Marco de Wit 5 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen tunnetuin ja loogisin vihreä, Pentti Linkola kuoli 87-vuotiaana.

 

 

Rikkaan kulttuuri- ja taloussuvun kasvatti Pentti Linkola syntyi 1932. Hänen isänsä oli Helsingin yliopiston rehtori Kaarlo Linkola.

 

 

Kultalusikka suussa syntynyt Pentti sai hyvän koulutuksen. Hänen luokkatoverina oli rikkaan lehtimiessuvun perijä Aatos Erkko. Tätä tosiasiaa ei kuitenkaan löydy Wikipediasta, vaikka se oli nimenomaan Aatos joka myöhemmin auttoi Linkolaa tulemaan Suomen tunnetuimmaksi ajattelijaksi.

 

Osasyynä Aatoksen tukeen oli ehkä myös se, että Aatoksen epäiltiin olevan pervoilua harrastava homo. Suorapuheinen Linkola ei varmasti olisi ollut hiljaa, jos Helsingin Sanomat olisi häntä alkanut kritisoimaan.

 

Wikipedia ja valtamedia ei myöskään halua mainita sitä, että Pentti Linkolan isoisä Hugo Suolahti oli germaanisen filologian professori ja KOP-pankin hallintoneuvoston varapuheenjohtaja. Ei siis ihme, että hän oli myös Kokoomuksen puheenjohtaja ja presidenttiehdokas.

 

Pentti oli Hugon suosikkilapsenlapsi. Pentti viettikin lapsuutensa kesät Hugon jättihuviloissa Tyrnävällä. Hugo oli Suomen ehdotonta valtaeliittiä. Tämän vuoksi Heinrich Himmlerkin vieraili hänen huvilallaan.

 

Pari vuotta sitten löydettiin tästä vierailusta lisää kuvia. Aamulehti teki jutun, mutta jätti kertomatta Hugo Suolahden olevan Pentti Linkolan isoisä.

 

Kuvassa linkki Aamulehteen

 

 

Suolahden suvun mailla oli siis peräti kaksi suurta huvilaa. Myöhemminkin Pentti toimi kalastajana nimenomaan näiden oman sukunsa maiden läheisyydessä olevissa järvissä.

 

 

 

Wikipedian Pentti Linkola-artikkeli ei pelkästään jätä näitä faktoja kertomatta, vaan antaa ymmärtää Linkolan kärsineen lapsuudessaan köyhyydestä!

 

Toisaalta, jos massat saisivat tietää Linkolan olevan osa valtaeliittiä, niin se saattaisi herättää kysymyksiä.

 

Valtaeliittiin kuuluminen myös selittää miksei Linkola koskaan kunnolla lähtenyt suoraan toimintaan vihreän aatteensa puolesta. Kukapa sitä nyt nousisi kapinaan omaa eliitti- ja pankkisukuaan vastaan.

 

 

 

Linkolasta piti tulla eläin- ja kasvitieteen professori, mutta pian hän keskeytti opintonsa, kun ei pystynyt olemaan pitkiä aikoja sisätiloissa. Yleensäkin sivilisaation edellyttämä keskittyminen ja sosiaalinen kanssakäyminen oli Linkolalle vaikeaa. Vanhetessaan Linkolan mielenterveysongelmat vain pahenivat.

 

Pelkät mielenterveysongelmat eivät kuitenkaan täysin selitä Linkolan ajattelua. Nähtävästi hän oli myös geneettisesti ns. luonnonihminen ja askeetti, joka sydämestään vihasi sivilisaation peruspilareja eli teknologiaa ja sopimusyhteiskuntaa. Suomalaisessa geeniperimässä tällaiset kivikautiset geeniyhdistelmät eivät ole kovin harvinaisia. Erikoista Linkolassa oli kuitenkin, että nämä geenit yhdistyivät erittäin älykkäisiin yliopistosuvun geeneihin.

 

Linkola oli oikeasti sivilisaatiota vihaava vihreä. Vähitellen Linkola tulikin siihen tulokseen, että koko länsimainen sivilisaatio on vain luonnon murhaamista. Kaikki teknologia pitää tuhota ja ihmisen palata omavaraistalouteen.

