Marco de Wit 12 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen kansallismielisiä on viime vuosina repinyt vakava riita suomalaisuuden käsitteestä.

 

Kyse ei ole mistään pikkuriidasta, vaan ydinasiasta eli määritelmästä.

 

 

Mikään ei ole niin perustavanlaatuista ja tärkeää kuin määritelmät.

 

Tämän suvakit tietävät, koska hallitsemiensa koulujen ja valtamedian kautta he ovat pystyneet muuttamaan sanojen määritelmiä ja näin yhteiskunta on ikäänkuin itsestään vähitellen kääntynyt päälaelleen.

 

 

Protofysiikan ja logiikan määritelmien jälkeen kaikista tärkeimmät määritelmät koskevat yksilön ja kansan määritelmiä.

 

Kansan määritelmässä on kolme koulukuntaa:

 

1.Globalismi. Kansaa ei ole olemassa, vaan kyse on mielivaltaisesta ja kuvitteellisesta pakkomääritelmästä, josta on vapauduttava globalistisen maailmankansalaisuuden kautta. (Tosin joidenkin mielestä tämä on spesististä rasismia eli kansalaisuus pitää myöntää myös eläimille ja joillekin kasveille.)

 

2. Liberaalinationalismi. Kansaan kuuluminen perustuu yhteisiin ideoihin ja kansalaisuuteen eli passiin. Päämääränä on säilyttää kansalaisten yhtenäisyyden tunne yhteisellä kielellä. Esimerkkimaana Ranska.

 

3. Etnonationalismi. Kansaan kuuluminen perustuu geeneettiseen ja kulttuuriseen sopeutumiseen. Päämääränä on säilyttää kansan geneettinen yhtenäisyys reippaasti yli 90% tasolla. Esimerkkimaana Japani.

 

 

Jussi Halla-aho nousi Perussuomalaisen puolueen johtoon etnonationalistien erittäin kovan kampanjoinnin ja verkostoitumisen avulla. Puheenjohtajaksi päästyään Halla-aho kuitenkin paljasti todellisen karvansa julistamalla liberaalinationalismia ja hyökkäämällä avoimien etnonationalistien kimppuun.

 

Tämän takia Halla-aho myös yritti kaapata persunuorten järjestön ja tukea siellä vähemmistöksi jääneitä liberaalinationalisteja.

 

Jussi Halla-aho ei pystynyt kaappaamaan PS-Nuoria. Tynkkynen raivoissaan!

 

 

Kun kaappaus ei onnistunut, niin Halla-aho katkaisi rahahanat ja loi uuden avoimista etnoista puhdistetun nuorisojärjestön. Sen johtajaksi Halla-aho valitsi sisulaisen Jenna Simulan, josta oli ensin harjattu liika etnoilu.

 

Tällä kovalla tempullaan Halla-aho myös viestitti kaikille persuille, että avointa etnoilua ei tulla sallimaan.

 

Monet etnonationalistit alkoivatkin vetämään hyvin matalaa profiilia ja pakenivat Suomen Sisun suojiin. Siellä sentään sai vielä puhua Suomen kansaa uhkaavasta kansanmurhasta ja keinoista pelastaa Suomi levittämällä etnonationalismia.

 

Tämä sisulaistenkaan etnoilu ei kuitenkaan käynyt persuille, jotka käytännössä hallitsevat Suomen Sisua. Niinpä Sisussakin alkoi raaka sisäinen valtataistelu.

 

Ensin Jussi Halla-aho erosi Sisusta.

 

Jussi Halla-aho erosi Sisusta. Pitää rasistisena!?!

 

 

Todellinen taistelu Sisun liberaalien ja etnojen välillä käytiin puheenjohtajavaalissa. Etnojen onneksi sen täpärästi voitti tunnettu etno Henri Hautamäki.

 

Vihapuhuja valittiin täpärästi Sisun johtajaksi!

 

Mutta sitten on kuulunut kummia. Puheenjohtajaksi päästyään Hautamäki on tehnyt Halla-ahot eli kääntänyt takkiaan.

 

Aiemmin Hautamäki oli hyvin suorasanainen Suomen kansan puolustaja eikä hävennyt liputtaa etnonationalismin puolesta. Nyt kaikki on kuitenkin toisin. Hautamäki ei enää uskalla sanoa olevansa etnonationalisti. Se on kuulemma liian radikaalia.

