Marco de Wit 21 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Miten on mahdollista, että Pohjois- ja Etelä-Euroopan koronakuolleisuus on niin erilainen?

 

Tietysti on totta, että Pohjoismaissa on vähän väestöä ja alhainen väestöntiheys, mutta Saksassakin on hyvin alhaiset kuolleisuusluvut esimerkiksi Italiaan verrattuna. Tämä siitä huolimatta, että Saksassa on suurempi väestö kuin Italiassa.

 

Ero kuolleisuudessa on suorastaan uskomattoman suuri eli kirjaimellisesti satakertainen: Italiassa 2978 ja Saksassa 28 kuolintapausta.

 

Ero tehohoidossa on vielä suurempi eli tuhatkertainen!

 

Erot ovat niin suuret, että monet väittävät saksalaisten valehtelevan. Kuulemma italialaisten tilastot ovat paljon luotettavampia kuin saksalaisten!

 

 

On päivänselvää, että yksi tärkeä syy kuolleisuuseroihin ovat kulttuurierot. Varoitus! Sisältää rotu- ja ikärasistisia vihafaktoja.

 

Lähennellään

Italialaiset ovat hyvin sosiaalisia kerääntyen jatkuvasti yhteen ja tykkäävät olla lähikontaktissa, kun taas saksalaiset pitävät etäisyyttä toisiinsa. Italialaisten meno on inhimillisempää, mutta epidemioiden aikana myrkkyä.

 

 

Paljon kiinalaisia ja pakolaisia tiiviissä oloissa

Italiassa on noin puoli miljoonaa kiinalaista, jotka tekevät töitä nimenomaan Pohjois-Italian laukku- ja vastaavissa pientehtaissa.

Sama on tilanne myös pakolaisten kanssa, jotka keskittyvät nimenomaan rikkaaseen ja tiheästi asuttuun Pohjois-Italiaan, koska Etelä-Italiassa saavat paljon vähemmän tukiaisia ja ihmiset ovat muutenkin vihamielisempiä matuja kohtaan.

Pohjois-Italiassa ollaan siis suhteellisen ystävällisiä matuille, joita tietysti helpommin halaillaan ja kutsutaan kaikenlaisiin sosiaalisiin tapahtumiin.

 

 

Vanhukset kotona

Italiassa vanhukset ovat kotona, kun taas Saksassa heidät laitetaan vanhainkotiin. Ylipäätään italialaiset asuvat ahtaammin ja usein monta sukupolvea on saman katon alla.

Inhimillisesti ajatellen italialainen tyyli huolehtia vanhuksista on ehkä parempi, mutta ei välttämättä epidemioiden aikana.

 

 

Kaikki änkeävät sairaalaan

Italiassa vanhukset ovat joko kotona tai parkkeerataan sairaalaan. Lisäksi usein koko suku änkeää sairaalaan, jos sukulainen on sairaana. Ylipäätään sairaalakulttuuri on usein lähempänä mustalaista kuin germaanista. Jälleen ehkä inhimillisempi, mutta epidemioiden aikana myrkkyä.

Näyttää siltä, että Italiassa useammassa sairaalassa on ollut totaalinen kaaos, joissa hyvin sairaat ja vanhat potilaat ovat sekä saaneet että levittäneet tartuntoja, jotka näin ovat levinneet kulovalkean tavoin ympäri sairaalaa. Monelle olisi ollut järkevämpää pysyä kotona kuin ängetä sairaalaan keskelle kaikkia mahdollisia sairaalabakteereja ja viruksia.

 

 

Sairaalat ylilääkitsevät ja aliravitsevat

Italiassa lääkitään rankasti esim. korkean verenpaineen omaavia. Kova vanhuksen lääkitseminen epidemian raivotessa sairaalassa johtaa tietysti moniin kuolemiin varsinkin, kun potilaat kärsivät monista puutostaudeista, kuten D-vitamiinin puutteesta.

Saksassa taas kaikista länsimaista ollaan enemmän luonnomukaisia, tarkistetaan ravinnetasoja ja vältetään ylilääkitsemistä. Saksassa lisäravinnehoidot ja vaihtoehtolääketiede on voimakkaampaa kuin missään muualla länsimaissa.

 

 

Kuolleiden keski-ikä noin 80 vuotta

Näyttää siltä, että Pohjois-Italian sairaaloissa levinneissä tartunnoissa kuolinuhreina olivat nimenomaan keski-iältään 80-vuotiaat! Siis potilaat, jotka olivat jo muutenkin erittäin sairaita ja heikossa kunnossa. Nämä ovat taatusti myös olleet eräänlaisia tartuntapesäkkeitä, jotka ovat levittäneet tartuntoja myös muihin.

 

 

Sotkuista tilastointia

Italiassa tilastot ovat sinnepäin, kun taas Saksassa ollaan paljon tarkempia. Italiassa katsotaan, että jos jollain oli Korona-virus (tai ainakin sinnepäin) ja hän kuolee, niin tietysti kyseessä on koronakuolema! Siis vaikka kuollut oli monisairas kasikymppinen!

Saksassa taas katsotaan, että jos kuolleella oli monia vakavia sairauksia ja varsinkin, jos hän on vielä hyvin vanha, niin miten voidaan väittää Koronan olleen syynä kuolemaan, vaikka testi paljastaisikin hänellä mahdollisesti olleen koronatartunta? Tällaista henkilöä ei tilastoida koronakuolleeksi.

 

 

Etelän sählärit

Yhdestä asiasta voi kuitenkin olla varma: Koskaan missään virallisessa tutkimuksessa ei tulla päätymään siihen lopputulokseen, että kiinalaiset ovat sählärimpiä kuin japanilaiset ja Etelä-Eurooppalaiset sählärimpiä kuin Pohjois-Eurooppalaiset.

 

 

Lue lisää:

Korona-pandemian ”kieltäjä”tohtori Wolfgang Wodargilla yli miljoona katselukertaa

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Latinot vs. germaanit korona-vihamaaottelu: 2978 – 28

 1. Siksi tämä hysteria (ja tuo ivallinen Asterix -sarjakuva) kohdistetaan juuri Italiaan, koska Italiassa on perinteisesti ollut hyvin voimakas rokotevastaisuus.
  https://yle.fi/uutiset/3-10541364
  Tämä on silkkaa psykologista terroria Italian kansaa ja yleensä rokotevastaisia kohtaan.

  HUOMIO!
  Tanskassa astui juuri voimaan pakkorokotuslait !
  ”Denmark has passed an emergency law that allows for the government to force people to take a vaccine for coronavirus.”
  https://yournews.com/2020/03/16/1506648/denmark-passes-law-enabling-forced-coronavirus-vaccinations/
  Eli ihmisiä piikille kohta viranomaisvoimin. Kantaväestö ei tätä pakoon pääse, mutta väärillä henkkareilla maassa oleskeleva elintasopakolainen välttää tuollaiset helposti. Vaihtaa vain maata.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*