Marco de Wit 16 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen puoluehistorian omituisin episodi jatkuu. Ensin joukkoraiskauksen uhrin herjauksesta Suomen Kansa Ensin -puolueesta lainvoimaisesti erotetut Ari Lindström ja Matti Loimupalo alkoivat sabotoimaan puoluetta ja vainoamaan jäseniä.

 

Sitten erotetut alkoivat pienellä kaveriporukallaan järjestelemään mitättömiä kokouksia ja väärentämään pöytäkirjoja, joilla valitsivat itsensä muka SKE:n johtoon.

 

Lopulta sitten vielä erotetut ilmoittivat muka erottaneensa erottajansa eli oikean puoluejohdon.

 

Kaiken kukkuraksi he yrittivät vielä kaapata puolueen pankkitilin!

 

M&M tutkii: Väärentäjäringillä nyt rahankeräys käynnissä

 

 

Tällaista ei totisesti ole nähty koskaan minkään suomalaisen puolueen historiassa, vaikka tunnetusti puolueiden historia on usein hyvin monimutkaista.

 

 

Miten sitten on mahdollista, että lainvoimaisesti erotetut pystyvät kostoksi synnyttämään kaaosta ja terrorisoimaan puoluetta yli vuoden ajan? Tietysti tuomareiden avulla!

 

Punapääkaupunki Tampereen tuomarien sekavien päätösten ja hidastelun takia erotetut ovat helpommin pystyneet johtamaan väärentäjäliigaa, jonka väärentämillä pöytäkirjoilla ovat pystyneet luomaan vielä enemmän kaaosta.

 

Nyt kuitenkin sekä punatuomarit että väärentäjäliiga ovat tulossa tiensä päähän.

 

 

Alla olevassa videossa Marco de Wit antaa johdannon eli mitä on viimeisen vuoden aikana tapahtunut ja mitä on vielä tulossa. Samalla Marco korostaa, että enää ei pidetä mölyjä mahassa, vaan paljastetaan kaikki tuomarien ja väärentäjäliigan törkeydet.

 

Paljastetaan ja analysoidaan tarkkaan varsinkin punatroikka, joka koostuu kolmesta punapääkaupungin tuomarista: Jyrki Jylhä, Vesa Toivanen ja Mari Sulkonen.

 

KUVAT

 

Tulevilla videoilla tullaan askel askeleelta tutkimaan oikeudessa käsiteltyjä väärentäjäliigan dokumentteja ja selittämään miltä osin ne ovat epäloogisia ja rikollisia. Näin myös jäsenistö ja yleisö pysyy paremmin kärryillä seuraavissa oikeudenkäynneissä, joita on tulossa useita.

 

Laiton Lehti pyrkii julkaisemaan kaikki dokumentit. Niitä on kuitenkin kymmeniä ja jokainen pitää tarkkaan käydä läpi, jotta esim. sivullisten nimiä ei vahingossa paljasteta. Niinpä dokumentit tullaan julkaisemaan vähitellen, mutta tärkeysjärjestyksessä. Helpoiten kärryille pääsee alla olevalla dokumentilla, jossa on esitetty eräänlainen aikajana tapahtumista.

 

Kyseessä on vaatimus Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomarille Mari Sulkoselle.

 

KUVA

 

Tuomari Mari Sulkonen on nähtävästi tehnyt Suomen ennätyksen päättämättömyydessä. Hän ei puolentoista kuukauden aikana ole pystynyt päättämään suuntaan tai toiseen asettaisiko kiireellisen toimeenpanokiellon 23.11.2019 Kajaanin Salmen/Aitokankaan johtaman kokoontumisen mitättömälle päätökselle valita vuodelle 2020 Riikka Salmen, Ari Lindströmin ja Matti Loimupalon johtama ns. Salmen kakkoshallitus.

 

Tämä Salmen feikki- eli mielikuvitushallitus ei omaa mitään nimenkirjoitusoikeuksia missään eikä siis edes PRH:ssa. Tästä huolimatta se vaatii jäseniä maksamaan jäsenmaksuja. Eikä pelkästään jäsenmaksuja vaan korotettuja jäsenmaksuja ja vieläpä itse perustamalleen tilille!

 

Salmen ryhmä siis laittomasti kerää puolueen jäseniltä rahaa, jotka se sitten käyttää oikeudenkäynteihin puolueen jäsenistöä vastaan!

 

Eikä tässä vielä kaikki. Salmen ryhmällä on pokkaa yrittää sulkea puolueen oikea pankkitili! Miksikö? Koska se on jäädytetty oikeudenkäyntien ajaksi eli eivät pääse käsiksi siellä oleviin puolueen rahoihin. Tilin sulkemalla he yrittävät saada rahat siirrettyä toiseen pankkiin itse aukaisemalleen tilille!

 

Saas nähdä saako edes tämä ja moni muu järisyttävä fakta herätettyä tuomari Mari Sulkosen:

1. Lausunto Mari Sulkaselle 15.3.2020 ktpvaatimus

 

 

Jos tuomari ei vieläkään herää, niin tästä oikeusprosessista tulee vieläkin kuuluisampi.

 

 

Jos et jaksa lukea dokumenttia, niin Marco alla olevassa videossa tiivistää monet tärkeät pointit luvaten samalla paljon lisää ohjelmia.

 

Tämä prosessi katsotaan loppuun asti niin, että jokainen punapaise puhkaistaan!

 

Tosin ei Youtubessa, joka sensuroi poliisien, tuomarien ja yleensäkin viranomaisten kritisoimisen. Tutustu ja tilaa Marcon Bitchute-kanava, jossa paljon muitakin videoita. Tosin Laittomasta Lehdestä löydät kyllä kaikki uusimmat videot. Laitonta Lehteä yritetään koko ajan myös vetää alas, mutta eivät ole onnistuneet.

 

 

 

Voit tehdä kysymyksiä tai muuten vain kommentoida anonyymisti alla olevassa kommenttilaatikossa.

 

 

Lue lisää:

Väärentäjäliiga menetti pankkitilinsä!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Tampereen punatuomarit ja väärentäjäliiga sabotoivat yhdessä SKE:tä?!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*