Free speech 28 maaliskuun, 2020

 

Laiton Lehti on monella tavalla ainutlaatuinen lehti sekä sisällöltään että tyyliltään:

 

 

1. Paljastaa koko valtaeliitin sen johtajien nimiä, rotuja ja uskontoja myöten.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

2. Paljastaa kaikki valtaeliitin törkeimmät juonet Gladiosta hybridiviruksiin.

 

Poliisi järjesti Strasbourgin terrori-iskun?

 

 

3. Tarjoaa myös lääkkeen eli miten valtaeliitti kaadetaan ja kansat vapautetaan neljällä askeleella:

a) Ulkopolitiikassa neutraali sekessio. (Ulos YK:sta, EU:sta, eurosta, BIS:stä, Schengenistä, jne. puolueettomaksi maaksi.)

b) Sisäpolitiikassa desentralismi. (Hajautetaan valtaa paikallistasoille, perheille ja varsinkin yksilöille.)

c) Talouspolitiikassa vähimmäisvarantopankkijärjestelmä. (Puretaan valtaeliitin monopolistinen rahakone.)

d) Oikeuspolitiikassa arbitraatiojärjestelmä. (Puretaan valtaeliitin hallitsema lobbaridemokratia ja lakimonopoli.)

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

4. Kertoo maailman ainoasta puolueesta, jonka ohjelma ja toiminta on nimenomaan alusta asti rakennettu kyseisten neljän vapautusaskeleen ympärille.

Tämä puolue on Suomen Kansa Ensin r.p. (SKE), jota luonnollisesti yritetään valtaeliitin ja sen kätyreiden toimesta sabotoida juonilla ja tuhota terrorilla.

 

Punatuomarit tukevat SKE:tä vainoavaa väärentäjärinkiä. Todisteet vainosta!

 

Laiton Lehti ei vain tarjoa diagnoosin ja lääkkeen tieteellisten lähteiden kera, vaan kaikki tämä suorapuheisesti tavalla, jonka tavallinenkin ihminen ymmärtää. Olisi aivan turha selittää politiikan sekä talous- ja oikeustieteen tärkeimpiä asioita pelkästään abstraktilla tasolla, jos kerran kukaan ei jaksa kuunnella. Ihmiset pitää herättää selkeällä faktuaalisesti polarisoivalla narratiivilla, joka vetoaa ihmisten perusvaistoihin.

 

Nähtävästi Laiton Lehti on onnistunut tässä, koska sekä Suomen valtamediaa edustava Toimittajaliitto että myös Uuden MV:n ympärille rakentunut Toimittajaliitto haluavat poliittisen poliisin sulkevan Laittoman Lehden!

 

 

UMV-vetoinen Toimittajaliitto perustettiin viime vuoden lopulla. Tässä liiton sihteeri Jarmo Ekman ilmoittaa asiasta.

 

 

Ketään tuskin yllättää, että ns. virallinen Toimittajaliitto haluaa sensuuria ja pimittää kansallismielisiin kohdistuvaa terroria. Yllättävää sen sijaan on, että UMV-vetoisen Toimittajaliiton puheenjohtaja Juha Korhonen tekee aivan samaa eli tukee myös sensuuria ja terroria.

 

Molemmista liitoista löytyy hyvinkin mahdollisesti myös poliisin ja supon sekä muiden tiedustelupalveluiden vasikoita.

 

 

Kuvassa linkki Juha Korhosen johtaman Toimittajaliiton sivuille

 

 

Toimittajaliittojen erona on vain, että lyhytpinnaisena Korhonen ei osaa pimittää operaatioitaan ja rikoksiaan yhtä hyvin kuin valtamedian toimittajat.

 

Ensinnäkin Korhonen oikein kehuskelee, että hän on läheisessä yhteistyössä sekä poliisin että supon kanssa.

 

Toiseksi, hän johtaa väkivaltaista terroria henkilökohtaisesti. Pienikokoisena miehenä hän on siitä suorastaan ylpeä!

 

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

 

Juha Korhosen ja Janus Putkosen Toimittajaliitto onkin valinnut osuvan logon.

 

 

 

 

Moni on ihmetellyt miksi vaihtoehtomediaa väitetysti edustava Toimittajaliitto valitsi varapuheenjohtajakseen niinkin kiistellyn henkilön kuin Janus Putkosen. Miksi valita henkilö, joka on selvästi puolueellinen eli fanittaa Venäjää joka käänteessä?

 

Vieläkin tärkeämpi kysymys on miksi tämä uusi Toimittajaliitto valitsi puheenjohtajakseen Korhosen, vaikka tämä avoimesti johtaa väkivalta- ja vainorinkiä?

