Marco de Wit 9 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kun demokratia tuli Rhodesiaan, niin länsimaissa riemuittiin. Kaikki menikin suht hyvin muutaman vuoden, kun valkoiset pelasivat mustia toisiaan vastaan. Lopulta Mugabe kuitenkin voitti mustat vastustajansa ja kääntyi valkoisia vastaan.

 

Sama juttu Etelä-Afrikassa. Koko maailman riemuitsi, kun valkoiset täysin käsittämättömällä tavalla luovuttivat vallan mustalle kommunistijärjestö ANC:lle. Nyt koko maa on romahtamassa.

 

 

Etelä-Afrikka onkin paras todiste valkoisten idioottimaisuudesta. Mikään muu rotu ei ole niin tyhmä, että antaa vapaaehtoisesti vallan omille teloittajilleen.

 

Etelä-Afrikassa tämä tapahtui valkoisten kansanäänestyksessä 1991, jossa ylivoimainen enemmistö valkoisista päätti luovuttaa vallan mustien ANC:lle.

 

Valkoisten kansanmurha alkoi saman tien, joskin sitä on hidastanut se tosiasia, että valkoiset ovat voineet pelata mustia eli xhosia, zuluja ja sothoja toisiaan vastaan. Kovin kauaa tuollainen strategia ei kuitenkaan voi toimia. Pian kaikki valkoiset teurastetaan Etelä-Afrikassakin.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Valkoinen idiotismi romahduttamassa Etelä-Afrikan

  1. Valkoiset ovat ainoa rotu jolta tämä mielenvika löytyy. He ovat valmiita tuhoamaan itsensä ja edistämään muiden geneettisten ryhmien etuja. Vain valkoinen on näin tyhmä ja tuhoaa itseään. Kaikki muut geneettiset ryhmät ajavat vain ja ainoastaan oman geneettisen ryhmänsä etuja.

  2. Muissa länsimaissa valkoisia kristittyjä odottaa sama kohtalo kun ********* johtamat etniset ryhmät saavat vallan. Sama lahtaus alkoi jo Ranskan ja Venäjän vallankumouksissa, joiden takana olivat *********. Nykyään lahtaajien kritisointikin on kielletty valheellisen historian ja suuren rahan avulla. [Sensuroitu]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*