Marco de Wit 27 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Älä ole hysteerikko. Korona ei ole läheskään niin vaarallinen kuin valtamedia väittää.

 

Italiassa yli 99% koronaan kuolleista omasi jo ennestään jonkun muun vakavan sairauden. Vain vajaalla prosentilla ei sellaista ollut diagnosoitu, joskin heilläkin on hyvin voinut olla jokin myrkytys- tai puutostila. Nykylääketiede vain ei halua tietää onko sinulla myrkytystila esim. ilmansaasteista, lisäaineista tai säteilystä johtuen. Vielä vähemmän lääkärit haluavat selvittää onko sinulla esim. D-vitamiinin puutostila.

 

Jos lääkäri alkaisi potilaiden myrkytys- ja puutostiloja tutkimaan, niin lääkärien ammattiliitto ja lääkeyhtiöt (pitkälle sama asia) tuhoisivat lääkärin uran ja pian hän olisi vankilassa.

 

Juuri tämän takia kuolintilastot ovat hyvin epäselviä eli todellisia kuolinsyitä ja sairauksia on helppo piilottaa epäselviin kuolinsyyanalyyseihin. Samasta syystä on helppo väittää, että joku kuoli koronaan, vaikka todellisuudessa syynä oli joku muu tauti.

 

 

 

Toinen tärkeä asia muistaa on, että Italiassa enemmistö koronatartunnan saaneista on yli 60-vuotiaita ja kuolleiden mediaani-ikä yli 80 vuotta. Kolmanneksi suurin ikäryhmä ns. koronakuolleita ovat yli 90-vuotiaat!

 

Kaikki Italiassa alle 40-vuotiaana koronaan kuolleet olivat jo ennestään erittäin sairaita. Siis  tavallisilla alle 40-vuotiailla ei ole ollut edes Italian pahimman pandemiahuipun aikana mitään vaaraa kuolla koronaan.

 

 

 

 

Älä siis hysterisoidu PAITSI jos olet vanha ja muutenkin jo niin sairas, että sinut kärrätään sairaalan auringottomaan bakteeriluolaan pumpattavaksi täyteen kemiaalisia aineita, jotka puutostilojesi pahentuessa lopulta tappavat sinut.

 

 

Jos taas et ole sairaalakunnossa, mutta yli 40-vuotias, niin muista olevasi VANHA. Elämän tosiasia on, että yli 40-vuotiaiden keho hajoaa kiihtyvää vauhtia. Et pysty enää kunnolla edes lisääntymään. Evoluution kannalta olet hyödytöntä biologista jätettä. Luonto on tarkoittanut, että olisit jo haudassa.

 

Yritä huijata luontoa välttämällä myrkkyjä (alkoholi, tupakka, ilmansaasteet, säteily, lisäaineet, jne.) ja minimoimalla puutostilasi ottamalla vuorokaudessa vähintään 50-100 mcg D-vitamiinia ja 1-2 multivitamiinia. Se on hyvä alku, mutta kuntoon pääset vain kunnon lääkärin kanssa laajojen mittausten jälkeen laaditulla ravinnelistalla ja kunto-ohjelmalla.

 

Erityisen tärkeää onkin harjoittaa säännöllisesti liikuntaa ja välttää liikasyöntiä. Läski on myrkkyä, vaikka olisit mieleltäsi kuinka kehopositiivinen tahansa.

 

Jos sairastut, niin tunnusta tosiasiat. Sairauden vakavuus riippuu pitkälti omasta kunnostasi. Todennäköisesti olet läski ja laiska hölmö, kun et ole pitänyt itseäsi kunnossa. Ota vastuu omasta elämästäsi ja ryhdistäydy!

 

 

Lähde:

Tämän Laittoman Lehden jutun lähteenä on Aaron Ginnin artikkeli ”Mieluummin Koronafaktoja kuin hysteriaa”. Ginnin artikkelissa esitetään pelkkiä perusfaktoja, mutta silti se synnytti monissa sosiaalisissa medioissa niin paljon hysteriaa, että se sensuroitiin!

