Marco de Wit 24 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vuonna 2015 alkaneen matutulvan jälkeen Suomi Ensin ja Suomen Kansa Ensin järjestöt järjestivät lukuisia mielenosoituksia ja katutapahtumia. Usein niiden kimppuun hyökkäsi islamisteja ja anarkisteja.

 

Se ei kuitenkaan ollut ainoa uhka. Ongelmana olivat myös alkoholisoituneet ”katujen kundit” ja jopa vankilakundit, jotka halusivat mukaan turvaamaan ja järjestelemään mielenosoituksia ja katuaktivismia. Yksi tunnettu esimerkki tällaisesta ongelmasta on Jukina tunnettu ”vankilakundi”, joka 2017 lähes tuhosi kansallismieliset mielenosoitukset pyörimällä Helsingin keskustassa laittoman käsiaseen kanssa.

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kyseistä asejuttua myös ylikomissaari Jari Taponen käytti yhtenä tekosyynä Suomi-Maidanin purkamiseen. Tämänkin takia Marco de Wit ilmoitti, ettei hänen mielestään Juki voi olla missään roolissa kansallismielisissä mielenosoituksissa.

 

Tätä Juki ei kuitenkaan halunnut uskoa, vaan piti itseään syrjittynä ja yritti usein ängetä kansallismielisiin tapahtumiin. Tässä hän melkein onnistuikin MV:n entisen päätoimittajan Juha Korhosen tuella.

 

 

Vielä pahempaa oli, että hyvin pienikokoinen Korhonen käytti Jukia myös ”nyrkkinään” eli usutti tätä vastustajiensa kimppuun. Vuonna 2018 Korhonen julkaisi VK-seinällään alla olevan kuvan, jossa selvästi uhkaillaan väkivallalla erästä anonyymiyteen pyrkinyttä vasemmistolaista muusikkoa, Isä-Tediä.

 

Erityisen raukkamaista tässä uhkailussa oli, että siinä mentiin toisen kodin läheisyyteen uhkaamaan kotirauhaa ja perhettä. Samanlainen uhkailutapa tulisi myöhemminkin toistumaan.

 

Luonnollisesti tällainen uhkailu myös tuhoaa kansallismielisen toiminnan uskottavuuden ja antaa viranomaisille syyn rajoittaa tai jopa kieltää kansallismielisen toiminnan ja varsinkin mielenosoitukset. Ei ihme, että monille on herännyt kysymys:

 

Onko se tarkoituskin?

 

 

Kuvaa ottamassa Juha Korhonen. Takana Jari Hanhikari ja kuvan oikealla laidalla Juki.

 

 

Vuoden 2019 eduskuntavaalien alla Juha Korhonen yhdessä SKE-kaappariyrittäjien Ari Lindströmin, Matti Loimupalon ja tämän kihlatun Riikka Salmen kanssa aloittivat sabotoimaan Suomen Kansa Ensin -puoluetta kaikin keinoin.

 

 

 

Matti Loimupalo omalla poliittisella striimillään, joissa usein roolissa on myös alkoholi.

 

 

 

Riikka Salmi/Yildiz, joka pitkään puolueessa valehteli taustansa pimittäen omaavansa muslimitaustan. Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Ensin sabotöörit yhdessä Juha Korhosen kanssa yrittivät estää poliisivaltiolakipaketin vastaisen kampanjan. Kun tämä sabotaasi ei täysin onnistunut, niin Ari Lindström vuosi lähes kaikkien puolueen jäsenten sähköpostiosoitteet niin, että ne päätyivät anarkistien foorumille. Tämä luonnollisesti pelästytti ihmisiä niin, että SKE menetti paljon jäseniä ja yhteistyökumppaneita.

 

Vuotaja Ari Lindström

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt sabotööreille, vaan seuraavaksi he alkoivat sabotoimaan puheenjohtaja Marco de Witin johtamaa islamisaation ja joukkoraiskauksien vastaista kampanjaa.

 

Kaiken kukkuraksi Lindström ja Loimupalo herjasivat ja pilkkasivat törkeästi juuri sitä joukkoraiskauksen uhria, jota Marco Pohjanmaan mielenosoituksissa puolusti!

 

 

 

Lindström ja Loimupalo tekivät tämän kaiken julkisesti Junes Lokan seinällä aiheuttaen kärsimystä uhrille ja samalla myös tuhoten vaaliehdokkaita keräävän SKE:n mainetta.

