Marco de Wit 1 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronaidiootin tunnistaa siitä, että hän sokeasti uskoo kaiken mitä viranomaiset ja valtamedia sanoo JA kieltäytyy kuulemasta mitään vaihtoehtoista teoriaa.

Monet koronaidiootit jopa yrittävät tehdä laittomaksi lisäravinteista ja vaihtoehtoteorioista puhumisen samalla kun ostavat kaapit täyteen vessapaperia, makkaraa ja olutta.

 

Koronaidiootit sensuroimassa Maaseudun Tulevaisuuden vihafaktoja

 

Niinpä tässä kolme teoriaa niille rohkeille, jotka uskaltavat teorioita vertailla:

 

1. Vaarallinen koronavirus leviää helposti tappaen valtavasti terveitäkin ihmisiä

Tämä on viranomaisten ja valtamedian teoria, jonka jokainen ihminen on jo kuullut. Sitä on siis tarpeetonta sen enempää selittää.

 

2. Armeijan kehittämä hybridivirus

Viranomaiset ja valtamedia pitävät tätä teoriaa hyvin epätodennäköisenä, mutta yllättäen silti myöntävät sen mahdollisuuden. Syynä nähtävästi se, että näin pystyvät syyttämään vihollismaitaan.

Maasta riippuen hybridiviruksen luojaksi ehdotetaan USA, Israel, Kiina, Venäjä tai Iran. Kiina on jo ihan virallisestikin lähes suoraan syyttänyt USA:ta ja tietysti päinvastoin. Israel puolestaan vihjailee syylliseksi Irania ja päinvastoin.

Hybridivirusteorian puolesta puhuu se, että pandemia näyttää levinneen ja voimistuneen nimenomaan biologisten aseiden tutkimuslaitosten ympäristössä.

Teoriasta on monenlaisia variaatioita, joiden mukaan kyse olisi joko vahingossa levinneestä tai tahallaan levitetystä superviruksesta.

 

3. Tavallinen ärhäkkä virus ja väärät diagnoosit 

Tämän vaihtoehtomedian suosiman teorian mukaan pandemiassa ei ole kyse muusta kuin tavallisesta, mutta ärhäkästä kausi-influenssasta, jonka aikana kuolemat diagnosoidaan väärin. Eli esimerkiksi tuberkuloosin, saasteiden, erikoissairauksien ja vanhuuden takia kuolleet diagnosoidaan koronan piikkiin.

 

Oletko Koronaidiootti? Faktoja Italiasta

 

Todisteeksi vedotaan toisaalta siihen, että koronavirusta ei kunnolla testata ja toisaalta siihen, että Keski-Kiina ja Pohjois-Italia ovat maanosiensa saastuneimpia ja tupakoiduimpia paikkoja, joissa on aina parin vuoden välein hengitystieinfektioiden epidemioita.

 

Latinot vs. germaanit korona-vihamaaottelu: 2978 – 28

 

Todisteeksi vedotaan myös siihen, että eniten sairastuvat pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset, jotka ovat talvella D-vitamiinipuutostilassa.

 

Korona-pandemian ”kieltäjä”tohtori Wolfgang Wodargilla yli miljoona katselukertaa

 

Teorian radikaalimpi versio vetoaa siihen, että aikanaan AIDS-epidemiakaan ei ollut seurausta HIV-viruksesta, vaan tuberkuloosiin sairastuneet, poppereilla homoilevat ja likaisia neuloja käyttäneet narkkarit ja myöhemmin myös kuravettä juovat neekerit diagnosoitiin AIDS-potilaiksi. Syynä lääkefirmojen ahneus sekä poliittinen korrektius eli varsinkin halu pimittää joidenkin homojen epäterveellisen perverssit elämäntavat.

 

Nyt motiivina olisi pimittää pakolaisten levittämä tuberkuloosi sekä toisaalta globalistifirmojen saasteiden vaikutus ja toisaalta lääketehtaiden painostamien terveysviranomaisten sallimat/yllyttämät ihmisten D-vitamiini- ja muut puutostilat. Lisäksi huijauksen taustalla kapellimestarina toimivan valtaeliitin motiivina olisi pistää talousromahdus ja poliisivaltio koronaviruksen kontolle.

 

Laiton Lehti pitää tätä kolmosteoriaa mahdollisena, koska on alusta asti omannut sen linjan, ettei mitään AIDS-epidemiaa ole olemassakaan eikä ole koskaan ollutkaan. Huonojen diagnoosien ja kuolinsyyanalyysien takia olisi periaatteessa mahdollista, että monenlaisia kuolemia olisi tällä kertaa laitettu koronan piikkiin.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

1+2+3 = Mikä sitten on totuus?

Tässä vaiheessa on mahdotonta tietää siitä yksinkertaisesta syystä, etteivät viranomaiset suostu tekemään edes kunnon satunnaisotantatestejä.

