
Sarjakuvat yleistyivät 1900-luvun alussa osana sanomalehtiä, mutta pian syntyi ihan omia sarjakuvalehtiä.
Luonnollisesti monille juutalaisille sijoittajille tuli kiire ottaa tämä uusi media haltuun samalla tavalla kuin elokuvabisneskin. Eihän mediaa voi jättää valkoisten käsiin.
Seurauksena oli hyvin siveettomiä ja suorastaan perverssejä elokuvia ja sarjakuvia, joista suuri osa oli nimenomaan juutalaisten tekemiä. Itse asiassa monet juutalaiset ylpeilivät sillä, että rikkovat rajoja. Luonnollisesti väkivalta ja seksi toi myös rahaa.
1930-luvun laman aikana tuli kuitenkin valkoinen vastaisku, kun juutalaisiin kriittisesti suhtautuvan Walt Disneyn johdolla luotiin siveellisyyttä valvovat komissiot. Tämän jälkeen kulttuuri mukaanlukien elokuvat ja sarjakuvat siistiytyivät valtavasti korostaen perhearvoja. 1950-luku olikin hyvin siistiä aikaa sekä kaduilla, elokuvissa että sarjakuvissa.
Eipä ihme, että juutalaisten pitkälle dominoimassa valtamediassa demonisoidaan koko ajan 1950-lukua pimeyden ja pahuuden aikakautena. Tähän liittyy myös Nick Sandmanin demonisointi.
Valemedia CNN maksaa miljoonakorvaukset herjaamilleen valkoisille MAGA-teineille
Israelin organisoiman Kennedyn murhan jälkeen sionistijuutalaiset pääsivät kuitenkin niskan päälle ja aloittivat 1960-luvun poliittisen ja kulttuurisen vallankumouksen.
Vallankumous näkyi myös sarjakuvateollisuuden juutalaisissa imperiumeissa: DC ja Marvel.
DC:n kuuluisimmat sankarit ovat Batman ja Supermies, kun taas Marvelin Hämähäkkimies ja X-miehet.
Sekä DC että Marvel tietysti lähtivät mukaan kulttuurivallankumoukseen, mutta Marvel huomattavasti innokkaammin. Tämä kuvastaa yleisemminkin juutalaisyhteisön erilaisia strategioita. Konservatiivijuutalaiset katsovat, ettei valkoisia pidä liikaa järkyttää nopeilla muutoksilla, kun taas liberaalijuutalaiset haluavat oikein pakkosyöttää liberalismia.
Marvel nimenomaan loi feminismiä ja monikulttuurisuutta sarjakuviin moniarvoisilla supersankareillaan. Tosin alussa tämä tehtiin hyvin varovaisesti askel askeleelta. Niinpä tämä ei tuntunut pakkosyötöltä ja usein teki sarjakuvien ja elokuvien juonista kiinnostavamman varsinkin, kun naissupersankarit esitettiin melkoisina seksipommeina.
Lisäksi Marvelin suosituimmat supersankarit ovat aina olleet miehisiä miehiä.

Marvelin feminismi ja monikultturismi kiihtyi, kun tietyt media-alan juutalaiset sijoittajat saivat 1980-luvulla vihdoin kaapattua Disney-yhtiön Disneyn-suvulta. Vei parikymmentä vuotta puhdistaa yhtiö Disneyn-suvun palkkaamista valkoisista konservatiivisista heteromiehistä, joten todellinen Disney-yhtiön suvakoituminen alkoi vasta 2010-luvulla.
Feministit ovat viimeiset kymmenen vuotta vaatineet Marvel-elokuvien patriarkaalisuuden murtamista. Viime vuosina feministit ovat vihdoin päässeet niskan päälle.
Jopa niin, että feministinen pakkosyöttö alkaa olla päivänselvää. Disneyn omistamat Star Wars ja Marvel ovat menneet feminismissä niin pitkälle, että on vaihtamassa monet suositutkin miessupersankarit naisiin.
DC on nähnyt tässä markkinaraon. Toki sekin pakkosyöttää feminismiä, mutta pienemmin annoksin samalla Marvelin äärifeminismiä kritisoiden.
Tämä näkyy hyvin siinä kuinka täysin eri tavalla DC ja Marvel markkinoivat elokuviaan. DC korostaa elokuviensa olevan kaikille, kun taas Marvel oikein korostaa feminismiä.
Dramaattisimmin tämä ero näkyy DC:n Ihmenaisen markkinoinnissa. Ihmenaista näyttelevä Gal Gadot oikein korostaa, että elokuva on tarkoitettu sekä pojille/miehille että tytöille/naisille.
Marvelin Kapteeni Marvelia näyttelevä Brie Larson puolestaan ihan suoraan sanoo, ettei elokuva ole tarkoitettu valkoisille nelikymppisille miehille!
Kyllä. Niin hän sanoi. Ihan oikeasti!
Brie Larson on usein korostanut olevansa feministi ja se kyllä näkyy. Jopa hänen kanssanäyttelijöiltään alkaa mennä hermo.
Itse asiassa Larson on niin ärsyttävä, että on syntymässä hänen vastainen kansanliike. Luonnollisesti tämä on niin myrkkyä lipputuloille, että Marvel näyttää vihdoin antavan kenkää Larsonille.
Luonnollisesti asia yritetään selittää parhain päin vetoamalla siihen, ettei Kapteeni Marvel sittenkään oikein sovi Marvel-universumiin.
Onko Marvel lisätappioiden pelossa antamassa potkuja feministeille? Ainakaan Marvel-universumin lähitulevaisuuden elokuvien aiheet eivät näytä kovin feministisiltä.
Säveltäjä Wagnerin mielestä tietyn etnisen ryhmän tekemä musiikki on teennäistä. Ehkä tietty etninen ryhmä ei myöskään oikeasti osaa tehdä kaunista taidetta? Itse asiassa tietty etninen ryhmähän on lähinnä lähi-itäläinen, eikä eurooppalainen.