 

Sen sijaan, että Lindström ja Loimupalo olisivat kunnolla katuneet ja ottaneet matalan profiilin, niin he uhkailivat heidän käytöksensä julkisesti tuominneita puolueen puheenjohtajaa Marcoa ja puoluesihteeri Olli Juntusta.

 

Loimupalolla oli jopa otsaa uhata Marcoa ja Ollia rikosilmoituksella! Loimupalon mielestä hänen ja Lindströmin joukkoraiskauksen uhria herjaavalla ja pilkkaavalla käytöksellään ”ei ollut mitään merkitystä mihinkään”. Se oli ”pikkuseikka”.

 

 

Kuvassa linkki Erik Kiiperin Bitchute-videoon

 

Ihmisten valitettua asiasta, niin Loimupalo ilmoitti: ”Sinä voit painua sen raiskattusi kanssa vaikka hevon vi..uun.

 

 

Kuvassa linkki Erik Kiiperin Bitchute-kanavalle

 

 

 

Vuoden 2018 lopussa Lindström ja Loimupalo erotettiin puolueesta. Erotusperusteet olivat niin murskaavan painavat, etteivät he koskaan uskaltaneet valittaa erotuspäätöksestä käräjäoikeudelle. Erottaminen on siis kiistattomasti lainvoimainen.

 

Lindström ja Loimupalo eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan 2019 alussa he esittivät kokouspöytäkirjan, jota he itsekin kutsuvat varjopöytäkirjaksi. (Erikoista varjopöytäkirjassa on myös se, että senkin mukaan Marco oli puolueen puheenjohtaja. Tämä johtuu siitä, ettei kukaan koskaan edes ollut ehdottanut puolueen puheenjohtajaksi ketään muuta.)

 

Tähän varjopöytäkirjaan vedoten erotetut Lindström ja Loimupalo alkoivat johtaa mielikuvitushallitustaan. Sillä he sitten alkoivat entistä enemmän sabotoimaan yrittämällä estää puolueen osallistumisen vaaleihin. Mielikuvitushallituksen nimissä he jopa lähettivät vaalilautakunnille kirjeen, jossa väittivät, ettei SKE saa asettaa lainkaan ehdokkaita! Onneksi vaalilautakunnat eivät ottaneet mielikuvitushallituksen kirjettä vakavasti.

 

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa sabotaasi. Juha Korhosen ja Matti Loimupalon johdolla sabotääri myös yrittivät estää ihmisiä asettumasta SKE:n ehdokkaiksi.

 

Loimupalo menee aktivistin seinälle yrittäen estää tätä asettumasta SKE:n listalle eduskuntavaaleissa.

 

 

Samalla, kun sabotäärit tekivät kaikkensa estääkseen SKE:n pääsyn vaaleihin, niin he tekivät kaikkensa tukeakseen SKE:n kilpailijoita. Mielikuvitushallituksen varapuheenjohtajana esiintynyt Ari Lindström ja hallituksen jäsenenä esiintynyt Aki Hemmilä menivät niin pitkälle, että asettuivat eduskuntavaaleissa kilpailevan puolueen listoille!

 

Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa henkilö, joka väittää olevansa puolueen varapuheenjohtaja asettui kilpailevan puolueen ehdokkaaksi.

 

 

 

 

Kun sabotöörit eivät kuitenkaan täysin pystyneet estämään SKE:n ehdokasasettelua, niin otettiin käyttöön kovemmat keinot. Marcoa toistuvasti uhkailtiin väkivallalla. Myös mielikuvitushallituksen jäsen Nina Toivonen alkoi 6.1.2019 uhkailla puolueen kiistatonta puheenjohtajaa eli Marcoa.

 

 

 

 

Nina Toivosella on todella rankka tausta. Hänellä on paljon tuttuja huume- ja muissa rikollispiireissä. Toivonen on myös Juha Korhosen ystäviä jakaen tämän tavan tehdä väkivaltauhkauksia.

 

 

 

Nina Toivonen

 

 

Yli sata kansallismielistä mielenosoitusta järjestänyt Marco on viime vuosina useamman kerran joutunut lääkäriin ja kaksi kertaa pöyrätuoliinkin anarkistien ja islamistien hyökkäyksistä johtuen, mutta nyt puolueen oli myös varauduttava puoluekaapparien taholta tulevaan väkivaltaan.

 

Eurovaalikampanjan avauspäivänä 27.4.2019 alkoikin tapahtua. Ensinnäkin sabotäärit järjestivät muutaman erotetun ja rivijäsenen kanssa kevätkokouksen Pohjois-Suomeen Ala-Temmekseen, jossa Riikka Salmi julistettiin puolueen puheenjohtajaksi. Lähes samalla hetkellä Korhosen läheinen ystävä Juki tuli SKE:n eurovaalikampanjan avaukseen Helsingin Kolmen Sepän patsaalle ja täysin yllättäen poliisin nenän edessä löi Marcoa suoraan naamaan.