 

Poliitikoilla on valtava kiire tehdä satunnaisotantoja, kun on kyse heidän omasta vaalimenestyksestä, mutta satunnaisotannat eivät tule edes mieleen, kun on kyse miljoonien ihmisten hengestä.

 

Voi jopa olla, ettei koronavirusta ole ehditty edes kunnolla eristää ja testailla. Ja vaikka olisikin, niin kunnon testejä ei ole tehty tai ainakaan niitä ei kunnolla käytetä.

 

Joka tapauksessa testaaminen on niin käsittämättömän heikosti hoidettu, että se pistää epäilemään. Toisaalta voihan kyse olla byrokraattisesta epäpätevyydestäkin.

 

Koska kunnon testausta ei tehdä, niin mikä tahansa teorioista voi olla oikea. Itse asiassa on myös mahdollista, että kaikki yllä mainitut kolme teoriaa ovat totta samaan aikaan.

 

Jos oletetaan, että kyseessä on valtaeliitin salaliitto totaalisen vallan saamiseksi, niin silloin kannattaisi yrittää levittää monenlaisia hybridiviruksia ja kemikaalimyrkkyjä SAMAAN aikaan kuin mitä joku todellinen koronavirus leviää tai vaikkapa vain tavalliset ärhäkkä flunssa ja tuberkuloosi. Tällainen cocktail-pandemia olisi helppo järjestää, koska kunnollista laajamittausta testausta ei edes yritetä järjestää.

 

Massat ovat niin terminaalisen tyhmiä, etteivät tajua edes ihmetellä kunnon testien ja laajamittaisen satunnaisotantatestauksen puutetta. Niinpä heille on helppo valtamedian kautta syöttää mitä tahansa valtaeliitin valheita ja saada heidät alistumaan talousromahdukseen ja poliisivaltioon.

 

Alla muutamia vaihtoehtomediassa leviäviä teorioita. Laiton Lehti ei ota niihin kantaa testaustason tässä vaiheessa paitsi korostamalla, että jokaisen älyllisen ihmisen pitää tässä vaiheessa vertailla erilaisia vaihtoehtoisia teorioita eikä uskoa sokeasti virallista totuutta.

 

Älä luota sen enempää valta- kuin vaihtoehtomediaankaan. Myös Suomen vaihtoehtomedia on nykyään pitkälle valeoppositio, joten älä luota ikinä mihinkään muuhun kuin omaan järkeesi.

 

Lue ja ajattele itse, jos haluat pysyä hengissä.

 

 

Kuvassa linkki LewRockwell.comiin

 

 

Tämän videon lopussa kerrotaan paristakymmenestä arvostetusta virustutkijasta, jotka yrittävät jarrutella virallista koronahysteriaa.

 

 

 

Lue lisää:

Petri Kaivanto: Salaliittolaulu

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Onko koronapandemia salaliitto? Kolme teoriaa koronaidiooteille

  1. Suomi ei uskalla edes epäillä julkisesti, että Naton länsiliittouma kehittelisi bioaseita, mutta esittää vastaavia epäilyjä kuitenkin Naton länsiliittouman vihollisesta Kiinasta.

  2. Myyränkolo on toki syvempi ja vanhempi kuin osaamme arvata.

    Oleellista on tietää, ettei nykyvirologeilla ole välinettä virusten tarkkailuun ELÄVÄSSÄ kudoksessa. Kaikki heidän päätelmänsä perustuvat pysäytyskuviin moukaroidusta kuolleesta kudoksesta. Vähän kuin yrittäisi ymmärtää elävän lehmän olemusta – ainoana havaintona paketti jauhelihaa. Ei helppoa. Lopputuloksen tiedämme, koko ”tieteenala” on uskonto.

    Kuitenkin jo sata vuotta sitten, 1920, Royal Robert Rife keksi keinon parantaa optisen mikroskoopin resoluutiota ratkaisevasti, ylittäen sen mitä apinafysiikassa nyt opetetaan teoreettisena maksimina. Hän rakensi koneen ja tutki viruksia ELÄVÄSSÄ kudoksessa, kokeili ja NÄKI. Ei arvannut. Ja johtopäätöksensä olivat täysin päinvastaiset kuin nykyisen lottoporukan: Virus on sairauden SEURAUS. EI SYY.

    Muutakin kivaa tuollaisella koneella tietysti löytää. Varmaan tarpeeksi, jotta kaikki luonnontieteen oppikirjat joutaisivat vaihtoon. Jotta miksipä luulette, ettei Rifen mikroskoopeista ole kuultu sittemmin yhtään mitään? Ainoa tunnettu yksilö on Lontoon tiedemuseossa. Veikkaisin kuitenkin.. että joku heitä käyttää, jossain.. ja nauraa partaansa koronaidiooteille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*