Free speech 19 maaliskuun, 2020

 

Saksalainen lääkäri ja entinen SDP:n kansanedustaja Wolfgang Wodarg on jo vuosien ajan kritisoinut lääke- ja rokoteteollisuutta influenssaepidemoiden suurentelusta.

 

Wodargin mukaan influenssaepidemioita tilastoidaan tahallaan huonosti ja testaaminen on sekavaa, jotta olisi vaikea laskea tartuntamääriä ja mihin ihmiset oikeasti sairastuvat ja kuolevat.

 

Näin lääke- ja rokotetehtaat voivat sitten aina väittää, että joku vaarallinen uusi epidemia uhkaa ihmisiä.

 

Wodargin mukaan Corona-virusta/virusperhettä on vuosien ajan esiintynyt, mutta vasta nyt siihen on kiinnitetty huomiota.

 

 

 

Wodarg on oikeassa siinä, että käytännössä sairastuneilla ja varsinkin kuolleilla on lähes aina samanaikaisesti monenlaisia puutostiloja sekä virus- ja bakteeritartuntoja. Näin on vaikea sanoa mikä niistä todellisuudessa on ollut ratkaiseva vai onko mikään. Nyt vain on erityisesti korostettu koronaa.

 

 

 

Luonnollisesti tämä asia olisi helppo selvittää, jos joka vuosi tarkkaan tilastoitaisiin toisaalta mitä puutostiloja ja toisaalta mitä viruksia ja bakteereja sairaista ja kuolleista löytyy.

 

Tämän lisäksi pitäisi myös laajasti testata ihmisiä, jotta voitaisiin nähdä toisaalta kuinka paljon ihmisillä on puutostiloja ja toisaalta miten yleisiä tietyt virukset ja bakteerit ovat kansassa ja varsinkin tietyissä ihmisryhmissä.

 

Mutta sehän olisi rasismia!

 

 

Tästä ”rasismiongelmasta” Wodarg ei puhu mitään, mutta lääkefirmojen ahneuden ja byrokraattisen epäpätevyyden ohella se selittäisi aika hyvin sen miksei kunnolla testata ja tilastoida tartuntoja ja analysoida perusteellisesti niiden synnyttämiä sairauksia. Niinpä ei olisi ihme, jos suuri osa Korona-kuolemista olisikin mm. tuberkuloosin ja muiden vastaavien kehitysmaalaisten levittämien tautien aikaansaamaa.

 

 

Mieti aina tarkkaan kannattaako viranomaisiin luottaa.

 

Mutta eiväthän viranomaiset sinua uhraisi rahan, poliittisen korrektiuden takia ja matukiiman takia!

 

Päivän kuva

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Korona-pandemian ”kieltäjä”tohtori Wolfgang Wodargilla yli miljoona katselukertaa

 1. Tohtoreista viis. Lääketehtaiden ehdoilla mennään! — Ja jos mikä tahansa virallinen taho kiistää tämän, niin nimitän uudet tissit hallitukseen.

 2. Elefantti olohuoneessa on ”viruksen aiheuttama tartuntatauti”. Sitä kun EI OLE olemassa. Vaikka videon tohtori ja naapurin Pena sen luulevat näkevänsä. Heille kun on kerrottu niin ja he uskoivat.

  Viruksella ei ole: 1) aineenvaihduntaa, 2) älyä, 3) lisääntymiskykyä. Virus ei ole elävä. Virus on KUOLLUT kuin kivi. Kuolleilla ei ole suunnitelmia.

  Sinun viruksesi ovat sinun ITSESI tekemiä puhdistusaineita. Työkaluja muun organismin ohjauksessa. SIKSI heitä putkahtaa soluista ulos. Solu tuottaa viruksen, TARKOITUKSELLA. Liuottamaan myrkyt pois. Jokaiseen siivoustehtävään ja -paikkaan on omanlaisensa liuotin. Ziljoonabiljoona eri tyyppiä.

  Sairaus on elimistön tehosiivouspäivä. Siivouksen aikana normihommat häiriintyy. Tottakai siivousaineita (bakteereja ja viruksia) lojuu työmaalla isoina kekoina. Jotkut kutsuvat sitten tolupurkkeja ”infektioksi” ja pitävät sitä sairauden SYYNÄ. Höpöjuttu. Syy on kasautuneet MYRKYT. Ei poloinen alipalkattu ja ylityöllistetty siivoustiimi.

  Penalle kerrottu tarina ”ulkopuolisesta kaapparivirusesta” on väärä. Ei elimistössä kuljeta kuin torpassa. Pitää olla kulkulupa: ”olen osa Penaa, en osa lepakkoa tai lintua tai sikaa tai Makea”. Miten ulkopuolinen älytön virus sellaisen tekisi? Miten se edes voisi haluta sellaista? Vain elimistön omatekoisilla viruksilla on tehtaan leima. Sinun oma DNA/RNA:si.

  Pieni määrä vierasainetta (Make aivastaa omat viruksensa Penan naamalle) ei ole mikään ongelma. Kulkuluvattomat siivotaan pois. Ihan normihommia. Suuri määrä vierasainetta suoraan verenkiertoon on ongelma. Monet sairastuvat rokotteista ja verensiirroista.

  Tarttuva pöpö on.. aikuisten satu. Ei ihan tosi juttu. Maken ja Penan myrkytystilat voivat kyllä olla hyvin samantapaisia ja siivouspäivätkin samanaikaisia. Vappuaamuna monilla onkin yökkivirus. Oikein epidemia. Karanteenissa ovat pönttöä halaillen.

  Ihminen on hienosti suunniteltu laitos. Hattu päästä insinöörille. Ainoastaan järki päästä on unohtunut. Ehkä sen voi jälkiasentaa?

  Suosittelisin aloittamaan tuolta:
  https://blog.nomorefakenews.com/
  -Blogin kirjoittaja kertoo menneistä ja nykyisistä viruskusetuksista.
  -Kommentoija ”J.B.”:llä on päteviä ajatuksia siitä miten biologia ihan oikeasti toimii.

Comments are closed.