidentiksi?

 

Ainakin kolmannes amerikkalaisista on, sillä Bidenillä on nyt valtava etumatka demokraattien esivaalissa. Lähes varmasti hänestä tulee demokraattien presidenttiehdokas.

 

 

 

Miten demokraatit voivat olla niin tyhmiä, että äänestävät seniiliä? Itse asiassa eivät kaikki demokraatit olekaan, vaan ”vain” enemmistö demokraateista.

 

Tämä idioottienemmistö koostuu pitkälti sellaisista mustista ja maahanmuuttajista, joiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on jossain 70 – 90 pisteen välissä.

 

 

Nämä ovat niin tyhmiä, etteivät edes tajua Bidenin puhuvan sekavia. Tässä esimerkkejä Bidenin idioottimaisista puheista:

 

 • All men are created ——-. Eli Biden unohti Amerikan itsenäisyysjulistuksen kuuluisamman kohdan Kaikki ihmiset on luotu ————. Hän siis unohti sanan tasa-arvoisiksi. Toisaalta suuri osa mustista ei ole kuullutkaan mistään itsenäisyysjulistuksesta. Varmaan luulevat Amerikan ja Britannian olevan samaa maata. Puhutaanhan niissä molemmissa englantia.

 

 • Sekoitti Angela Merkelin ja Margaret Thatcherin. Toisaalta enemmistö mustista ei taatusti ole kuullut kummastakaan. Sitä paitsi mitä väliä sillä on, jos sekoittaa sellaisten pikkumaitten kuin Saksan ja Britannian johtajat toisiina. Toki toinen on jo kuollutkin, mutta mitä sitten. Sitä paitsi Thatcher oli hengissä, kun Biden hänet tapasi 30 vuotta sitten.

 

 • Sanoi supertorstai, kun piti sanoa supertiistai, jolloin valitaan paljon delegaatteja. No mitä sitten? Kyllä torstaikin voi olla superia.

 

 • Luuli olevansa Vermontissa, kun olikin kampanjoimassa esivaalien ehkä tärkeimmässä osavaltiossa, New Hampshiressa. Toisaalta enemmistö mustista ei taatusti tiedä missä nämä valtiot ylipäätään sijaitsevat puhumattakaan, että tietäisivät niiden olevan osavaltioita. Itse asiassa aika suuri osa mustista ei tiedä edes mitä ovat osavaltiot. Englannin kielessä nimittäin hämäävästi valtio ja osavaltio on sama sana state. Eron huomaa vain kontekstista, joka taasti jää suurelta osalta mustia pimentoon.

 

 • Sanoi pyrkivänsä senaattiin, vaikka pyrkii presidentiksi. Toisaalta tämä on aika pieni virhe. Presidenttihän työskentelee senaatissa!

 

 

Tässä oli vain muutamia esimerkkejä. Ja niitä tulee joka päivä lisää!

 

 

Suuri osa mustista ja muista vähemmistöistä ovat niin tyhmiä, että heille voi puhua vaikka mitä roskaa ja he vain taputtavat.

 

Bidenin seniiliys on kuitenkin mennyt nyt niin pitkälle, että hän alkaa sekoittamaan myös hyvin yksinkertaisia asioita.

 

Biden esimerkiksi pyysi äänestäjiä tekemään kaikkensa varmistaakseen Trumpin jälleenvalinnan. (re-election) Luulisi tyhmienkin huomaavan ristiriidan. Tai ehkä moni vain ajatteli Bidenin olevan kohtelias. Hänhän on mukavan miehen maineessa.

 

Biden myös sanoi, että meidän pitää valita faktojen sijasta totuus. Toisaalta kukapa totuutta vastustaisi!

 

Biden myös kehui kuinka hyvä sisko hänellä on. Ongelmana vain oli, että Biden samalla osoitti vaimoaan! Jopa semi-idiootti huomaa tällaisen virheen.

 

Tai sitten ei. Ja vaikka huomaisi, niin mitä sitten? Idiootille riittää, että Biden on mukavan oloinen leppoisa mies. Äly on muutenkin yliarvostettua.

 

 

Osa älykkäistä demokraateista on raivoissaan, että demokraattipuoluetta hallitsevat juutalaiset ja biljonäärit (pitkälle sama asia) pelkäävät niin paljon sosialisti Bernie Sandersia, että ovat valmiita tukemaan seniiliä vanhaa ukkoa. Siis vaikka hän taatusti tulee häviämään Trumpille, koska hänellä ole mitään estoja tuoda esiin ja suorastaan pilkata Bidenin seniiliyttä.

 

Nämä älykkäät demokraatit ovat kuitenkin omassa ansassaan. He eivät voi kritisoida mustien typeryyttä, koska sehän olisi rasistista!

 

Hyvänä esimerkkinä alla oleva erittäin suosittu Bernie Sandersia tukeva vasemmistolainen Youtube-kanava Young Turks.

 

He eivät uskalla kritisoida sen enempää demokraattikoneistoa ja valtamediaa aika pitkälle hallitsevia ovelia juutalaisia biljonäärejä kuin heidän manipuloimia tyhmiä mustia äänestäjiäkään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Mustat idiootit äänestivät seniilin Joe Bidenin demokraattien presidenttiehdokkaaksi

 1. ”Suuri osa mustista ja muista vähemmistöistä ovat niin tyhmiä, että heille voi puhua vaikka mitä roskaa ja he vain taputtavat.”

  Persuissa sama ongelma, hekin vain taputtavat mestarille.

 2. Demokraatit ovat niin tyhmiä etteivät osaa ottaa virheistä opiksi. Ei ole järkevää laitta vihannesta toista kertaa Trumppia vastaan.
  Trump tulee suorassa vaaliväittelyssä tuhoamaan Bidenin ihan totaalisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*