 

Kuvassa linkki Sott.nettiin

 

Kohtalosi on pitkälle omissa käsissäsi myös siinä mielessä kehen uskot. Ajatteletko itse vai oletko tyhmä orjamieli. Käytännössä kaikki suomalaiset ja kaikki poliittiset puolueet – persut ja yleensäkin lähes kaikki kansallismieliset – antavat matujen vaellella vapaasti kaduilla. SKE:tä lukuunottamatta kukaan ei vaadi matuja leireihin. Siis siitä huolimatta, että osa heistä varmasti levittää tuberkuloosia. Taatusti länsimaissa osa koronaviruskuolemista onkin tuberkuloosikuolemia, jotka pimitetään tilastoihin.

 

LL ennusti oikein: Ruotsissa enemmistö koronakuolleista somaleja!

 

Vaadi matuja leiriin ja pysy niistä kaukana tai kärsi seuraukset!

 

Kohtalosi on pitkälle omissa käsissäsi myös siinä mielessä, että uskotko virallisiin terveysjärjestöihin, kuten WHO-järjestöön. Se ei ikinä uskalla myöntää, että Kiinan, Israelin ja USA:n tiedustelupalvelut voivat hyvinkin levittää armeijan kehittämiä tappaja bakteeri-virus-hybridejä.

 

Ei siis olisi ihme, jos käynnissä olisi monta salaista operaatiota samaan aikaan: Väärät diagnoosit, tuberkuloosin leviämisen pimittäminen ja superhybridivirukset.

 

Kansalaiset uskovat kuitenkin niin voimakkaasti Ylen iltauutisiin, etteivät hyväksy virallisen tarinan kyseenalaistamista. Näin he alistuvat täysin viranomaisten juonien armoille.

 

Ei voi muuta kuin rukoilla, että valtaeliitti ei ole vielä päättänyt tappaa suurta osaa maailman ihmisistä.

 

Mutta ainakin voit varautua aloittamalla lisäravinteista, kuten erittäin tärkeästä D-vitamiinista.

 

 

Idiootit tyhjentäneen vessapaperihyllyt samalla, kun kukaan ei koske lisäravinnehyllyn.

 

 

Lue lisää:

Koronaidiootit sensuroimassa Maaseudun Tulevaisuuden vihafaktoja

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Oletko Koronaidiootti? Faktoja Italiasta

 1. Italian todellisen tilanteen saa selville, kun vertaa tietyllä aikavälillä kuolleiden kokonaismäärää siihen kuinka paljon [saman kuukauden aikana] oli kuollut aikaisempina vuosina.

  Tästä vertailusta saadaan sellainen luku kuinka moni kuoli aikaisemmin kuin olisi muuten kuollut. Ei sellaista lukua, että joku olisi kuollut korona-virukseen.

  Hallitus tietenkin haluaa kertoa kansalle, että sillä on käynnissä sota kuolemaa vastaan ja että se voittaa sodan. Itse arvelisin, että sota kuolemaa vastaan tullaan häviämään.

  – Onko kuitenkin väärin / epä-tasa-arvoista muita eurooppalaisia kohtaan, että italialaiset elävät pitkään.
  – Italialaisten keski-ikä on yksi maailman korkeimmista.

  P.S.

  Juuri tuossa hallituksen tiedotustilaisuudessa varoitettiin kansalaisia klikkaamasta “vääriä linkkejä netissä.”
  – Ja kansa pelastuu virukselta!

 2. Tässä varmaankin puhutaan D3 vitamiinista! Se on todella tärkeä kuten myös C-vitamiini, joka tuhoaa kiinalaisten virallisissakin tutkimuksissakin coronavirusta jos sitä ottaa reilusti yli suositusten, jotka ainakin Suomessa on määritelty liian alhaisiksi tavallisissakin olosuhteissa.

 3. Kun joku sydänsairas kuolee sydänkohtaukseen, koska media on lietsonut koronahysteriaa, niin silloinhan hän kuoli koronaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*