 

Älykkäänä miehenä Linkola tajusi, että tämä edellyttäisi väestön määrän pudottamista murto-osaan ja elintason romahtamista. Sitä ihmiset eivät kuitenkaan ikinä hyväksyisi, joten maailman on saatava erittäin kova viherdiktatuuri.

 

 

Päinvastoin kuin muut vihreät, niin Linkola uskalsi levittää aatettaan. Hän uskalsi jopa ehdottaa vesijohtoverkkojen myrkyttämistä ja haaveili lähes koko ihmiskunnan tappamisesta kaasukammioissa. Linkolan mukaan se olisi kaikista humaanein tapa pelastaa luonto.

 

Kansanmurha on ekoteko!

 

 

Kaikesta tästä huolimatta sivistyneistö ja toimittajat ihailivat Linkolaa ja levittivät hänen sanomaansa. Asiaa tietysti helpotti Erkon Sanoma-imperiumin tuki. Erkkohan itsekin kannatti ns. ”valistunutta” eli sionistista itsevaltiutta.

 

Pentti Linkolaa Erkon sionismi ei haitannut, koska hän ihaili sekä natseja että juutalaisia. Linkolan utopiassa natsit ja juutalaiset yhdistävät voimansa ja luovat totalitaarisen maailmanvaltion. Linkolalle tärkeintä oli saada ensin valta keskitettyä ja sitten toteuttaa viherdiktatuuri.

 

 

Yhdessä asiassa Linkola oli kuitenkin oikeassa. Massat ovat todella tyhmiä ja helposti manipuloitavissa. Niinpä Linkola oli yksi Suomen suosituimpia ajattelijoita.

 

Loppuun asti suuri osa suomalaisista ihaili henkilöä, joka halusi tappaa heidät kaasukammioissa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Looginen vihreä kansanmurhaaja Pentti Linkola on kuollut

 1. Olen Laittoman Lehden toimituksen kanssa samaa mieltä siitä, että suurin osa ihmisistä on terminaalisen tyhmiä ja uskovat mitä tahansa, eivätkä ajattele mitään. Ainoastaan tämä selittää miten ihmiset uskovat samoja puolueita vuodesta toiseen ja Perussuomalaiset uskovat yksityisiä keskuspankkiireja, Natoa, Israelia, Yhdysvaltoja, riistosopimuksia ja ilmastohysteriaa kannattavan Jussi Halla-ahon olevan edes vaihtoehto. Suurinta osaa suomalaisia on todella helppo huijata!

 2. Ties vaikka olisi ollut juutalaista sukua Linkola itsekin. Hänhän otti oppinsa juuri globalistien alarmistipropagandasta kuten Rooman klubin teokset. Niitähän Bilderbergiläiset ja muut vapaamuurarit ja maailmankommunismin puskijat käyttävät massojen pelotteluun. Mitään liikakansoitustahan ei maailmassa ole. Hän oli Collan sukua myös jota on Jan Vapaavuorellakin. Ja mainittu sukunimi taitaa olla käännetty Friberg tai Freberg nimestä joka kuulostaa vähän arveluttavalle. Esim. Arktos kustantamon omistaja on Daniel Friberg, joka on juutalainen.

 3. Looginen hän oli, siis oikeassa? Eli kuten opetti 87 vuotta. Vai elikö? Miten voi saada diabeteksen olemalla ”luonnonihminen ja askeetti”? Taisi olla kaappiherkutelija. Kunnon kaksinaamainen suomalainen kuten 99,9% meistä on.
  Taisi v*aa kun ei nähnyt tappavan tehokaan koronaviruksen kuritusta. Mutta tykkäsin kaverista.

