Free speech 12 huhtikuun, 2020

 

 

Laiton Lehti on alusta asti ihmetellyt viranomaisten typeryyttä. Päivänselviä asioita, kuten satunnaisotantatestejä ei ole kunnolla tehty.

 

Itse asiassa tavallisiakaan testejä ei ole ylipäätään haluttu tehdä. Ei ihme, että monet epäilevät tämän olevan tahallista jotta viranomaiset voivat levittää hysteerisiä tiedotteita.

 

Suosittu salaliittoteoria: Koronan kuolleisuustilastot vääriä

 

 

Laiton Lehti on myös ihmetellyt miksei kuolleiden rotua ja etnistä taustaa ole tilastoitu. Vaikuttaa siltä, että tänäkin on tahallista. Viranomaiset saattavat pimittää maahanmuuttajien levittävän tauteja.

 

HUS pimittää maahanmuuttajien koronatartuntoja

 

Laiton Lehti ei ole kuitenkaan voinut kuvitella viranomaisten olevan vieläkin tyhmempiä. Nyt on nimittäin käynyt ilmi, etteivät viranomaiset tiedä edes kaikkien koronaan kuolleiden ikää!

 

Itse asiassa noin kolmannes kuolleista on sellaisia, joiden ikä on viranomaisille mysteeri!

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n päivittäisen koronavirustilannekatsauksen mukaan virus on Suomessa vaatinut tähän mennessä 48 ihmisen hengen.

THL kertoo, että ikä on tiedossa 35 kuolleen osalta.

 

 

Eikö viranomaisille ole tullut mieleen tarkistaa kuolleiden sotuja/hetuja eli sosiaaliturvatunnuksia/henkilötunnuksia?

 

Vai olisiko se ikärasismia?

 

 

Onneksi viranomaiset nykyään sentään suostuvat myöntämään kuolleiden olevan käytännössä kaikki vanhuksia. Itse asiassa mediaani-ikä on 81 vuotta!

 

Jättämällä kuitenkin monien kuolleiden iän selvittämättä pidetään kuitenkin ihmiset epätietoisuudessa siitä missä määrin korona iskee myös nuoriin.

 

Kuvassa linkki Uuden Suomen juttuun

 

 

 

Iän selvittämisen pitäisi olla helppoa, joten viranomaisten tietämättömyys on hyvin epäilyttävää. Onko tarkoituskin synnyttää kansalaisissa pakokauhua eli antaa ymmärtää koronan tappavan myös paljon muita kuin vanhuksia?

 

 

Toinen tärkeä tietoa olisi kuolinsyiden analysointi. Kuinka moni kuolleista on omannut monia vakavia sairauksia?

 

Eli kuinka moni on kuollut koronan takia ja kuinka monta koronan kanssa?

 

Vai onko tämäkin nykyään vihakysymys?

 

 

Onko ideanakin sadistisesti kiduttaa suomalaisia epätietoisuudella ja koronakauhulla, jotta hallitus saisi kansalaisiinsa maksimaalisen vallan?

 

 

 

3 thoughts on “Viranomaiset koronaidiootteja. Osa 12: Kuolleiden ikä mysteeri

 1. Uskallan väittää, että nämä, joiden ikää ei tiedetä, ovat laittomasti maahantulleita, joilla ei ole papereita tai ovat valehdelleet ikänsä.

 2. > ikä on tiedossa 35 kuolleen osalta.

  Ehkä ikää ei tiedetä, koska toinen tieto kumoaa sen kliinisellä varmuudella: kliinisesti katsoen vainajan ikä ei voi olla 19 vuotta. Ruumis kuuluu nelikymppiselle miehelle.

  Koska nyt ei voida olla aivan 100% varmoja onko vainaja 42 vaiko 43 -vuotias, on parempi jo rotuhygieenisistä syistä sanoa vain, että ikää ei tiedetä.

 3. Maahanmuuttajat ovat liian usein työttömiä, vähävaraisia.
  Suomalaiset matkustelevat eniten , Meillä on rahaa.
  Kiinalaiset toivat koronan, Kiinalaiset ovat suurin turistiryhmä maailmassa.
  Heidän Teollistuneessa yhteiskunnassaan on rahaa, millä matkustella.
  Sillälailla sitä levitettiin noinkin paljon.
  Nyt aivastelemallla ja yskimällä.

Comments are closed.