Marco de Wit 18 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kreikka ei aio luovuttaa. Se edelleen kieltäytyy päästämästä matuja maahan ja varsinkaan päästämästä matuja kohti Keski- ja Pohjois-Eurooppaa.

 

Mutta matut eivät myöskään aio luovuttaa. He muuttuvat yhä aggressiivisemmiksi ja häikäilemättömimmiksi.

 

Nyt lapsia käytetään kirjaimellisesti muurinmurtajina!

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Herkkä nuori raivostuu rasismista

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Matu käyttää tytärtään muurinmurtajana

 1. ”In Islam, there is no difference in men and women. In the Islamic culture the respect of women has a regarded position. And close to her lawful and social liberties. So, She appreciates extraordinary appreciation, adoration, warmth. And the tender sentiments which she merits most.”
  🕌
  ”Accordingly, Islam, through the aforementioned content, talks consciously of women the mother, the wife, the little girl, the sister, charms her and deals with her. And focusing on her being deserving of love, kindness and liberality.So, It suggests women before suggesting man. It sees the affection for women as an indication of confidence.”
  🕌
  https://quran.com/2/228-238?translations=20
  🕌
  ”Divorced women remain in waiting for three periods, and it is not lawful for them to conceal what Allah has created in their wombs if they believe in Allah and the Last Day. And their husbands have more right to take them back in this [period] if they want reconciliation.”
  🎵
  https://www.youtube.com/watch?v=0aEoFWT-JbI
  🎵
  Jan 13, 2013 ”Pää Kii – Tuhoava Voima”
  🎵
  https://lyrics.fi/paa-kii/tuhoava-voima
  🎵
  ”Paina veitsenterää syvemmälle Voi vittu että tuntuu hyvälle Pillerit alkavat jo vaikuttaa” ”Tunnetko sinä sen, tuhoavan voiman rakkauden? On peili lyöty rikki, on lattialla verta Mut tämä ei ole eka eikä vika kerta” ”Pahoinvointi jatkuu, kaikki hukkuu paskaan Huutoja seinille, kukaan ei vastaa” ”Tunnetko sinä sen, tuhoavan voiman rakkauden? Pahoinvointi jatkuu, maailma on paha mesta”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*