  1. https://www.kaleva.fi/juttutupa/kotimaa/suomessa-vanhuksia-laakitaan-psykoosilaakkeilla-ilman-psykoosioireita/4718602
   💊
   15.2.2016 ”Joka neljäs ympärivuorokautisessa hoidossa olevista vanhuksista syö psykoosilääkkeitä, vaikka heillä ei ole psykoosioireita”
   💊
   ”Psykoosilääkkeet lyhentävät elinikää ja lisäävät sydäninfarktien ja aivohalvausten riskiä.”
   💊
   ”psykoosilääkkeitä käytetään muistisairaiden liikkumisen rajoittamiseen tai käyttäytymisen hillitsemiseen. Tätä kutsutaan kemialliseksi sitomiseksi.”
   💊
   http://www.hankalapotilas.net/2012/01/neuroleptit-nykyajan-ihmelaakkeet/
   💊
   https://www.duodecimlehti.fi/duo15416
   💊
   24.02.2020 ”intranasaalisesti otettavalle esketamiinivalmisteelle hoitoresistentin masennuksen hoitoon. Esketamiini on raseemisen ketamiinin aktiivinen S-enantiomeeri. Analyytikot ennustavat valmisteelle jymymenestystä ja miljardien tuottoa. Valmisteesta tulee huomattavasti kalliimpi kuin mistään aikaisemmasta psykoaktiivisesta lääkkeestä, ja hoito maksaa jopa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa potilasta kohden.”
   ⚕️👃
   https://helda.helsinki.fi/handle/10138/304797
   ⚕️👃
   ”Intranasaalinen, eli nenän limakalvon kautta tapahtuva lääkkeen annostelu on viime vuosina yleistynyt tapa annostella kipulääkkeitä akuutin kivun hoidossa”
   💊
   https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=lam00033
   💊
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Pahanlaatuinen_neuroleptioireyhtym%C3%A4
   💊
   https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ylos-sangysta-sairaalassakin-11020/
   💊
   ”Jos vanhus joutuu päivystyksen huonon toiminnan vuoksi loppuiäkseen laitoshoitoon, aiheutetaan turhaa kärsimystä ja tuhlataan valtavasti resursseja”
   💊
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Antipsykoottiset_l%C3%A4%C3%A4kkeet
   💊
   ”Antipsykootteja käytti Suomessa 184 000 potilasta vuonna 2014, ja suurin osa heistä käytti lääkettä muuhun tarkoitukseen kuin vakavien mielenterveysongelmien tai älylliseen kehitysvammaisuuteen liittyvien oireiden hoitoon” ”neuroleptilääkityksen lopettaminen voi aiheuttaa psykoosin myös sellaisille potilaille, joilla ei ole esiintynyt aiemmin psykoottisuutta” ”CBD vähentää epänormaalia toimintaa”
   🌿
   https://kannabisuutiset.wordpress.com/tag/psykoosi/
   🌿
   ”Psykoosille alttiit nuoret, jotka käyttävät kannabista, lisäävät sillä riskiä kehittää krooninen mielenterveyden häiriö kuten skitsofrenia. Ja mitä enemmän kannabista he käyttävät, sitä korkeampi on riski.”
   🌿
   http://fi.cbd-hemp-oil-drops.com/artikkelit/35-CBD-ja-skitsofreniaan-hoitoa
   🌿
   ”Hamppuuute – CBD Hamppuöljy” ”ennaltaehkäisy (esto) on anandamidi deaktivointi tukee antipsykoottisia vaikutuksia CBD mikä tarkoittaa merkittävää muutosta skitsofrenian hoidossa.”
   🌿
   https://cbd-oljy.fi/
   🌿
   ”CBD-öljy soveltuu kaikille nisäkkäille, ei vain koirille ja kissoille. Nämä CBD-Öljymme on kehitetty erityisesti eläimille. Ne uutetaan varovasti oliiviöljystä, joka soveltuu paremmin lemmikkieläimille”
   🌿
   http://fi.cbd-hemp-oil-drops.com/artikkelit/11-CBD-hamppu-%C3%B6ljy-ja-sen-edut
   🌿
   ”CBD sitoutuu CB1 reseptoreihin kehon ja lievittää kipua” ”CBD vähentää psykoottisia oireita kytketty esimerkiksi skitsofrenia”

 4. Linkola kannatti rajojen ”sulkemista” ja vastusti Suomen pakolaispolitiikkaa. Myös Pentin näkemykset luonnosta ja demokratiasta ovat varsin viisaita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*