Marco de Wit 5 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

1990-luvulla Suomeen alkoi tulla maahanmuuttajia jopa Afrikasta. Silloin kuitenkin edellytettiin maahanmuuttajien sopeutuvan Suomeen.

 

Koska maahanmuuttajia oli muutenkin niin vähän, niin monilla maahanmuutajilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin parhaansa mukaan yrittää mahdollisimman hyvin sopeutua suomalaiseen kulttuuriin.

 

Maahanmuuttajille ei tullut mieleenkään alkaa vaatimaan suomalaisten sanojen muuttamista, vaan päinvastoin hyväksyivät ne.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Rasistinen neekeri

  1. Ulkomaalaisten sopeutuminen on silmänlumetta. Kun heitä alkaa kerääntyä lisää, he alkavat vaistomaisesti käyttäytymään enemmän oman geneettisen ryhmänsä mukaan ja alussa vain ympäröivä sosiaalinen paine saa heitä hillitsemään luontaista käytöstään, mutta vain siihen asti kunnes heitä on enemmän.

    Eri ihmisryhmät käyttäytyvät lopulta geeniensä mukaan, ei pelkästään älykkyyden mukaan, vaan riippuen mm. lisääntymisstrategiasta mitkä ominaisuudet kullekin ryhmälle on valikoitunut. Ulkomaalaisia ei pidä koskaan päästää Suomeen kuin äärimmäisen pieniä määriä, yleensä silloinkin väliaikaisesti ja lopulta heidät pitää sulauttaa täysin niin kulttuurillisesti, kielellisesti, uskonnollisesti kuin geneettisesti. Mitään muita ryhmiä ei pidä päästää syntymään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*