Marco de Wit 27 maaliskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielisissä piireissä tunnettu aktivistinainen, Jenspa on itse henkilökohtaisesti saanut kokea islamisti-matujen pahuuden ja seksuaalisen hyökkäyksen.

 

Rohkeana naisena Jenspa ei pelkästään pistänyt kunnolla vastaan, vaan uskalsi myös kertoa asiasta omalla naamallaan Laittoman Lehden päätoimittajalle Marco de Witille. Laiton Lehti julkaisi 2018 asiasta seuraavan jutun.

 

Video: Jenspan oikeudenkäynnissä lautamies ja raiskauksesta syytetty äärimuslimeita!?

 

Näin Jenspa on esimerkillään antanut rohkeutta monille muille naisille taistella matuja vastaan ja paljastaa heidän pahuutensa.

 

Tämä ei kuitenkaan käynyt MV:n entiselle päätoimittajalle ja Uuden MV:n nykyiselle toimittajalle, Juha Korhoselle sekä tämän ystävälle Jari ”Jallu” Laiholle, jotka nostivat valtavan äläkän.

 

Korhosen ja Laihon mukaan Laittoman Lehden jutussa ei olisi saanut olla Jenspan kuvaa ja nimeä. Siis siitä huolimatta, että Jenspa rohkeasti oli niin itse halunnut, jotta voisi kannustaa muitakin uhreja tuomitsemaan matut julkisesti.

 

Korhonen ja Laiho kuitenkin katsoivat omaavansa oikeuden määrätä mitä Jenspa ja ylipäätään naiset saavat tehdä! Näin Korhonen ja Laiho yrittivät käskyttää Jenspaa matujen tyylillä.

 

Alla olevassa videossa näkyy Korhosen ja Laihon käsittämätön hysteria, kun se ei onnistunutkaan.

 

 

 

 

Jenspalle oli myös tärkeää, ettei sokeasti luoteta tuomareihin ja muihin viranomaisiin. Jenspa on niitä harvoja ihmisiä, joka ei pokkuroi viranomaisille. Ei varsinkaan muslimituomareille!

 

Korhoselle ja Laiholle ei kuitenkaan tämäkään käynyt. Alla olevassa videossa kohdassa 6 minuuttia 25 sekuntia kuulet kuinka Korhonen on raivoissaan siitä, että Laittoman Lehden jutussa kritisoitiin Jenspan oikeudenkäynnin tuomareita mukaanlukien muslimituomaria! Näin mikään media ei kuulemma saa tehdä.

 

Kohdassa 8:30 Korhonen kehuu tehneensä hyvää yhteistyötä poliisin kanssa ja sen jälkeen kuulet jotain todella hämmästyttävää. Korhonen suoraan vaatii poliisia sulkemaan Laittoman Lehden!

 

Kohdassa 9:45 kuulet mitä mieltä Jenspa on Korhosesta ja Laihosta.

 

 

Tämä koko episodi liittyi myös Suomen Kansa Ensin puolueeseen siten, että Korhonen ja Laiho yrittivät mustamaalata Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä, jotta häntä ei 2018 lopulla jälleen valittaisi SKE:n puheenjohtajaksi. Ensimmäisessä ylläolevassa eli Tonnin seteli-videossa tämä paljastuu erityisesti Jari Laihon puheista. Toisaalta hän väittää olevansa puolueeton, mutta toisaalta suorastaan rukoilee, ettei de Witiä vain äänestettäisi uudestaan puolueen puheenjohtajaksi. Laihon mielestä de Witin vastaehdokkaat eli joukkoraiskauksen uhria herjanneet ja jäsenrekisterin anarkisteille vuotaneet sabotöörit sopivat paljon paremmin puolueen johtoon.

 

Kun de Wit jälleen valittiin puheenjohtajaksi murskaluvuin, niin Korhonen ja Laiho yhdessä SKE:n sabotäärien kanssa alkoivat vainoamaan SKE:n johtoa mm. monenlaisilla valheilla ja väkivaltaisilla uhkauksilla yrittäen estää SKE:tä osallistumasta 2019 eduskunta- ja eurovaaleihin. Sama sabotaasioperaatio on edelleen käynnissä heidän pyrkiessä estämään puolueen pääsyn tuleviin kunnallisvaaleihin.

 

Monet ihmettelevät miksi Korhonen pelaa niin avoimesti polpon pussiin. Toisaalta, kun johtaa polpon suojelemaa väkivaltaista vainorinkiä, niin sitä helposti luulee voivansa tehdä mitä tahansa.

 

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Päivän Jenspa vs. Juha Korhonen ja Jari Laiho

  1. Kyseessä on luultavasti jonkinlainen Napoleon-Kompleksi. Molemmat sekä Korhonen, että Jallu on äärimmäisen pieniä miehenkuvatuksia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*