3 thoughts on “Mysteeri: Italiassa krematorioiden kapasiteetti ei enää riitä!

  1. Juutalaishistorioitsijat ovat ihmeissään kun krematoriot eivät riitä polttamaan tauteihin kuolleita! Älkää koskaan unohtako mikä ******** ryhmä johti Neuvostoliittoa ja massamurhasi kymmeniä miljoonia *********! [Sensuroitu]

  2. Tässä on nyt erinomainen tilaisuus näyttää hypoteesi Auschwitzin krematorioiden tehokkudeesta todeksi!

    Eli on kaikkien etujen mukaista, että Italiaan rakennetaan EU:n rahoituksella täysin samanlainen krematorio, joka oli Auscwitzin työleirillä. On mahdollista, että tämän jälkeen voitaisiin viimein lopettaa kinastelu siitä, että onko mahdollista polttaa miljoonia työleiriläisiä savuna taivaalle tuosta vain!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*