 

Korhonen oli tästä kaikesta niin riemuissaan, että julkaisi alla olevan jutun Janus Putkosen johtamassa Uudessa MV-lehdessä. Janus Putkonen piti juttua pitkään MV:n etusivulla pääjuttuna.

 

 

Kuvassa linkki Juha Korhosen kirjoittamaan Uuden MV:n juttuun

 

 

Marco ilmoitti päätoimittaja Putkoselle jutun olevan todistettavasti monella tavalla valheellinen puhumattakaan siitä, että se kannusti poliittiseen väkivaltaan. Putkosta ei kuitenkaan kiinnostanut.

 

Putkonen ei välitä edes siitä, että jutun kirjoittanut MV:n toimittaja, Juha Korhonen oli aiemminkin yllyttänyt Jukia väkivaltaan.

 

 

Janus Putkonen

 

 

Aiemminkin tietyt MV:n toimittajat olivat julkaisseet MV:ssä valejuttuja – esim. väittäen Marcon syntyneen Marokossa – mutta ne aina poistettiin, kun oikeat faktat toimitettiin Ilja Janitskinille. Putkosella on kuitenkin eri linja eikä hän suostunut tekemään mitään.

 

Itse asiassa päinvastoin. Putkonen on entistä kovemmin tukenut sekä puoluekaappareita että heidän yhdessä Juha Korhosen kanssa johtamaa väkivalta- ja vainorinkiä. Tämä siitä huolimatta, että Juki muuttuu koko ajan epätasapainoisemmaksi uhaten lukuisia ihmisiä tappouhkauksilla. Edes naiset eivät säästy Jukin tappouhkauksilta.

 

Tästä kaikesta huolimatta – tai juuri siksi – Juha Korhonen ja Matti Loimupalo perustivat FB-ryhmän, jossa kansikuvana oli Marcon pahoinpitelykuva! Tässä ryhmässä he avoimesti suunnittelivat uhkailuoperaatioita SKE:n jäseniä vastaan levittäen heidän salaisia osoitteitaan ja kuvia asuintaloista.

 

Ja tämä kaikki Putkosen siunauksella, vaikka SKE oli keskellä eurovaalikampanjaa! Tai juuri siksi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun, jossa lisätietoa ryhmän toiminnasta.

 

 

Kaksi viikkoa sitten monia todisteita tästä vaino- ja väkivaltaringistä toimitettiin Tampereen käräjäoikeuteen. Punatuomarit näyttävät vain nauttivan puolueeseen kohdistuvasta sabotaasista ja vainosta, mutta todisteet kaikkine videoineen ja kuvakaappauksineen ovat niin selvät, että vainorinki tulee joutumaan vastuuseen.

 

Vainodokumentti annettiin suoraan tuomarille, joten oikeudenkäynnin yleisö ei sitä nähnyt eikä voinut tietää siinä puhutun myös Jukista. Sabotäärit eli oikeudessa Matti Loimupalon johdolla vastaajana toimineet kuitenkin mahdollisesti toimittivat dokumentin Jukille, joka seuraavana päivänä lähetti Marcolle seuraavan tekstiviestin:

 

 

 

Marco oli vuosia sitten antanut puhelinnumeronsa Jukille, kun tämä väitti tietävänsä Antifan olevan hyökkäämässä Marcon johtaman mielenosoituksen kimppuun. Juki on tämän jälkeen käyttänyt numeroa väärin toistuvasti spammaillen valtavan määrän viestejä ja uhkailuja, vaikka Marco on toistuvasti pyytänyt lopettamaan viestien lähettämisen.

 

Erikoisinta on, että tästä huolimatta Juki toistuvasti väittää häntä kiusattavan. Jos kertoo poliisille ja tuomareille Jukin toistuvasti uhkailevan ihmisiä väkivallalla ja tappamisella, niin se on Jukin häiritsemistä ja kiusaamista, jonka hän vannoo kostavansa.

 

Kaiken lisäksi Juki uhkaa kostavansa sen mitä Marco on sanonut käräjäoikeuden tuomarille!

 

 

 

 

Koska jotkut sabotöörit olivat joka tapauksessa lähettäneet vainodokumentin Jukille ja muutenkin levittäneet sitä, niin Laiton Lehti päätti julkaista sen kommenttien kera.

