Marco de Wit 2 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nykyään on hyvin helppo asentaa minikokoisia vakoilukameroita erilaisiin huonekaluihin tai tavaroihin.

 

Monet hotellit ja vuokraisännät ovat jääneet kiinni asiakkaiden ja vuokralaisten salakuvaamisesta.

 

Yksi helppo keino selvittää salakuvaaminen on käyttää kännysi etukameraa pimeässä huoneessa, koska se pystyy huomaamaan infrapunasäteiden olemassaolon.

 

Toinen keino on pistää kännysi äänittämään, kun saavut huoneeseen. Kännysi luultavasti huomaa äänen, joka syntyy kameran alkaessa kuvaamaan.

 

 

Tässä videossa näytetään minne kaikkiin paikkoihin vakoilukameroita yleensä laitetaan. Yleisin paikka on tietysti palohälytin.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Näin löydät vakoilukamerat

  1. > Yleisin paikka on tietysti palohälytin.

    Jo nyt julkisia tiloja valvotaan katulamppuihin asennetuilla mikrokameroilla. Niissä on etuna, että sähkö on aina saatavilla, samoin valo. Datayhteyskin voidaan järjestää kätevästi (sähkö)lankoja pitkin.

    Missä sähkö,
    siellä data.

    Seuraava vaihe on, vai onko tuo vaihe jo kenties nykyinen, että jokainen kaupassa myytävä lamppu sisältää kameran. Mikään “direktiivi” ei tietenkään vaadi, että tällaisesta lampun ominaisuudesta pitäisi ilmoittaa ostajalle.

  2. Sä oot sekasin miljoona varmasti ei laiteta kuuntelulaitteita normiihmisten kotiin. Polpo on ilmeisesti laittanut sun himaan sellaisen kun noin paniikissa oot? Kannattaa varoa singnaaliautoa..nähty taas..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*