Marco de Wit 9 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa mielipidetiedustelut ovat hyvin tehokkaita, joten sieltä saa hyvin tietoa ihmisten mielipiteistä. Suoraan niitä ei voi soveltaa Eurooppaan, mutta esim. sukupuolten, ikäluokkien ja rotujen erot ovat varmasti hyvin samansuuntaisia.

 

Tutkimusten mukaan miehet suhtautuvat sosialismiin melkein kaksi kertaa negatiivisemmin kuin naiset. Se toki ei ole yllätys.

 

Ei ole myöskään yllätys, että nuoret suhtautuvat sosialismiin paljon positiivisemmin kuin vanhukset. Tosin yleensä nuoret muuttavat mielensä siinä vaiheessa, kun joutuvat nettoveronmaksajaksi.

 

Toinen selkeä ero on rotujen välillä. Mustat kannattavat sosialismia paljon enemmän kuin muut rodut. Syykin on selvä. He saavat valtiolta valtavasti tukiaisia.

 

Amerikassa on yllättävää se, että päinvastoin kuin Euroopassa, niin työväenluokka on voimakkaasti sosialismia vastaan samaan aikaan, kun yliopistokoulutetut kannattavat sosialismia. Amerikassa yliopistot ovatkin todellisia aivopesulaitoksia. Sama tilanne alkaa olla myös Euroopassa.

 

 

Kuvassa linkki Unz.comiin

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Ketkä kannattavat sosialismia?

  1. Naiset ovat myös miehiä halukkaampia rajoittamaan sananvapautta. He ovat geneettisesti konformistisia ja eivät halua loukata muiita, sekä ovat miehiä yhteistyökykyisempiä, jolloin keskimäärin naiset haluavat loukata muiden mielipiteitä vähemmän, sekä ovat valmiimpia rajoittamaan muiden ”loukkaavia” mielipiteitä.

    Miehet tekivät suuren virheen antaessaan naisille äänioikeuden, sillä hyvin pian tämän jälkeen läntinen maailma valui hyvin nopeasti viemäristä alas. Myös jotkut naiset ovat myöntäneet, että naiset munasivat. Historiallisesti naisten saadessa suuren vallan yhteiskunnassa yhteiskunta on kaatunut ja/tai miehet ovat virheen jälkeen ottaneet oikeudet pois naisilta, kuten Spartassa tehtiin. Naiset eivät kuulu johtamaan yhteiskuntaa, vaan heillä on muita tärkeitä tehtäviä mitä miehet eivät pysty tekemään.

    Naiset tulevatkin menettämään valtansa ja ehkä sivistys ja kehitys vielä palaa joskus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*