 

Vainodokumentti todistaa, kuinka Juha Korhosen ohella myös Riikka Salmi ja Matti Loimupalo tukevat ja yllyttävät Jukia ja muita poliittiseen väkivaltaan ja terroriin.

 

 

Punatuomarit tukevat SKE:tä vainoavaa sabotööririnkiä? Todisteet vainosta!

 

 

Jutun julkaisun jälkeen Jukilta tuli jälleen viesti Marcon puhelimeen.

 

 

 

Jokaisen poliittisen liikkeen ja median yksi minimikriteeri on poistaa joukoistaan kaikki väkivallalla uhkailevat henkilöt SEKÄ heidän tukijansa ja yllyttäjänsä.

 

Onko tämä liikaa pyydetty?

 

Joka tapauksessa SKE:ssä ei tulla hyväksymään väkivallalla uhkailua, vaan kaikki sitä tukevat tullaan poistamaan puolueesta ja sen tapahtumista viimeistään lakituvan kautta.

 

 

 

Lue lisää:

 

Kaksi Toimittajaliittoa haluaa sulkea Laittoman Lehden!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 1. Alkoholisteja ja linnakundeja ei pitäisi päästää mihinkään puolueen tai yhdistyksen katutoimintaan edes mukaan oli ne sitten kuinka entisiä tai mitä tahansa. Ei tommoset vedä puoleensa kun lisää vastaavia ja sitten koko porukka on jo ennen pitkää katuojasta aamulla nousevia.
  Asiallisia ja kovia järkkäritaustan omaavia ammattilaisia ne olla pitää jos haluaa herättää kunnioitusta eikä kaaosta.

 2. Tuo ”juki” on kuin suoraan jostain kauhuelokuvasta.
  Se, että mennään porukalla jonkun poliittisesti eri mieltä olevan kotioven taakse uhoamaan, niin on suoraan antifa-käsikirjasta.

  Myös Riikka Yildiz on outo tapaus. Missä on tutkintotodistus?!!

 3. Onkin ollut todella urhea teko ,tuo tarran liimaaminen isä-Tedin perheen oveen ! Kolme (miestä?) vaadittiin tähän.

 4. Sabotoiko Suomen Suojelupoliisi kansallismielisiä liikkeitä? Ruotsissa ja Saksassa sisäisen turvallisuuden poliisi on jäänyt kiinni. Suomessa Suojelupoliisi on ollut ainakin tuhoamassa kansallissosialisteja, mutta ei kommunisteja. Tämä on aivan samaa liittoutuneiden ja kommunistien yhteistä linjaa mitä on jatkettu 1940 lähtien! Globalistien mukaan globalismi, eli kapitalismi ja suvakkius, eli kommunismi ovat ainoat pankkiirien sallimat poliittiset suuntaukset ja kaikki aidot vaihtoehdot tuhotaan! Nämä rikolliset pitää saada ankarille tuomioille.

 5. Juki on kovaa kokenut elämän koululainen, joka kaipaa rakkautta ja hyväksyntää. Ei saa kiusata Juki-poikaa. Vaikka näyttääkin p*******. [Sensuroitu]

 6. Nämä ”torpedot” on usein vähän naiiveja ja hyvää tarkoittavia, joita sitten nämä agitaattorit eli huijarit ja kavaltajat käyttää aseinaan.

  Nuo huijarit ja agitaattorit on taas joko valtion agentteja ja tai vain omaa hyötyä hakevia mulkkuja.

  Kuten tässäkin nähdään hyvän.

  Marco ja SKE ovat olleet kunnolla ja näkyvästi aidon Suomen ja Suomen kansan puolella eli hyökkäyksiä piisaa.

  Se mikä on onni, usein nämä epäisänmaalliset hyökkääjät ovat TYHMIÄ.

 7. Jutussa mainittujen henkilöiden esittämät uhkaukset ovat olleet todellisia ja todistettavia. Niitä ei pidä hyväksyä. Ne todistavat näiden ihmisten epäsosiaalisuuden ja siten kykenemättömyyden yhteisölliseen toimintaan.

  Nykyistä [Riikka Salmen ja Matti Loimuapalon valehallitus]SKE:tä pidän hajoittajina jotka tuhosivat loistavan puolueen. Nyt heidän ”toimintansa” rajoittuu Loimupalon koirankusetusretkivideoihin.

  Jään kaipaamaan Marcon loistavaa kansalais- ja katuaktivismia. Ne sytyttivät ja saivat useat kansalaiset ajattelemaan nykyisen maahanmuuttopolitiikan mielettömyyttä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*