 

 

Toimittajaliitolle on valitettu siitä, että sen johto avoimesti yllyttää ja uhkailee väkivallalla. Valituksilla ei kuitenkaan ole ollut mitään tehoa. Korhosen kiistattomasti johtama väkivalta- ja vainorinki vain naurattaa ylimielistä Toimittajaliittoa sihteeristä puheenjohtajaan.

 

Kuulemma ei väkivaltaa, vainorinkejä ja toistuvia väkivaltauhkauksia kannata niin vakavasti ottaa!

 

 

Naurattaako tätä uutta Toimittajaliittoa vielä sittenkin, kun saavat varman tuomion?

 

Ehkäpä, koska tarkoitus näyttääkin olevan toisaalta hallita ja toisaalta loata koko vaihtoehtomedia sotkemalla se hyökkäävään väkivaltaan ja laajaan terroriin. Loka ja muutama tuomio ei Korhosta haittaa, jos pystyy terrorilla kartellisoimaan sekä kansallismielisen kentän että vaihtoehtomedian. Sehän supollekin sopisi.

 

Tähän ei kuitenkaan riitä pelkästään väkivaltaisen vainoringin pyörittäminen. Laitonta Lehteä eivät nimittäin väkivaltauhkaukset heilauta. Tarvitaan myös sensuuria.

 

Niinpä Korhonen kirjaimellisesti vaatii poliittista poliisia sulkemaan UMV-lehden kilpailijan eli Laittoman Lehden!

 

Vain näin pystytään luomaan keinotekoinen Nato vs. Venäjä-jako, jolla suomalaisia painostetaan valitsemaan jomman kumman imperiumin välillä samalla kun syrjäytetään aitoon itsenäisyyteen pyrkivä Sveitsin malli. Korhosen pomon, Janus Putkosen harjoittamalla loputtomalla Venäjän fanituksella ajetaan Suomikin Venäjän kaltaiseksi poliisivaltioksi.

 

 

Jos et usko Korhosen vaativan Laittoman Lehden lopettamista, niin katsopa alla olevasta videosta.

 

Sinänsä ei ole mikään salaisuus, että Korhonen on pitkään yhdessä polpon kanssa yrittänyt tuhota Laitonta Lehteä. Yllättävää on vain se, että hänellä on otsaa julkisesti pyytää poliittista poliisia sitä sulkemaan.

 

Usein Korhonen ja Putkosen UMV-porukka jälkikäteen selittelevät tekojaan ja puheitaan sillä, että ovat olleet ”kännissä”, tms. vaikutuksen alaisena. Tällä kertaa ei kuitenkaan edes yritetä esittää sellaista tekosyytä tai muuten vetää sanojaan takaisin. Päinvastoin. Alla olevasta videosta alkaen 8 min. 30 sek. Korhonen oikein korostaa tarkoittavansa mitä sanoo. Eikä edes häpeä myöntää sitä!

 

Itse video on hieman sekava kokoelma sitaatteja, mutta suurkiitos Ulvovalle Myllärille tämän sitaatin julkaisemisesta:

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Laiton Lehti on suorastaan imarreltu, että peräti kaksi korruptoitunutta Toimittajaliittoa rukoilee Jari Taposta ja Maria Ohisaloa pistämään sen ”pelin poikki”.

 

Ei tule onnistumaan.

 

 

 

 

6 thoughts on “Kaksi Toimittajaliittoa haluaa sulkea Laittoman Lehden!

  1. Väkivallan ihannointi ja uhkailu on varmasti ollut arkipäivää Donetskin kapinallisjoukkujen mediatoimistoa vedettäessä, joten Korhonen oikeana kätenä on siis ihan ideaali toimija. Toimittajaliittoon kuuluvien medioiden pitää varmaankin sitoutua toimivaan myös linjassa Venäjän valtion kanssa samoin kun varmaan yksittäisten toimittajienkin.

  2. Jos tässä jotain pitäisi sulkea niin nuo kaksi tyhjäntoimittajaliittoa. Naurettavia tyyppejä nuo Korhonen & Putkonen.

  3. Onko tuo Korhosen Toimittajaliitto sitten sellainen “kontrolloitu oppositio” eli hallittu vastavoima valtamedialle.

    – Paras tapa kontrolloida oppositiota on johtaa sitä itse.

  4. HETKINEN!

    Tuo hyvin pienikokoinen Korhonen käyttäytyy täysin samalla tavalla kuin runsaita määriä suoniinsa amfetamiinia piikittänyt pahamaineinen ylioppilas Jessikka Aro!

    Vaatii sensuuria ja vinkkailee PolPolle jne…

Comments are closed.