 

Kaiken kukkuraksi Suomen Sisu omilla sivuillaan myöntää tämän:

 

Hautamäki ei haastattelussa tunnustaudu etnonationalistiksi, mutta toteaa kuitenkin että hänen käsityksensä suomalaisuudesta perustuu ennemmin etnisyyteen kuin Suomen passiin.

 

Ei tunnustaudu etnonationalistiksi? Mutta on kuitenkin enemmän etno- kuin liberaalinationalisti??

 

Vain Suomen kansallismielisessä kentässä ollaan niin korkealla tasolla, että määrittelytkin tehdään matemaattisesti.

 

Hautamäki ei kuitenkaan ole vielä onnistunut laskemaan oikeaa suhdelukua. Tämän hetkisten tietojen mukaan Hautamäki katsoo olevansa 63% etno- ja 37% liberaalinationalistia.

 

 

Kuvassa linkki Sisun juttuun

 

 

Selitys Hautamäen takinkäännölle on yksinkertainen: Hän on pitkän linjan persu, joka ei halua vaarantaa uraansa perussuomalaisessa puolueessa.

 

Persuja koolla

 

Hautamäki ei uskalla kritisoida Halla-ahoa. Ei vaikka Halla-aho suoraan sanoo etnonationalismin olevan ”jokseenkin järjetön sana”.

 

Jos Mestari niin sanoo, niin kyllähän siinä on oltava kätkettynä joku viisaus.

 

 

Sitä paitsi ei kannata riidellä. Kansallismielisten pitää pitää yhtä.

 

Eikä tämä niin vakavaa ole. Kysehän on vain Suomen kansan määritelmästä.

 

 

Jussi Halla-ahon takinkääntö. Osa 18: ”Etnonationalismi on jokseenkin järjetön sana”

 

 

 

Lue lisää:

Päivän sarjakuva

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Sisufarssi jatkuu: Puheenjohtaja Henri Hautamäki kieltää olevansa etnonationalisti!

 1. Ovatko kaikki suomalaiset miehet nykyisin epärehellisiä ja munattomia raukkoja, jotka kääntävät koko ajan takkiaan ja valehtelevat ajaakseen omaa etuaan? Jussi Halla-aho on riistoglobalismiin ja sen nyrkkiin Natoon fanaattisesti uskova suvakkiraukka, jonka mukaan Suomeen mahtuu helposti vaikka miljoona oikein ahkeraa suomea puhuvaa kiinalaista, kenialaista tai intialaista.

 2. #GetFIout
  ”68. International trade is an engine for inclusive economic growth and poverty reduction, and contributes to the promotion of sustainable development. We will continue to promote a universal, rules-based, open, transparent, predictable, inclusive, non-discriminatory and equitable multilateral trading system under the World Trade Organization (WTO), as well as meaningful trade liberalization. We call on all WTO members to redouble their efforts to promptly conclude the negotiations on the Doha Development Agenda. We attach great importance to providing trade-related capacity-building for developing countries, including African countries, least-developed countries, landlocked developing countries, small island developing states and middle-income countries, including for the promotion of regional economic integration and interconnectivity.”
  🇺🇳
  https://kestavakehitys.fi/agenda-2030
  🇺🇳
  ”Agenda2030:n pääsisällön 17 tavoitetta ovat laajoja ja kunnianhimoisia.”
  🇺🇳
  https://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/22267-un-agenda-2030-a-recipe-for-global-socialism
  🇺🇳
  ”It is worth noting that mass-murdering Soviet dictator Vladimir Lenin made clear that controlled healthcare is the “keystone” of socialism.” ”China promised to spend $2 billion in foreign countries to meet the UN goals in “education” and “health,” with its funding increasing to $12 billion by 2030.”
  🇺🇳
  https://www.jbs.org/get-us-out-of-the-united-nations/
  🇺🇳
  ”a founding member of the UN – and replaced it with the communist People’s “Republic” of China, whose leadership has killed over 60 million Chinese.”

 3. Soinin ministerien vallan allakin puolueen eduskuntaryhmä kiltisti äänisti niinkun ja pääasiassa toisteli niitä asioita joita piti. Nyt tehdään niin jopa oppositiossa ja vaikkei oltaisi edes kansanedustajia. Eikä toisinajattejoita enää harjata vaan ne suoraan erotetaan tai erottaudutaan, jotta halla-aholaisten perintö säilyy

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*